TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Flogger-piiskat

Tunne kunnon läimäyksen aiheuttama viiltävän kiihottava kipu tai nauti pehmeästä ja samettisesta sivelystä. Flogger-piiskat tarjoavat mahdollisuuden kumpaankin, joten päätösvalta on sinulla ja kumppanillasi. Flogger-piiskat sopivat erinomaisesti myös aloitteleville piiskaamisesta ja BDSM:stä kiinnostuneille. Tuota kumppanillesi juuri oikeanlaista piinaa ja avaa ovet täysin uudenlaiseen nautinnon maailmaan.

Flogger-piiskat ovat piiskausleikkien vakiovaruste

Flogger on ehdoton hankinta BDSM-leikkeihin

Nautitpa mistä tahansa makuuhuoneen puolella, floggerille on aina käyttöä. Jos et tiedä mistä on kyse, voimme kertoa, että kyse on kahvallisesta piiskasta, jossa on yleensä useita siimoja. Joissain malleissa siimat ovat suhteellisen leveitä ja pehmeitä, jolloin ne soveltuvat mainiosti myös ihon hyväilyyn. Sido kumppanisi kasvoille silmäside ja kuljeta flogger-piiskan siimoja hänen selkäänsä pitkin, jolloin hän voi totutella siimojen tuntuun iholla. Nautinto ja odotus sen kun kasvavat, kun hän ei tiedä mitä tarkalleen ottaen odottaa. Jos haluatte viedä leikin astetta pitemmälle, kumppanin kädet voi kiinnittää esim. sängynpäätyyn käsiraudoilla tai kahleilla, jolloin avuttomuuden tunne korostuu.

Muistakaa aina aloittaa kevyesti ja lämmitellä ihoalueet hyvin ennen kuin piiskan iskuihin laitetaan voimaa. Piiskaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota sen pituuteen sekä siimojen materiaaliin, määrään ja leveyteen. Kapeammat siimat saavat aikaan kirpaisevampaa kipua, kun taas leveämmät levittävät tuntemukset laajemmille ihoalueille. Lyhyempää piiskaa on helpompi hallita eikä se lyö niin lujasti, jolloin se on sopivampi aloittelijoille.

Monien tuhma suosikki, mutta miksi?

Flogger-piiskasta on vaikea luopua kun on kerran siihen tarttunut. Sen mukana nimittäin tulee mahdin tunne, joka herättää aivan uudenlaisia haluja käyttäjässään. Eikä tunne ole riippuvainen siitä, onko piiskaa pitelevä käsi sen, joka sitä tulee heiluttamaan vai sen, joka vastaanottaa iskut. Flogger-piiskassa kiteytyy ajatus siitä, että yhdellä ihmisellä on mahtia toisen yli, ja siinä on jotain selittämättömällä tavalla kiehtovaa ja kiihottavaa.

Vaan mikä floggerissa on niin viettelevää? Mikä siinä vetää meitä puoleensa kerta toisensa jälkeen? Kaiken kattavaa vastausta on vaikea antaa, mutta ainakin jossain määrin siinä lienee kyse tuntemattoman viehätyksestä ja ehkä vähän vaarallisuudestakin. Se herättää ajatuksia siitä nautinnosta, johon pääsee piiskauksen myötä käsiksi ja joka on aivan erilaista kuin se, mihin olemme tottuneet. Toisen ihmisen satuttaminen on tabu silloinkin, kun se on luvallista eikä tarkoituksena ole vahingoittaminen. Siihen liittyy samanlaista houkutusta kuin moniin muihinkin “kiellettyihin” asioihin.

Piristäkää seksielämäänne fetissileluilla

Floggereiden lisäksi BDSM-leikeissä käytetään muunkinlaisia piiskoja ja läimäyttimiä, joilla voi saada aikaan monenlaisia tuhmia kokemuksia makuuhuoneen puolella. Molemminpuolinen suostumus on äärimmäisen tärkeää, eikä mitään piiskaus- tai sidontatarvikkeita koskaan tulisi ottaa esille yllätyksenä kesken kaiken, vaan niistä on aina keskusteltava etukäteen. Leikit voivat tuoda teitä lähemmäs toisianne ja avata uusia puolia seksielämäänne, mutta se onnistuu ainoastaan, jos välillänne vallitsee vahva luottamus. Myös turvasanasta kannattaa aina sopia etukäteen.

Piiskausleikkeihin voi yhdistää myös monia muita fetissileluja, kuten vaikkapa kahleita, kutittimia, silmäsiteitä, suukapuloita tai erilaisia eroottisia asuja, joilla voi luoda oikeanlaista tunnelmaa. Niiden avulla voi toteuttaa yhteisiä fantasioita, jotka voivat laajentaa käsitystänne omasta seksuaalisuudestanne. Kunhan huolehditte toistenne turvallisuudesta ja mukavuudesta, BDSM-elementtien lisääminen leikkeihin on upea tapa kokea uudenlaista intiimiyttä välillänne. Meiltä löydätte kaikki tarvitsemanne välineet.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful