Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
MaleEdge Extra Penis Enlarger var 1

Yhteenveto

Male Edge Extra tarjoaa sinulle tilaisuuden kasvattaa penistäsi helposti ja pysyvästi. Kansainväliset tutkimukset osoittavat, että Male Edgellä voi pidentää penistä jopa 60%. Kliiniset kokeet ovat todistaneet, että peniksen pituutta voi kasvattaa jopa 30% 3–6 kuukauden käytöllä.

Tämä on Extra-versio Male Edgestä, mikä tarkoittaa sitä, että siinä on enemmän lisävarusteita kuin Basic-mallissa, mutta vähemmän kuin Pro-mallissa. Tämä versio on hyvä valinta jos tiedät jo nyt, että aiot käyttää Male Edgeä pitemmän aikaa, jolloin sinulla on käyttöä mm. ylimääräiselle kumiremmille.

Pidennintä on helppo käyttää. Sen toiminta perustuu vetotekniikkaan, joka auttaa vähitellen penistä venymään. Peniksen tyveen laitettavan renkaan halkaisija on 4,6 cm, joten tarkistathan, että se on tarpeeksi suuri peniksellesi (lepoasennossa).

Tulokset riippuvat peniksenpidentimen käyttömäärästä. Suosittelemme käyttämään laitetta 6–18 kuukauden ajan vähintään 2–4 tuntia päivässä. Halutessasi voit jopa nukkua käyttäessäsi Male Edgeä.

Pakkaus sisältää Male Edge -peniksen pidentimen, mitan, kaksi kumiremmiä, Male Edge ‑matkustuslaukun, säilytyspussin sekä suojatyynyn.

Huom. Male Edge Basic-, Extra- ja Pro-mallien välinen ero on lisävarusteiden määrässä. Peniksen pidennin on kaikissa versioissa sama.

TuotemerkkiMale Edge
MukanaMitta, Säilytyspussi, Kumiremmit
Sisähalkaisija (cm)4.6
Joustava sisähalkaisijaEi
Ensisijainen materiaaliMuovi
VäriVihreä
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU11753
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Male Edge testausta
MM - 2. oct. 2022
Kokoni puolesta ei tarvetta, mutta otin tämän testiin ihan vaan mielenkiinnosta ja hinnan takia. Yllätyin kuinka venytys vaikuttaa paksuuteen ja parempaan kestoon seksissä. Lepopituus ainakin hieman kasvanut. Tuotteen laatu on heikohko, muovivarret eivät kestä. Onneksi täältä löytyy edulliset varaosat. Mitään mukavia nämä eivät ole päällä, vaatii todella löysät housut ja silti jopa istuminen on epämukavaa tai hankalaa. Silti aion tätä ainakin pari vuotta testailla, pari lisäsenttiä olisi ok (yli 21cm). Joten treeniä, treeniä....
Antaa tasaisia tuloksia, mutta laatu olisi voinut olla parempi
Mattias - 19. jan. 2021
Olen nyt arvioinut tätä hieman yli neljä kuukautta, ja koska olen pitänyt huolella lokia, voin antaa tilastoni. Olen käyttänyt sitä yhteensä 158 tuntia, mutta tänään muovi halkesi yhdestä "käsivarresta", joten nyt se on valitettavasti täysin rikki. Olin toivonut parempaa kestävyyttä, koska siinä sanotaan, että voi saada jatkuvia tuloksia jopa 1000 tuntiin asti. Pituus ja ympärysmitta kasvoivat melko rajusti jo ensimmäisen 20 tunnin jälkeen - pystyssä 6 % pituutta ja 5 % ympärysmittaa lisää. 50 tunnin jälkeen samat luvut olivat yli 11 % pituutta ja 13 % (!) ympärysmittaa. Tämän jälkeen saavutin jonkinlaisen huipun, enkä nähnyt yhtä rajuja nousuja. Pidin kuukauden tauon 100 tunnin jälkeen nähdäkseni, olivatko muutokset pysyviä, ja ne todella näyttävät olevan. Näin muutaman prosentin laskun kuun lopussa, mutta otin sen takaisin jo ensimmäisen käytön jälkeen. Yhteensä 158 tunnin jälkeen olen säilyttänyt sekä pituuden että ympärysmitan, ja ne pysyivät 11,5 %:ssa ja 13 %:ssa. Harmi, että se on nyt rikki, sillä olisin halunnut jatkaa ja nähdä lisää tuloksia nyt, kun tiedän, kuinka tehokas se on ollut tähän mennessä. Myönteisin asia tässä vempaimessa on epäilemättä sen antama tulos. Sekä pituus että ympärysmitta ovat kasvaneet merkittävästi, ja tämä koskee sekä erektio- että lepotilaa. Todellinen kasvu lepotilassa oli erittäin tervetullutta, koska olen/olin "pidentäjä". Valtava ero nyt! Ehdottomasti negatiivisin asia sen rikki menemisen lisäksi on, että sitä on erittäin vaikea oppia käyttämään. Kesti monta yritystä ennen kuin löysin tekniikan, joka todella toimi - liimaside apteekista ja käärin se varren ympärille juuri terskan alapuolella. Mukana oleva twilight aiheutti vain enemmän ongelmia, joten sideharso on enemmän tai vähemmän pakollinen, jos kohtaa ongelman, että siitä "luiskahtaa ulos". Onko se hintansa arvoinen? Ehdottomasti, koska se todella antaa tuloksia. Mutta olisin todella halunnut hieman parempaa laatua, koska tämä muovi on ilmeisen halkeilevaa. En tiedä löytyykö varaosia hankittavaksi, mutta valitettavasti minulla ei ole varaa tilata uutta, muuten olisin todennäköisesti tehnyt sen heti.
0
Ei toimi
G - 19. nov. 2017
Ollut nyt käytössä vuoden ajan 2-6 tuntia päivässä. Se oli 14,3 cm aloittaessani ja nyt vuotta myöhemmin on 14,3 cm, joten se kertoo kaiken. Näytti kuitenkin siltä, että kestän pidempään, kun harrastan seksiä vaimon kanssa, joka on ollut mukana koko ajan. Ja hän oli se, joka mittasi, joten olimme molemmat mukana siinä. Täytyy kuitenkin sanoa, että puolen vuoden jälkeen ilman yhtäkään lisäsenttimetriä, Sinful antoi minulle rahat takaisin.
0
Hankala ja huono käyttöohje
Anonymous - 11. may. 2021
Hihna oli epämukava käyttää, ja mukana toimitetut ohjeet eivät olleet kovin yksityiskohtaiset. Kaiken kaikkiaan olen katunut sen ostamista, koska se on täysin hyödytön. Siksi en voi sanoa, toimiiko se.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Turha. Rahan tuhlausta
Anonymous - 13. mar. 2024
Järjestelmä ei saa kunnollista uuttoa... ei toimi...
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Toimii näin, huono materiaali
Anonymous - 1. mar. 2023
Pidennys/ympärysmitta kasvaa, joten se on hyvä asia. Mutta se on hyvin hidasta, joten se ei ole kovin hauskaa. Sitä on todella kipeä käyttää pitkään. Mutta jos haluat olla mukava.... jne jne. Alle 18 kuukaudessa on käytetty neljä käsivartta - käsivarsien materiaalin laatu on surkea, ja yritän todella kuormittaa vähitellen, symmetrisesti jne.
Konekäännös sivustolta sinful.se

MaleEdge Extra Penis Enlarger

Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
125,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful