TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Ontot Anustapit

Jos anaalileikit ovat sydäntäsi lähellä, tutustu valikoimamme onttoihin anustappeihin, jotka myös tunnel plugeina tunnetaan. Niiden avulla onnistuvat kinkymmätkin leikit niin yksin kuin kumppanin kanssa. Muista runsas anaaliliukuvoiteen käyttö!

Anal tunnel plug tuo kinkyn ulottuvuuden anaalileikkeihisi

Anal tunnel plug eli ontto anustappi

Ontto anustappi on täydellinen portti syvemmälle kinkyjen anaalileikkien maailmaan. Sen avulla tuhmat leikit saavat aivan uusia ulottuvuuksia - kirjaimellisesti. Ulkoiselta muotoilultaan se muistuttaa tavallisen mallista tappia, mutta on keskeltä täysin ontto, mikä mahdollistaa monenlaiset jännittävät, stimuloivat leikit.

Koska tuote on ontto, se on myös usein hieman tavallista tappia kookkaampi, jotta aukosta voi ujuttaa helposti sisälle esimerkiksi seksilelun tai kumppanin sormet. Ontto anustappi on usein sopivan jämäkkä, joten se pitää muotonsa myös sisälle asetettuna. Jotkut malleista ovat samalla myös hyvin joustavia, mahdollistaen monenlaiset eroottiset leikit - jopa anaaliyhdynnän - käytön aikana.

Anal tunnel plug -tappeja on monia eri malleja, jotka vaihtelevat niin muotoilun, materiaalin kuin koonkin puolesta. Useimmat on valmistettu silikonista tai vartaloystävällisestä TPE:stä, alumiinista tai jopa lasista. Jotkut versiot sopivat myös mainiosti anaaliseen laajennukseen, niin että voit tulevaisuudessa ottaa yhä suurempia anaalileluja vastaan kinkyjen leikkien yhteydessä.

Kuinka onttoa anustappia käytetään?

Ontto anustappi asetetaan sisälle aivan samalla tavalla kuin kiinteät versiotkin. Ennen käyttöä on hyvä peseytyä kunnnolla ja käyttää esimerkiksi anaalisuihkua perusteellista puhdistautumista varten. Ennen sisään asettamista lisää runsaasti anaaliliukuvoidetta sekä tappiin että anusaukon ympärille ja sisäpuolelle, jotta sisään asettaminen sujuisi helposti ja turvallisesti.

Kun tappi on sisälläsi, on itsestäsi (ja kumppanistasi) kiinni, minkälaisia kinkyjä seikkailuja on luvassa. Läpi menevä aukko pitää sinut avoinna katseelle, kosketukselle ja monenlaisille aktiviteeteille. Aukon läpi anusta voi stimuloida esimerkiksi sormin, leluilla tai vaikka nesteillä. Suurikokoisten ja/tai joustavien mallien kanssa myös anaaliyhdyntä ja anaalidildon käyttö sujuvat, joten mahdollisuuksia on tarjolla niin paljon kuin mielikuvitusta riittää.

Leikkien jälkeen (ja toki myös ennen leikkejä) on hyvä puhdistaa anaalitappi perusteellisesti. Käytä puhdistamiseen mietoa saippuaa tai seksileluille suunnattua puhdistussuihketta, niin voit olla varma hyvästä hygieniasta. Muista puhdistaa myös tunnel plug -tappisi “tunneli” huolellisesti.

Kokeile tuhmaa tunnel plug -tappia

Olet ehkä jo huomannut, että tälle tuhmalle tuotteelle löytyy lukuisia eri nimiä. Oli kyseessä sitten anal tunnel plug, hollow butt plug, tunnelitappi tai ontto anustappi, sen toimintaperiaate on sama, eli tapissa on läpimenevä aukko kiihottavia leikkejä varten. Näet tuotetiedoista yksittäisen tapin mitat, kuten tapin sekä aukon halkaisijan, jotta voit valita parhaiten omaan kokemustasoosi ja tarkoituksiisi sopivan mallin.

Vaikka tunnel plug -malliset anustapit ovatkin ehkä asteen tavallista mallia kinkympiä, niitä voi kokeilla ja käyttää kuka tahansa anaalistimulaatiosta kiinnostunut. Ne saattavat avata aivan uusia ulottuvuuksia anaalinautintoihin ja toimia pikanttina mausteena esimerkiksi lääkärileikeissä. Löydät sivuiltamme myös lukuisia muita mielenkiintoisia tuotteita, joten tutustu ihmeessä laajaan valikoimaan - saatat löytää jopa aivan uusia puolia itsestäsi.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, voit aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme oikean tuotteen löytämisessä ja voit kysyä askarruttavista asioista luottamuksellisesti.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful