TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Säädettävät Penisrenkaat

Haluaisitko kovemman ja pitempikestoisen erektion täydellisesti sopivan penisrenkaan avulla? Säädettävät penisrenkaat tarjoavat ratkaisun. Niitä on helppo käyttää ja koska niiden kokoa voi säätää, sopivat ne juuri sinun peniksesi ympärille nimenomaan sillä tiukkuudella joka tuntuu sinusta parhaalta. Nauti seksistä pitempään ja valjasta koko potentiaalisi käyttöön säädettävän penisrenkaan avulla.

Myydyimmät tuotteet

Säädettävät penisrenkaat sopivat kaiken kokoisille

Saa pitempikestoinen erektio säädettävällä penisrenkaalla

Jos sinulla on vaikeuksia ylläpitää erektiota, säädettävä penisrengas voi osoittautua varsin toimivaksi apuvälineeksi. Se asetetaan aivan peniksen tyveen, jossa se kiristetään sopivalle kireydelle oman makusi mukaan. Kannattaa kuitenkin huomioida, että jos jätät sen liian löysälle, et saa sillä toivottua vaikutusta, ja jos taas kiristät sitä liikaa, se on epämukava päällä. Kevyt puristus erektion tyvessä saa penikseen pumppautuvan veren pysymään siellä, jolloin saat kovemman ja pitempikestoisen erektion. Siitä on takuulla iloa niin sinulle itsellesi kuin kumppanillesikin.

Tältä sivulta löydät valikoimamme säädettävät penisrenkaat, joiden avulla voit päästä kokemaan aivan uudenlaisia yhdyntäelämyksiä. Säädettävää penisrengasta käytettäessä sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisesta erektion lopahtamisesta kesken kaiken, sillä sen avulla seisokin ylläpitäminen helpottuu. Tämän pienen apurin avulla seksi sujuu tavallista paremmin ja entistäkin hauskemmin.

Jokaiselle sopiva

Fiksuinta säädettävässä penisrenkaassa on se, että se sopii kaikenlaisille ja -kokoisille peniksille. Toisin sanoen koolla ei ole lainkaan merkitystä eikä sinun tarvitse miettiä peniksesi halkaisijaa tai ympärysmittaa puntaroidessasi, minkä penisrenkaan hankkisit. Monet säädettävistä penisrenkaista muodostuvat joustavasta materiaalista valmistetusta remmistä, joka on taitettu kahtia ja lukittu yhteen säädettävällä lukolla. Lassomaisen penisrenkaan päälle pukeminen on helppoa ja säätömahdollisuus antaa sinun päättää itse, mille kireydelle sen asetat.

Yleisin materiaali lassoa muistuttavalle säädettävälle penisrenkaalle on silikoni, mutta tarjolla on myös muita malleja, kuten neppareilla tai tarranauhalla kiinnitettävät renkaat. Niissä materiaalina voi olla myös esim. nahka. Neppareilla kiinnitettävät penisrenkaat sopivat erinomaisesti yhteen kinkyjen asujen kanssa, joten jos suunnitteilla on tuhmia BDSM-leikkejä, kannattaa harkita asukokonaisuuteen sopivaa rengasta.

Valitse erilaisista vaihtoehdoista

Jos säädettävä versio ei ole juuri sitä mitä etsit, voit ilman muuta löytää myös monia muita penisrengastyyppejä Sinfulin kattavasta valikoimasta. Uskallamme luvata, että tarjolla on jotain jokaiselle, mukaan lukien kokeneet konkarit, joiden kannattaa tutustua valikoimamme metallisiin penisrenkaisiin. Kannattaa pitää mielessä, että penisrenkaalla voit ilahduttaa myös kumppaniasi, eikä yksin siksi, että se saa sinut kestämään pitempään sängyssä. Penisrenkaassa voi myös olla vibraattori, joka stimuloi naisen klitorista yhdynnän aikana, jolloin hänen on helpompaa saavuttaa orgasmi. Värinät tuntuvat toki nautinnollisilta myös sinulle.

Lähde tutustumaan valikoimamme eri kategorioihin, niin löydät varmasti etsimäsi. Renkaiden lisäksi löydät Sinfulilta monenlaisia laadukkaita seksileluja ja eroottisia alusvaatteita sekä miehille että naisille. Tuotteiden avulla on helppoa luoda kiihottavaa jännitettä seksielämäänne. Kannattaakin tutustua valikoimaan myös yhdessä, jolloin on helpompaa löytää juuri ne tuotteet, jotka kiinnostavat molempia ja joiden avulla saatte uusia ideoita yhteisiin nautintohetkiinne.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful