TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Male Edge

Male Edge on huippusuosittu peniksen pidennin, jonka avulla saavutat pysyviä tuloksia luonnollisesti, turvallisesti ja ilman epämukavuutta. Male Edge -pidentimet on kliinisesti testattu, ja niillä on jo yli 500 000 tyytyväistä käyttäjää.

Male Edge - tanskalaisvalmisteinen peniksen pidennin

Male Edge tarjoaa pitkäkestoisen peniksenpidennyksen

Vuosien ajan ajateltiin, että pieni penis on aiheena tabu, josta ei voinut puhua puolison tai ystävien kanssa. Mitäpä sille olisi voinut tehdä? Ei mitään. Vaan tämä ei onneksi enää pidä paikkaansa. Tanskalainen yritys valmisti pysyvästi penistä pidentävän tuotteen nimeltä Male Edge, joka on yksi markkinoiden tehokkaimmista ja suosituimmista peniksen pidentimistä. Enää ei ole tarvetta nolostella riisuessasi vaatteesi. Pidentimen avulla voit saavuttaa peniksesi täyden potentiaalin.

Ensimmäinen Male Edge tuli myyntiin vuonna 2008 DanaLife-nimisen yrityksen toimesta. DanaLife oli myös suositun Jes Extender -peniksenpidentimen takana, ja Male Edge onkin monella tapaa päivitetty versio siitä. Sitä on moneen otteeseen kuvattu parhaaksi tuotteeksi peniksenpidennysmarkkinoilla, ja lääkärit suosittelevatkin sitä kaikkialla maailmassa. Sen aikaansaamat tulokset on todettu kliinisissä testeissä ja tuote pitää sen minkä lupaa: sen avulla saat pysyvästi pitemmän peniksen, josta on suurta iloa sekä sinulle että kumppanillesi. Valikoimastamme löytyy toki myös muita tehokkaita pidentimiä, kuten jo mainitut Jes Extenderit ja myös mm. Andropenis-tuotemerkin pidentimet, jotka ovat erittäin suosittuja.

Miten se oikein toimii?

Valitettavasti monet yhdistävät peniksen pidentämisen huijauksiin, hokkuspokkuspillereihin tai tuntemattomilta tuleviin sähköposteihin, joissa luvataan maat ja taivaat. Se on sääli, sillä peniksen pidentäminen on realiteetti, josta voi olla apua monille miehille. Male Edge -pidentimien tulokset on lääketieteellisesti ja kliinisesti todettu. Se venyttää penistä turvallisesti ja kivuttomasti. Kun pidennintä käyttää pitkällä aikavälillä, peniksen venytys saa aikaan solujen kahtiajakautumisen, jolloin syntyy uusia soluja This block is deleted,Remove this placeholder. Näin peniksen pituus ja ympärysmitta kasvaa. Voit pysytellä kaukana pillereistä, kirurgisista toimenpiteistä ja muista epäilyttävistä metodeista, sillä Male Edge -peniksen pidentimen avulla saat suuremman peniksen, kohennat itsetuntoasi ja parannat seksielämääsi.

Pidentimestä on saatavilla useita eri malleja, mutta niistä suosituin on nimeltään Basic. Itse peniksen pidentäjä on väriä lukuun ottamatta sama kaikissa versioissa, mutta mukana tulevat lisätarvikkeet vaihtelevat versiosta toiseen. Valitsitpa niistä minkä tahansa, voit odottaa peniksesi pitenevän keskimäärin 28 %. Ympärysmitta puolestaan kasvaa keskimäärin 19 %, mikä tuskin tuottaa pettymystä. Voit käyttää pidentäjää nukkuessasi tai päivisin löysien vaatteiden alla ilman, että kukaan huomaa. Parhaat tulokset saat, kun käytät sitä päivittäin useiden tuntien ajan.

Käsintehdyt, korkealaatuiset peniksen pidentimet

Näistä käänteentekevistä peniksenpidentimistä tuli nopeasti menestys niiden tultua markkinoille vuonna 2008. Male Edgen avulla miehet kaikkialla maailmassa voivat saavuttaa haaveensa suuremmasta ja täyttävämmästä peniksestä turvallisesti, luonnollisesti ja mukavasti. Se sopii miltei kaikille miehille iästä tai koosta riippumatta. Jos siis haluat ilahduttaa itseäsi tai kumppaniasi muutamalla lisäsentillä, on apu lähellä.

Kaikki Male Edget on valmistettu käsityönä Tanskassa. Valmistaja seisoo vakaasti tuotteidensa laadun takana ja uskoo, että käsityö on tarpeen, jotta asiakkaat saavat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Näin ollen voit olla varma siitä, että ostaessasi tuotemerkin tuotteen saat korkelaatuisen pidentimen, joka on valmistettu parhaista mahdollisista materiaaleista. Voit sanoa hyvästit halvoille ja heikkolaatuisille muovituotteille, jotka vain hajoavat käytössä. Kaikki Male Edget on valmistettu laadukkaasta muovista, joka kestää pitkäaikaisen käytön. Jos sinulla on kysymyksiä koskien pidentimesi käyttöä, tai jos haluat ostaa siihen lisäosia, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme aina valmiina antamaan neuvoja ja ohjeistusta tuotteidemme suhteen, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful