Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Marc Dorcel Adjust Ring Säädettävä Penisrengas var 1

Marc Dorcel Adjust Ring Säädettävä Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Silikoninen Marc Dorcel Adjust Ring Säädettävä Penisrengas vahvistaa miehen erektiota.

Säädettävän renkaan maksimiympärysmitta on 4,5 cm ja voit kiristää sen itsellesi sopivaksi.

Aseta rengas aivan peniksen tyveen ennen itsetyydytystä tai yhdyntää ja kiristä sitä kunnes se puristaa juuri sopivasti.

Penisrenkaan toimivuus perustuu siihen, että se puristaa penistä sopivasti pitääkseen veren peniksessä. Silloin erektion koko on tavallista suurempi ja sitä on helpompi ylläpitää. Renkaan ei ole kuitenkaan tarkoitus olla epämukava, joten jos se tuntuu pahalta, on se syytä ottaa välittömästi pois.

Marc Dorcel Adjust Ring on valmistettu silikonista, joten sen kanssa tulee käyttää vesipohjaista liukuvoidetta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kiva ja näppärä!
Housewife - 11. jan. 2022
Jos et tiedä minkäkokoinen rengas on hyvä, niin Osta tämä! Säätövaraa löytyy, jopa niin paljon kuin kassitkin saa renkaan sisälle jos tykkää!
Turha
Hmm - 16. may. 2021
En suosittele tuotetta. Jonkin verran erilaisia renkaita tullut kokeiltua ja tämä on huonoin vastaan tullut. Siitä yksinkertaisesta syystä, että renkaan kiristysmekanismi ei pidä. Roskakoriin suoraan, onneksi ei ollut kallis. Jos haluat säädettävää rengasta, kannattaa hankkia lassomallinen, joita tältäkin sivustolta löytyy.
Käytännöllinen!
Anton - 20. aug. 2019
Yksinkertainen ja helppo vain ottaa ja käyttää! Toimii loistavasti!
0
Helppo ja nopea
Caroline - 19. jul. 2020
Helppokäyttöinen penisrengas, joka on nopeasti säädettävä. Se on mukava – se voi olla aluksi tiukempi, ja istunnon edetessä sitä voi löysätä ja tuntee enemmän.
0
Avautuu, sulkeutuu ei pidä
Niels - 18. jul. 2017
Hyvä nopealla toimituksella. Valitettavasti rengas avautuu sekä levityksen että käytön aikana varsinkin liukuvoidetta käytettäessä. Kadun, etten valinnut "Perfect fit Speed Shiftiä", jolla näyttää olevan hyvä sulkumekanismi. Mvh Niels
0
Fiksu
Muhammad - 23. mar. 2017
Se on hurjan fiksu, sitä voi säätää halutulla tavalla. Ei tarvitse pelätä, ettei se ei sovi tai istu liian tiukasti. Ja hurjan nopea toimitus.
0
Liian pieni
Anonymous - 13. mar. 2024
Mahdoton pukea, ei sulkeudu, liian pieni. Olisi tärkeää laittaa koko. Ei ole ensimmäinen, joten olen tottunut käyttämään niitä, mutta tämä on liian pieni.
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Smart
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on älyttömän älykäs, voit säätää sitä haluamallasi tavalla. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se ei sovi tai on liian tiukka. Ja hullun nopea toimitus.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Melko toimiva ratkaisu ongelmaan.
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on yksinkertainen tekninen ratkaisu ongelmaan, joka toimii. Astut sen päälle, kiristät sitä niin kovaa kuin haluat ja kovennat sitä. Olen nyt yli 40-vuotias, mutta sain niin kovaa kuin pystyin saamaan luonnollisesti, kun olin 19-vuotias. Ainoa ongelma on, että se on tehty liian pienessä koossa. Minun on käytettävä ulompaa "takkia", kun laitan sen päälle, mikä vaikeuttaa sen laittamista. Sitä on valmistettava koossa, joka sopii yli 5 cm:n läpimittaisille.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Yksinkertainen ja tehokas ratkaisu
Anonymous - 13. mar. 2024
Rengas on pehmeä ja miellyttävä istuvuus, muokattavissa, säädettävissä, kestävä ja puhdistettavissa. Kun rengas on kiinnitetty peniksen tyvestä, se on helppo stimuloida nopeasti erektioon, joka kestää siemensyöksyyn asti. Peniksestä tulee myös paljon suurempi ja kovempi ja saa yksilön tulemaan nopeammin. Ainoa huono puoli on, että rengasta pitäisi olla saatavilla myös pidempiä kokoja. Jos peniksen tyvi on halkaisijaltaan viisi senttimetriä (= suurempi kuin 15,5 ympärysmitta), rengasta on vaikea laittaa. On myös tärkeää muistaa lyhentää peniksen tyven ympärillä olevat hiukset, jotta rengas ei vedä hiuksia, mikä voi muuten olla kivuliasta. Erittäin suositeltava. Ostamme lisää!
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful