Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Oxballs Pig Hole 4 Ontto Anustappi XL var 1

Oxballs Pig Hole 4 Ontto Anustappi XL

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kaipaatko uusia äärimmäisiä ulottuvuuksia rajuihin anaalileikkeihin? Siinä tapauksessa Oxballsin XL-kokoinen Pig Hole -anustappi tarjoaa tuhtia menoa.

Tappi on muotoiltu siten, että se istuu täydellisesti juuri sinun anatomiaasi. Nauti kiihottavan laajentavasta tuntemuksesta anuksessasi. Tappi sopii täydellisesti kokeneille käyttäjille, jotka kaipaavat maksimaalisen täyttävää stimulaatiota.

Pig Hole 4 muodostaa onton tunnelin, jotta voit ottaa vastaan kaiken, mitä kumppanisi keksiikin. Aukko pitää sinut avoimena sormille, leluille, fistaukselle tai kumppanisi penikselle. Tappi pitää anuksesi avoimena pitkäkestoistenkin leikkien ajan.

Tappi on valmistettu joustavasta SkinFlex Platinum-Cure -silikonista, jonka läpi voi tuntea kaiken stimulaation. Kumppani puolestaan saa nauttia anaaliseksin aikana tapin aukon juomutetusta rakenteesta.

XL-koko laajentaa anustasi jopa 13 cm:iin asti, ja on kookkaampi versio isosta Pig Hole -tapista.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erittäin hyvä tappi kokeneemmalle!
Gapeman - 26. jun. 2021
Tämä lelu on uskomattoman iso, eikä sillä pääse alkuun ilman kunnollista esileikkiä suurella dildolla tai tapilla! Mutta kun se loksahtaa paikalleen – Vau! Maaginen täyteyden ja jännityksen tunne. Koska se on valmistettu joustavasta ja erittäin mukavasta silikonimateriaalista, se istuu täydellisesti. Jos sinulla on kokemusta halkaisijaltaan 2,5 tuuman lelujen käytöstä, tämä tappi on loistava seuraava askel vielä suurempaan hauskanpitoon. Erittäin mukavaan hauskanpitoon. Voit turvallisesti sanoa, että se avaa sinut.
0
erittäin hyvä tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Iso!
Konekäännös sivustolta sinful.fr
liian joustava
Anonymous - 1. jul. 2023
Materiaali on liian joustavaa Kun se on sisälläsi, se taittuu sisään! Kaksinkertainen taittuu sisään. Materiaali on kuitenkin erittäin joustavaa ja venyy hyvin. Jos sinulla on liian pieneksi käynyt tulppa, voit laittaa sen sisään liukuvoiteen kanssa. Silloin sinulla on hyvä avoin venytys. tosin minun kanssani se ei pysy enää paikallaan. Yhteenveto: käyttökelpoinen muiden lelujen kanssa (dildot ja plugit), mutta ei oikein käyttökelpoinen ilman sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.be
Erittäin tyytyväinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuote on rahansa arvoinen. Olin hieman epävarma koosta, joten ostin L ja XL, koska olen hyvin koulutettu suurten lelujen kanssa. L:n tuotetiedoissa lukee 11cm halkaisijaltaan, mutta koko L on 6.5 halkaisijaltaan ja XL 7.0. Tuote on melko joustava, joten se laajenee paljon. L on melko suuri eikä sitä mielestäni suositella aloittelijoille. Olen erittäin tyytyväinen. Sitä ei ole niin helppo saada sisään, koska se on hyvin joustava, mutta jos se on paikallaan, se on kokemus ja hän avautuu hyvin paljon. Se tuntuu erittäin mukavalta. Jos asetat myös dildon, olet hyvin tyytyväinen. Ehdottomasti suosittelen tätä tuotetta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Rakastan sitä!
Anonymous - 4. jul. 2022
Meni sisään ilman ongelmia ensimmäisellä yrityksellä (oli lämmitellyt Largeilla aiemmin). Kun se tulee sisään, sitä täytyy hieman nipistää, jotta se kehittyy oikealla tavalla. Istuu hyvin, mukava käyttää vaikka onkin iso. Nyt vain hankin myös XXL:n!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Vau!
Anonymous - 13. mar. 2024
Saat sen, mistä maksat, lelun, joka on valmistettu käsin hienoimmasta silikonista. Olemme aiemmin käyttäneet vain vähemmän turvallisista materiaaleista, kuten TPE:stä, valmistettuja leluja, ja tunsimme, että oli aika investoida laatuun. Se on itse asiassa tehty anaalikäyttöön, mutta käytämme sitä vain vaginaalisesti. Oli hieman hankalaa taittaa se kokoon asettamista varten (varo, ettet taita sitä liian nopeasti ja satuta kumppaniasi), mutta sitten se sopi täydellisesti hänen sisäänsä. Uskomaton lelu, joka saa hänet todella venytettyä ja antaa sinulle mahdollisuuden pitää hauskaa, koska se on ontto koko matkan läpi, joten se mahdollistaa myös leikkimisen erilaisilla nesteillä!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful