Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
obaie Advanced Spanking Läimäytin var 1

obaie Advanced Spanking Läimäytin

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

obaie Advanced Spanking Läimäytin on täydellinen valinta, jos haaveilette vievänne tuhmat leikit astetta pitemmälle.

Tämä pitkä, kapea läimäytin istuu hyvin käteen ja antaa lyönneille ulottuvuutta, jolloin iskuun voi laittaa kunnolla voimaa silloin kun se sopii leikkien luonteeseen.

Läimäytin saa aikaan taivaallisen läimäysäänen osuessaan paljaalle iholle, mikä voi olla todella kiihottavaa niin rankaisijalle kuin vastaanottajallekin lisäten leikkiin oman ulottuvuutensa.

Läimäyttimen kokonaispituus on 48 cm ja se on leveydeltään 5 cm leveimmästä kohdasta. Kädensija ja varsi sulautuvat elegantisti yhdeksi ja päästä löytyy remmi, jonka avulla läimäyttimen voi kiinnittää ranteeseen tai seinäkoukkuun.

obaie Advanced Spanking Läimäytin on valmistettu sileästä ja tyylikkäästä PU-nahasta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tukeva läimäytin
Tholaf - 5. nov. 2021
Tässä on mukavasti pientä joustoa ja tarpeeksi vartta, että läimäytin napsahtaa kunnolla kohteeseen. Helppokäyttöinen ja tehokas.
Hyvää edullisesti
jannu - 21. apr. 2020
Ehdottomasti parhautta budjettiläpsyjen sarjassa, ihan omaa luokkaansa. Ehdottoman tehokas. Liike-energia siirtyy tehokkaasti pakaraan moninkertaisena saaden aikaan oikein miellyttävän "läpsyäänen" höystettynä subin inahduksella, hänen purressaan kieltä pysyäkseen roolissa.
Huippu ostos
Raippa74 - 27. jan. 2020
Kunnon spänkkeri kunnon leikkeihin. Pienikin napautus tuottaa vaativammallekin käyttäjälle ihanaa pistelyä ja mielettömän kiihottavan äänen. Vähän kun pistää lyöntiin voimaa saa kurittomankin subin kuriin aivan varmasti!
Hyvä aloittelijoille
C - 4. may. 2020
Olemme molemmat aloittelijoita piiskauksessa, joten tämä oli hyvä aloitus. Voi lyödä kovaa, mutta on myös hyvä kiusoitteluun. Ehdottomasti suositus minulta
0
Kiihottava ja helppo hallita
H - 28. aug. 2019
Läimäytin on todella kauniisti tehty; mukava katsella ja tuntuu hyvältä kädessä. Siitä tulee hyvä ääni sekä ilmassa että ihoon osuessa. Olemme kumppanini kanssa melko uusia BDSM:n parissa ja meille siinä on useita hyviä ominaisuuksia. Ensinnäkin plussaa on se, että lyönnistä tulee ääntä, vaikka ei osuisikaan. Toiseksi läimäytintä on todella helppo hallita. Kolmanneksi se on tarpeeksi pitkä, jotta se ulottuu helposti kumppanisi kehon ympärille. Selkeä suositus minulta.
0
Herkullinen ja helppo hallita
Anonymous - 13. mar. 2024
Mela on kokonaisuudessaan todella hieno; hieno katsella ja sopii hyvin käteen. Siitä kuuluu hyvä ääni sekä ilmassa että ihoon osuessaan. Kumppanini ja minä olemme melko uusia BDSM:ssä, ja meillä on useita hyviä ominaisuuksia. Ensinnäkin on plussaa siitä, että iskuista kuuluu ääni, vaikka et lyö niin kovaa. Toiseksi melaa on erittäin helppo hallita. Kolmanneksi se on tarpeeksi pitkä, jotta se yltää kumppanisi kehon eri osiin. Ehdottomasti suositeltava täältä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Super tuhma
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä koko ja sopii hyvin käteen, erittäin röyhkeä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Todella kuuma
Anonymous - 11. jun. 2021
Kun meillä oli vain pari pientä ruoskaa, ostimme tämän melan, ja se on todella hyvä, sillä se antaa todella hyvän "smack"-äänen, kun se lyö palloja, ilman että isku on liian kova. Se on hyvän kokoinen ja laadukas hintaansa nähden. Osta, etkä tule katumaan.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful