RFSU Thin Kondomit 10 kpl

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

RFSU Thin Kondomit 10 kpl

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

8,90 €

  Kuvaus

  RFSU Thin Kondomit ovat normaalia ohuempia, joten niiden avulla pääset nauttimaan todella intiimistä mutta erittäin turvallisesta seksistä.

  Kondomit mukailevat miehen luonnollista anatomiaa ja ne kapenevat hieman heti terskan alapuolella, jotta ne istuvat mahdollisimman napakasti. Voit tuntea olosi täysin turvalliseksi samalla kun nautit seksistä, joka tuntuu aivan yhtä hyvältä kuin ilman kondomia.

  RFSU Thin -kondomit on valmistettu Ruotsissa ja ne on testattu elektronisesti. Kondomit on valmistettu laadukkaasta, värittömästä, profiloidusta lateksista, jonka pinta on sileä. Kondomien päässä on säiliö, jonka sisällä on liukuvoidetta. Kondomien tuoksu on neutraali.

  Pituudeltaan kondomit ovat 185 mm ja halkaisijaltaan 53 mm. Niiden paksuus on vain 0,05 mm, jotta tuntoherkkyys säilyy kondomia käytettäessä mahdollisimman hyvin. Pakkauksessa on 10 kpl RFSU Thin -kondomeja.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lateksi.
  SÄILIÖ: Kyllä.
  PINTA: Sileä.
  PITUUS: 185 mm.
  HALKAISIJA: 53 mm.
  PAKSUUS: 0,05 mm.
  MÄÄRÄ: 10 kpl.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Tosi hyvä kondomiksi En ole ollut koskaan kondomien ystävä, mutta tämä on ylivoimaisesti paras mitä olen koskaan käyttänyt. Materiaali on samanlainen kuin kaikissa muissakin, mutta ohuus tekee tästä todella siedettävän käytössä. Pysyy hyvin paikalla keskiverto miehellä tai vähän pienemmälläkin ;)
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: RFSU Thin Kondomit 10 kpl

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *