TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Hyvä hinta
MaleEdge Basic Penis Enlarger var 1

MaleEdge Basic Penis Enlarger

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

116,00 €
Sis. ALV
Sinful.fi suosittelee
Male Edge Basic Oikea Venytystanko
19,99 €
Sis. ALV
Male Edge Basic Vasen Venytystanko
19,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Kasvata peniksesi kokoa ja saa jopa 30% lisää pituutta sekä 19% paksuutta - pysyvästi. Male Edge lupaa kliinisesti todistettuja tuloksia, ja säännöllinen käyttö saa aikaan näkyviä tuloksia myös peniksen ollessa lepotilassa.

Laite on helppokäyttöinen, ja 6 viikon starttiohjelman jälkeen useimmat miehet treenaavat sillä 2-4 tuntia päivässä 6-18 kuukauden ajan. Pidentäjää voi pitää päällä töissä, kotona tai jopa nukkuessa. Saavutettu koko jää pysyväksi sittenkin, kun aktiivinen treenaaminen on lopetettu. Peniksen kasvaessa se myös suoristuu, joten pidentäjällä voi korjata liialliseksi koettua käyryyttä.

Tasainen, pitkäkestoinen venytys pidentää penistä vähitellen. Pitkällä aikavälillä se saa kudoksen solut monistumaan jakautumalla. Saavutetut tulokset riippuvat siitä, kuinka usein ja pitkään käytät pidentäjää, mutta voit jatkaa sen käyttöä niin kauan kuin haluat, kunnes haluttu koko on saavutettu.

Male Edge on valmistettu Skandinaviassa vastaamaan korkeita laatuvaatimuksia. Basic-setistä löydät kaiken tarvittavan: peniksen pidentäjän, perusteelliset ohjeet, kumiremmin, mitan, reissupussukan sekä säilytyslaatikon, jossa pidät kaikki osat koossa ja suojassa katseilta.

Vinkki! Ainoa ero Male Edge Basicin, Extran ja Pron välillä on se, paljonko lisävarusteita pakkauksessa on mukana. Jos tiedät jo valmiiksi, että haluat käyttää pidentäjää pitkään, suosittelemme hankkimaan joko Extra- tai Pro-version, joiden varustus on kattavampi.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful