TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Hyvä hinta
MaleEdge Pro Penis Enlarger var 1

MaleEdge Pro Penis Enlarger

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

150,00 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Kasvata peniksesi kokoa ja saa jopa 30% lisää pituutta sekä 19% paksuutta. Male Edge lupaa kliinisesti todistettuja tuloksia, ja säännöllinen käyttö saa aikaan näkyviä tuloksia myös peniksen ollessa lepotilassa.

Laite on helppokäyttöinen, ja 6 viikon starttiohjelman jälkeen useimmat miehet treenaavat sillä 2-4 tuntia päivässä 6-18 kuukauden ajan. Pidentäjää voi pitää päällä töissä, kotona tai vaikka nukkuessa. Saavutettu koko jää pysyväksi sittenkin, kun laitteen käyttö on lopetettu. Peniksen kasvaessa se myös suoristuu, joten pidentäjällä voi korjata liialliseksi koettua käyryyttä.

Prosessi pidentää penistä vähitellen tasaisen, pitkäkestoisen venytyksen avulla. Pitkällä aikavälillä se saa kudoksen solut monistumaan jakautumalla. Saavutetut tulokset riippuvat siitä, kuinka usein ja pitkään pidentäjää käyttää, mutta voit jatkaa sen käyttöä niin kauan kuin haluat, kunnes haluttu koko on saavutettu.

Male Edge Pro on valmistettu Skandinaviassa vastaamaan korkeita laatuvaatimuksia. Pro-setistä löydät kaiken tarvittavan: peniksen pidentäjän, perusteelliset ohjeet, kumiremmejä, suojatyynyjä, mitan, reissupussukan, sideharsoa sekä säilytyslaatikon, jossa pidät kaikki osat koossa ja suojassa katseilta. 

Vinkki! Ainoa ero Male Edge Basicin, Extran ja Pron välillä on se, paljonko lisävarusteita pakkauksessa on mukana. Pro-versio on täydellinen valinta, jos tiedät jo valmiiksi, että haluat käyttää pidentäjää pitkään.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful