Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
XX-DreamsToys Musta Nahkapiiska 47 cm  var 1

XX-DreamsToys Musta Nahkapiiska 47 cm

41,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tässä mustassa nahkapiiskassa on n. 48 siimaa, joilla saa aikaan sekä hellää sivelyä että kirpakoita iskuja. Piiska on pituudeltaan 47 cm ja siinä on tukeva kahva, josta saa hyvän otteen. Kahva on pituudeltaan 14 cm ja paksuudeltaan 2,7 cm. Sen päässä on remmi, jota voi käyttää ranteen ympärillä tai piiskan ripustamiseen.

Musta nahkapiiska on erinomainen valinta kaikenlaisiin BDSM-leikkeihin ja sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajillekin.

Suosittelemme harjoittelemaan piiskan käyttöä ennen kuin otatte sen käyttöön yhdessä. Testaa piiskaa ensin omalle ihollesi ennen kuin käytät sitä kumppaniisi.

TuotemerkkiXX-DreamsToys
Tuotteen paino (g)250
Kokonaispituus (cm)61
Ensisijainen materiaaliNahka
VäriMusta
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU13727
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä ruoska!
Matti - 13. sep. 2022
Mainio ruoska! Sai kyllä seuralaisen tuntemaan olevansa alistettu!
No nyt on hyvä
NorthDom - 13. feb. 2022
Tämä muuttui suorastaan käden jatkoksi ja teki tehtävänsä hyvin. Erittäin tyytyväinen olen tähän... ja niin oli ottava osapuolikin.
Kiva lämmittelyyn
JK - 30. jan. 2022
Tuote ok, todennäköisti ei kovin pitkäikäinen, materiaali suhteellisen pehmeää.
Laadukas ja jämäkkä piiska
X - 5. jan. 2022
Hinta-laatusuhteeltaan laadukas tuote. Ei lyö liian terävästi, mutta on sen verran massaa, että tarvittaessa saa myös voimakkaampia lyöntejä. Erittäin hyvä valinta.
Vaatii harjoittelua
Sara88 - 24. aug. 2020
Hyvä nahan tuoksu ja tuntuma. Painava, vaatii aloittelijalta perehtymistä. Hintaansa nähden oikein laadukas tuote.
Laadukas
Bad Kitty - 14. mar. 2018
Laadukas materiaali ja hyvin viimeisteltyä työtä. Kuvasta saa hyvän käsityksen. Reilun kokoinen, paljon nahkasuikaleita. Nahka on melko jäykkää.
Laatu:
Zinfull - 26. dec. 2019
Paino ja materiaali huippuluokkaa. Paras ostos!
0
Hyvä aloittelijan piiska.
Valaistuneet - 10. oct. 2019
Huoneesta kuuluu suhinaa. Kaiku taistelusta resonoi läpi historian. Käsiäni johdetaan Pontius Pilatuksesta nykyhetkeen tuskallisella nautinnon pilkahduksella! Raamatun jakeet ilmestyvät iholle tällä jumalallisella lääkkeellä kosketuksen jälkeen: Palauttavat verihyytymät ilmestyvät sileälle pinnalle, ja iloitsemme näystä! Seuraava tahto on kirjoitettu hiellä ja verellä kehoomme, ja kynä on ruoska, joka toteuttaa evankeliumin toistuvasti.
0
Napauta!
MN - 4. jul. 2016
Olin ensin hieman peloissani, kun otin tämän flogger-piiskan pakkauksesta ja seisoin se kädessäni, koska se vaikutti jotenkin rajulta ja raa’alta. Mutta kun mieheni oli kokeillut sitä ensimmäisen kerran, rakastin sitä enkä ole koskaan katunut ostosta! Se on valmistettu ihanasta nahasta, on tukeva ja istuu hyvin käteen. Ei myöskään hirveän raskas, mutta tasapainoinen. Siimat ovat hyvän mittaisia, koska niillä voidaan piiskata käyttämättä liikaa voimaa. Se, että piiska on niin hyvälaatuinen, tarkoittaa myös sitä, että siimat ovat kestäviä, joten ei pidä pelätä, että ne rikkoutuvat tässä, mikä voi muuten olla ongelma muissa flogger-piiskoissa. Halusitpa sitten hellävaraisia tai kovempia iskuja, suosittelen ehdottomasti tätä piiskaa. Myös aloittelijalle, mutta, mutta... On sanottava, että sillä voi iskeä valtavan kovaa! Kuten kuvauksessa on myös ilmoitettu. Kokeile itseesi ennen kuin käytät sitä muihin ;) Lisäksi haluan korostaa myös ääntä, koska se on iso osa kokemusta. Nahkasiimojen ihoon osumisesta lähtevä ääni on upea, oli kyse sitten kevyesti ärsyttävistä iskuista tai kovista iskuista: P Jälleen selkeä suositus täältä.
0
täydellinen lämmittelyyn
Anonymous - 5. nov. 2023
Vaimoni on erittäin tyytyväinen tähän swiftiin, jota hän voi käsitellä helposti, koska hihnat ovat lyhyet, joten ne eivät putoa takaisin hänen vartalolleen, kun hän lyö. Tämä swift on ihanteellinen taattuun lämmittelyyn. Olen kuitenkin antanut sille yhden tähden vähemmän, koska se ei mielestäni satu tarpeeksi. Se ei jätä rakkulamaisia punaisia jälkiä ja sen puremisen vaikutus menee nopeasti ohi. Se on siis täydellinen aloittelijoille. Jos haluat voimakkaampia tuntemuksia, on parempi valita toinen tuote.
Konekäännös sivustolta sinful.fr

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful