TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Läimäyttimet

Läimäyttimet sopivat nimensä mukaisesti rakastavista läimäytyksistä nauttiville. Niissä on litteä ja verrattain suuri lyöntialue, jolla voi lyödä varsin voimakkaasti. Niistä kuuluu myös kova ääni läimäytyksen osuessa iholle, mikä tuo niiden käyttöön oman, kiihottavan ulottuvuutensa. Jos sinä ja kumppanisi etsitte välinettä, jolla saatte entistä enemmän irti piiskausleikeistä, läimäytin on oivallinen valinta.

Läimäyttimet tuhmiin BDSM-leikkeihin

Tunne kirpaisevat iskut ja löydä uusia puolia itsestäsi

Läimäytin on siitä erikoinen fetissilelu, että siitä löytyy ulottuvuuksia niin aloitteleville BDSM-kokeilijoille kuin kokeneille harrastajillekin. Siinä on nimittäin useimmiten aika leveä lyöntipinta, joka jakaa iskun voiman laajemmalle ihoalueelle, ja monesti malleissa toinen puoli on toista pehmeämpi. Toisaalta tarjolla on myös kapeita, kovia läimäyttimiä, joissa saattaa olla myös vaikkapa erilaisia pinnanmuotoja, jotka jättävät ihoon jälkiä. Läimäyttimet saavat aikaan kiihottavan läimäysäänen osuessaan iholle, mikä tuo leikkiin oman ulottuvuutensa.

Lyöntivoima riippuu kokemustasostanne, mieltymyksistänne ja tehdystä lämmittelystä. Lämmittelemättömälle iholle ei koskaan pitäisi lyödä liian lujasti ja subin palautetta on kuunneltava tarkoin, jotta leikit pysyvät molemmille sopivina. Läimäytin sopii erinomaisesti myös lämmittelyleluksi oman käden lisäksi, sillä kevyillä läpsäyksillä saa stimuloitua lyöntialueen verenkiertoa mainiosti. Muistakaa rajoittaa iskut sellaisille vartalon alueille, joita suojaa rasvakerros, ja aina vyötärön alapuolelle.

Käytä läimäytintä osana BDSM-leikkejä, mutta turvallisesti

Kuten mainittua, läimäytin soveltuu erinomaisesti myös hardcorempiin BDSM-roolileikkeihin tai -sessioihin. Silloin kannattaa ehdottomasti muistaa turvasana, jota voitte käyttää toistenne kanssa lopettaaksenne leikin, jos siltä tuntuu. On tärkeää, että sana ei ole sellainen, jonka jompikumpi saattaisi sanoa vahingossa, tai joka saattaisi jollain tavalla liittyä leikkiin (kuiten vaikka “lopeta” tai “ei”), sillä monille erilaiset kieltosanat ovat osa roolileikkiä, jossa iskuja vastaanottava kerjää toista lopettamaan, vaikkei sitä oikeasti tahdokaan.

Valitkaa sen sijaan sana, jolla ei ole muutoin mitään tekemistä leikkienne kanssa, sillä silloin ei ole mitään epäilystä siitä, etteikö sitä käytettäisi tosissaan, jos jompikumpi sen sanoo. Ja jos niin käy, leikkien tulee loppua saman tien siihen, minkä jälkeen tilanne tulee käydä yhdessä läpi. Silloin voitte molemmat olla turvallisin mielin sen suhteen, että tilanne on molemmilla koko ajan hallinnassa ja siitä pääsee tarvittaessa pois. Turvasanasta on hyvä sopia ennen kuin lähdette tekemään mitään muuta leikkeihin liittyvää.

Piiskaus on yhteinen nautinto

On selvää, että läimäytin on ensisijaisesti pareille tarkoitettu lelu, sillä vaikka toki omaakin vartaloa voi piiskata (ja sitä jopa suositellaan aloitteleville domeille, jotta piiskaan saa tuntumaa), ei siinä ole ihan samaa latausta. Siksi se on erinomainen lisä sellaisten pariskuntien seksielämään, joilla on yhteinen halu tutustua toistensa alistuviin ja dominoiviin puoliin. Parhaimmillaan molemmat saavat kokemuksesta mielihyvää riippumatta siitä, onko kyseessä piiskaava vai piiskattava osapuoli. Piiskaukseen voi myös yhdistää muita seksileluja ja tarvikkeita, kuten esim. kahleita, käsiraudat, suukapulan tai silmäsiteen.

Jos taas kokeilisitte mieluummin muita piiskatyyppejä tai jotain ihan muuta laajassa fetissituotteiden maailmassa, kannattaa tutustua valikoimamme muihin kategorioihin. Niistä löytyy valtava määrä erilaisia ja ihanan kinkyjä tuotteita, joiden avulla saatte varmasti vipinää makuuhuoneen puolelle (tai sisustettua ikioman tyrmänne). Sinfulilta löydätte niin sähköseksituotteet, siveysvyöt, seksikoneet kuin kinkyt fetissiasutkin sekä miehille että naisille.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful