Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
MaleEdge Basic Penis Enlarger var 1

Yhteenveto

Kasvata peniksesi kokoa ja saa jopa 30% lisää pituutta sekä 19% paksuutta - pysyvästi. Male Edge lupaa kliinisesti todistettuja tuloksia, ja säännöllinen käyttö saa aikaan näkyviä tuloksia myös peniksen ollessa lepotilassa.

Laite on helppokäyttöinen, ja 6 viikon starttiohjelman jälkeen useimmat miehet treenaavat sillä 2-4 tuntia päivässä 6-18 kuukauden ajan. Pidentäjää voi pitää päällä töissä, kotona tai jopa nukkuessa. Saavutettu koko jää pysyväksi sittenkin, kun aktiivinen treenaaminen on lopetettu. Peniksen kasvaessa se myös suoristuu, joten pidentäjällä voi korjata liialliseksi koettua käyryyttä.

Tasainen, pitkäkestoinen venytys pidentää penistä vähitellen. Pitkällä aikavälillä se saa kudoksen solut monistumaan jakautumalla. Saavutetut tulokset riippuvat siitä, kuinka usein ja pitkään käytät pidentäjää, mutta voit jatkaa sen käyttöä niin kauan kuin haluat, kunnes haluttu koko on saavutettu.

Male Edge on valmistettu Skandinaviassa vastaamaan korkeita laatuvaatimuksia. Basic-setistä löydät kaiken tarvittavan: peniksen pidentäjän, perusteelliset ohjeet, kumiremmin, mitan, reissupussukan sekä säilytyslaatikon, jossa pidät kaikki osat koossa ja suojassa katseilta.

Vinkki! Ainoa ero Male Edge Basicin, Extran ja Pron välillä on se, paljonko lisävarusteita pakkauksessa on mukana. Jos tiedät jo valmiiksi, että haluat käyttää pidentäjää pitkään, suosittelemme hankkimaan joko Extra- tai Pro-version, joiden varustus on kattavampi.

TuotemerkkiMale Edge
Tuotteen paino (g)700
MukanaMitta, Säilytyspussi
Sisähalkaisija (cm)4.6
Joustava sisähalkaisijaEi
Ensisijainen materiaaliMuovi
VäriSininen
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU11563
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Laaduton
Pidentäjä - 4. apr. 2023
Ainoa plussa tässä tuotteessa on se, että se toimii. Ei kuitenkaan toimi paketin mukana tulevilla kalusteilla. Jotta maksimaalinen ”veto” ja siten myös tulos saadaan niin siihen vaaditaan omia kiristys metodeja kuten esimerkiksi nippusiteet. Materiaali on täyttä roskaa ja osat hajoilevat jatkuvasti. Niitä tilaillessasi käytätkin jo premium venyttäjän verran rahaa. Käyttö on turhauttavan hankalaa sillä tarvittavan vedon aikaan saamiseksi joudut venyttämään kiinnityksen aikana palaset niiden äärirajoille ja silloinhan niitä vasta hajoaakin. Noh +1,5cm tällä laitteella ja lompakko kipeänä kohti laadukkaampaa extenderiä.
Kukapa ei haluaisi vähän lisää pituutta?
Madsen - 8. jul. 2020
Tilasin Male Edgen ja voin sanoa, että olen todella tyytyväinen siihen. Olen käyttänyt sitä vasta jonkun aikaa, mutta voin jo havaita parannusta. Ohjeita on seurattava tarkasti ja pitää olla vähän varovainen kun laitteen pukee päälle, mutta on se vaivan arvoinen.
0
Olen todella tyytyväinen tuotteeseen! Ylitti kaikki odotukset!
Hunter - 8. jul. 2020
Tuotetta pitää käyttää säännöllisesti. Vuoden aikana olen käyttänyt sitä miltei 300 tunnin ajan. Tulokset ovat huikeita! Pituus erektiossa on kasvanut 20 %! On vähän haastavaa löytää hyvä pito ilman että se liukuu pois penikseltä, mutta olen löytänyt oman tapani. Suosittelen tuotetta kaikille, jotka haluavat kasvattaa peniksen kokoa, mutta ole kärsivällinen! Tulokset tulevat kyllä ajallaan.
0
Male edge basic
Shivaji - 25. jan. 2018
Laitteen aikaansaama paine on todella hyvä, mutta sen käytössä pitää olla pitkäjänteinen.
0
Kuuma
Casper - 7. may. 2021
Olen käyttänyt sitä nyt kuukauden vaimoni kanssa. Hän on super onnellinen.
0
King size -raaja!
Lisberg - 8. aug. 2020
Suosittelen ehdottomasti tätä tuotetta! Ennen minulla oli pieni penis, mutta tämän tuotteen "Male Edge Basic" käytön jälkeen penikseni on kasvanut valtavaksi. Puhumme useista tuumista muutaman kuukauden aikana! Super tuote
0
Erittäin hankala käyttää
Mads - 11. jul. 2020
Sain sen tänään ja otin sen pakkauksesta, enkä yksinkertaisesti saa sitä toimimaan, vaikka yritän tehdä niin kuin ohjekirjassa sanotaan jne. ŲV. Ehkä rahan haaskausta, koska en voi palauttaa sitä: - ((((
0
Kärsivällinen askel
Hiekkasoturi - 22. apr. 2020
Olen käyttänyt tuotetta vasta muutaman päivän, joten tällä hetkellä on erittäin vaikea sanoa, kuinka tyytyväinen olen tulokseen. Sen perusteella, mitä olen lukenut ja samalla odotan, näyttää siltä, että tuote toimii hyvällä kärsivällisyyttä, joten puhumme 8-9 kuukaudesta. Materiaali tuntuu kestävän hyvin, pitää tietysti vielä käyttää maalaisjärkeä, mutta se toimii minulle melko hyvin. Erittäin helppokäyttöinen, jonka mukana tulee hyvä käyttöohje, muuten voit helposti lukea sen käytöstä verkossa. Summa summarum, ole kärsivällinen nyt.
0
Prosessi vaatii kärsivällisyyttä!
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen käyttänyt tuotetta vasta muutaman päivän, joten tällä hetkellä on hyvin vaikea sanoa, olenko tyytyväinen tuloksiin vai en. Lukemani perusteella (enkä malta odottaa, että minulle käy samoin) näyttää siltä, että tuote toimii, kunhan on hyvä annos kärsivällisyyttä, ja puhumme noin 8-9 kuukaudesta. Materiaali näyttää pitävän hyvin, tietysti sitä pitää osata käyttää oikein, mutta se toimii minusta aika hyvin. Se on erittäin helppokäyttöinen, mukana tulee hyvät ohjeet, ja jos ei ole, voit helposti lukea netistä, miten se toimii. Lyhyesti sanottuna, sinun täytyy nyt vain olla kärsivällinen :)
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Mies reuna tarkastelu
Anonymous - 13. mar. 2024
Voin todella suositella tätä tuotetta, koska se tarjoaa kaiken, mitä se lupasi luonnollisen laajentumisen suhteen. Aloitin maaliskuussa 11 cm:n löysällä ja olen nyt 15 cm:n löysällä. Sen lisäksi erektioni ovat parantuneet. Mutta suosittelen todella aloittamaan varovasti ja ottamaan lepopäiviä, jotta iho voi toipua erittäin tärkeää, myös käyttää sitä yhdessä penispumpun kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.se

MaleEdge Basic Penis Enlarger

Sinful.fi suosittelee
Male Edge Basic Oikea Venytystanko
18,99 €
Sis. ALV
Male Edge Basic Vasen Venytystanko
18,99 €
Sis. ALV
119,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful