TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Imukuppidildot

Imukuppidildon voi kiinnittää koviin, sileisiin pintoihin pohjassa olevan imukupin avulla, mikä mahdollistaa dildon käyttämisen ilman käsiä. Löydä sopiva paikka ja kokeile erilaisia asentoja. Valikoimastamme löydät monenmallisia, -kokoisia ja -värisiä imukuppidildoja, joista osassa on myös mukana pieni bullet-vibraattori, joka tarjoaa lisänautintoa leikkeihin.

Imukuppidildo - tuhmaa stimulaatiota ilman käsiä

Imukuppidildon avulla voi leikkiä monella tapaa

Me kaikki tiedämme miltä se tuntuu. Toisinaan jokaisella meistä olisi tarvis ylimääräiselle käsiparille, oli se sitten keittiössä, puutarhassa tai makuuhuoneen puolella. Täällä Sinful.fi:ssä voimme onneksi tarjota apua tuon viimeisen suhteen. Imukuppidildon avulla saat nimittäin vapautettua omat kätesi, jolloin voit käyttää niitä ihan mihin haluat. Vain mielikuvitus asettaa rajat leikeillesi. Kyseessä on siis aivan tavallinen dildo, jonka pohjassa on koviin, sileisiin pintoihin tarttuva imukuppi. Sen avulla saat penetroivaa stimulaatiota joko anaalisesti tai vaginaalisesti ja sitä voi käyttää joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Imukuppidildon voi kiinnittää melkeinpä mihin tahansa tasaiseen pintaan. Tämä avaa mahdollisuudet monenlaisiin tuhmiin leikkeihin. Mietipä vain kaikkia niitä sileitä pintoja kotonasi, joille et ole aiemmin suonut ajatustakaan. Imukupilla varustetun pehmeän dildon avulla ne ovat yhtäkkiä suuria nautinnon lähteitä. Kokeile kiinnittää se jämäkästi makuuhuoneen seinään, tuoliin tai pöytään. Käyttömahdollisuuksia on valtavasti, ja jos et aiemmin ole kokeillut näitä upeita seksileluja, nyt on korkea aika. Et varmasti tule katumaan päätöstäsi.

Tarjolla jotain jokaiseen makuun

Suuresta seksileluvalikoimastamme löydät kaikenmuotoisia, -värisiä ja -kokoisia imukuppidildoja. Haluaisitko kenties aidonkaltaisesti muotoillun tekopeniksen? Meiltä löytyy. Realistiset sauvamme sekä näyttävät että tuntuvat erittäin luonnollisilta. Niissä on selkeästi muotoiltu terska, erottuvat suonet ja osassa on myös upeasti muotoillut kivekset. Aidonkaltaista tekopenistä käyttäessäsi et juuri edes huomaa, ettei kyse ole aidosta asiasta. Jos taas kaipaat abstraktimpaa nautintoa, löydät valikoimastamme imukuppidildoja kaikissa sateenkaaren väreissä ja ne tuntuvat ihan yhtä nautinnollisilta. Ja jos nautit itsesi haastamisesta, kokeile XL-dildoa tai tupladildoa.

Dildo imukupilla sopii erinomaisesti kenelle tahansa, joka haluaa erityisen kiihottavan itsetyydytyskokemuksen. Sen avulla voit nauttia penetraatiosta, joka jättää kätesi vapaiksi, jolloin voit käyttää niitä vaikkapa klitoriksen kiihottamiseen. Sitä voit käyttää myös kumppanin kanssa, jos haluatte nauttia kinkyistä tai muuten vain tuhmista seksikokemuksista yhdessä. Suurinta osaa imukupilla varustettuja sauvoja voi käyttää myös valjaiden kanssa harness-dildona, joten jos haluatte kokeilla intensiivistä strap-on -sessiota, valikoimastamme löydätte myös siihen sopivat vaihtoehdot. Imukuppi toimii myös stopperina, jolloin sauvaa voi käyttää anaalidildona.

Osta parhaat dildot Sinful.fi:stä

Laajasta valikoimasta ja eri materiaalien sekamelskasta voi joskus olla vaikea löytää omaa suosikkia. Epävarmuuden iskiessä kannattaa ottaa yhteyttä asiantuntevaan ja ystävälliseen asiakaspalveluumme. Annamme mielellämme neuvoja ja ohjausta oikeanlaisen seksilelun hankintaan, jotta löydät valikoimastamme juuri sinulle parhaiten sopivan imukuppidildon. Tiedämme varsin hyvin, että seksilelujen valikoima on varsinainen viidakko, jossa navigointi ei aina ole helpoimmasta päästä. Siksi saat meidät kiinni sekä sähköpostilla että puhelimitse aina kun tarvitset apua. Voit ottaa meihin yhteyttä myös siinä tapauksessa, että valikoimasta ei heti löydy juuri sitä tiettyä tuotetta, jota etsit. Selvitämme sen saatavuuden mielellämme.

Verkkokaupastamme löydät ainoastaan korkealaatuisia seksileluja. Valitsemme myymämme tuotteet huolellisesti, jotta niiden laatu, muotoilu ja käytettävyys vastaavat tiukkoja kriteereitämme. Eli ostaessasi imukuppidildosi Sinful.fi:stä voit olla varma siitä, että saat lelun, joka lunastaa lupauksensa. Uskomme vakaasti siihen, että korkea laatu ja hyvä käyttökokemus kulkevat käsi kädessä. Hankkiessasi korkealaatuisen seksilelun saat myös parhaan mahdollisen itsetyydytys- tai seksikokemuksen.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful