Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Master Cock The Black Destroyer Huge Dildo 42 cm var 1

Master Cock The Black Destroyer Huge Dildo 42 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Uskallatko haaveilla aivan valtavasta? Jos vastauksesi on kyllä, Master Cock The Black Destroyer on sinua varten.

Varatkaa runsaat määrät liukuvoidetta valmiiksi leikkiessänne tämän herran kanssa, sillä tulette totisesti tarvitsemaan sitä.

Dildossa on selkeästi erottuva terska, suonikas varsi ja tyvessä kivekset. Varren halkaisija on huikeat 7,1 cm, joten se vie kinkyt leikkinne aivan uusiin ulottuvuuksiin.

The Black Destroyer on valmistettu mustasta pehmeästä PVC:stä ja sen pohjassa on tehokkaasti kiinnittyvä imukuppi, jolla voitte kiinnittää sen koville, sileille pinnoille.

Dildon kokonaispituus on 42 cm, josta 33 cm on sisään asetettavaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erittäin jäykkä, mutta hauska leikkiä. : D
Manus Rompah - 13. may. 2021
Erittäin jäykkä, mutta sen kanssa on hauska leikkiä. sekä yksin että kumppanin kanssa. Pidän isoista asioista, joten pidän paksuudesta ja pituudesta erittäin paljon. Kiitos vielä kerran Sinful.
0
Täyttää kaikki odotukset
Anonyymi - 24. jun. 2020
Fantastinen tuote. Hyvä laatu hyvällä imukupilla. Kiinnittyy helposti lattiaan ja seiniin. Pysyy paikallaan painosta huolimatta. Antaa uskomattoman nautinnon sisään mennessä. Kun koko juttu on sisällä, unohtaa kokonaan ajan ja paikan. Hyvin riippuvuutta aiheuttava!
0
Upea dildo, vaikka olisit vanha
Rouva Andersen - 25. mar. 2021
Minusta se on todella hyvä, vanhalle vartalolleni, olen 82-vuotias ja se on paras kokeilemani dildo, muistan nuoruuteni puiset dildot, se ei ollut aivan paras tunne, mutta tiedätkö .. se toimi. Tämä dildo sai oloni tuntumaan täysin nuorelta, se muistuttaa minua miehestäni, joka valitettavasti kuoli. Kiitos aivan fantastisesta kokemuksesta! 10/10!
0
Itse asiassa hyvä dildo
Kristianbakk - 7. mar. 2018
Olen nyt kokeillut anaalia 2 kertaa, ja täytyy sanoa, että se on hyvän kokoinen, olen ollut lähes kokonaan pohjassa ja täytyy myöntää, että se täyttää sinut täysin. Tunnet sen voimat ja kuinka mahtavaa se todella on. Minulla on ollut useita dildoja, mutta minun on sanottava, ettei se ole 600 DKK:n arvoinen, se on XXL-dildo, mutta se ei ole myöskään suurempi. Nyt kun olen käyttänyt tätä, etsin vain jotain vähän suurempaa.
0
Täyttää kaikki odotukset
Anonyymi - 12. oct. 2017
Fantastinen tuote! Korkea laatu hyvällä imukupilla. Kiinnitetään helposti lattiaan ja seinään. Pysyy paikallaan painosta huolimatta. Tarjoaa uskomattoman nautinnon, kun se laitetaan sisään. Sisään saatuasi unohdat ajan ja paikan. Hyvin riippuvuutta aiheuttava!
0
Se on itse asiassa hyvää!
Anonymous - 13. mar. 2024
Hieman edullinen tuote, joka ei ole yhtä mukava kuin esimerkiksi King Cock, mutta 42 cm on ihana ja halkaisija 7,1 on suuri, ja se riittää juuri ja juuri siihen, että sen voi ottaa syvälle. Harjoittelu ottaa koko ja ajattele, että se vaatii vielä 3 kertaa (eli 7 yhteensä onnistuu). Lyhyesti sanottuna rakastan sitä, että se on tyylikäs ei haittaa!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful