Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mystim Pubic Enemy No. 3 Sähkösiveysvyö var 1

Mystim Pubic Enemy No. 3 Sähkösiveysvyö

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Miltä kuulostaisi ultrakinky penishäkki estämään ei-toivottuja erektioita? Mystim Pubic Enemy No. 3 Sähkösiveysvyö on ehdoton hankinta.

Ahdas häkki pitää huolta siitä, ettei erektiota pääse syntymään ennen kuin domisi antaa siihen luvan. Valmistaudu siihen, että kiihottuneisuudellasi voi olla tuskallisia seurauksia.

Häkki on varustettu kahdella pehmeällä pinnalla, jotka voi kytkeä sähköseksilaitteeseen, jolloin sähköimpulssit pääsevät kiusoittelemaan ja kiihottamaan penistä. Häkin alla olevaa  puristinta voi säätää, jolloin myös kivekset saavat osakseen nautinnollisen kivuliasta huomiota.

Takarenkaan halkaisijaa voi säätää välillä 3,4 cm - 4,7 cm. Pakkauksen mukana saat 3 kpl 4 mm:n välilevyä, joiden avulla häkin pituuden voi säätää sopivaksi. Sisähalkaisijaltaan se on 3,7 cm ja syvyydeltään 8,2 cm.

Lisäksi saat metallisen riippulukon ja kaksi avainta, 5 numeroitua muovilukkoa sekä 10 nimikylttiä, joilla voi kertoa, kenen omaisuutta häkin sisältö on.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
rikkoutuu helposti
tiger boy - 5. aug. 2021
Peniksen tyven ympärille asetettavan lukon linkki katkeaa erittäin helposti, jos joudut käyttämään vähän voimaa saadaksesi sen kunnolla kiinni.
0
Hyödyllinen, mutta ei kovin kestävä!
Anonymous - 11. may. 2021
Olen hieman hallitseva, joten ostin tämän siveyshäkin ja se teki sen, mitä toivoin. Kaiken kaikkiaan hyvä tuote, jos olet kiinnostunut kinkieristä jutuista kuten minä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Kinky
Anonymous - 13. mar. 2024
Herkullinen sähköinen kukko häkki. Rakastan sitä, kun hän lukitsee hänet sisään ja virtaa hänet, jos en tottele häntä...
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful