TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Tavalliset Kondomit

Tavalliset kondomit ovat juuri sitä mitä nimestä voi päätellä: peruskumeja. Ne ovat useimmille kokonsa puolesta se sopivin valinta, joten jos etsit ensimmäistä kondomiasi tai tykkäät muuten vain perustuntumasta, tämän sivun tuotteet sopivat sinulle.

Myydyimmät tuotteet

Tavalliset kondomit tavallisille miehille

Kun et kaipaa mitään ylimääräistä

Oletko sitä tyyppiä, joka haluaa mieluiten aivan tavallisia kondomeja, jotka toimivat niin kuin pitääkin ilman sen kummempia krumeluureja? Siinä tapauksessa olet tullut aivan oikeaan paikkaan. Tästä kategoriasta löydät nimittäin juurikin ne aivan tavalliset kondomit. Niistä ei löydy erikoisia makuja tai pinnanmuotoja, vaan ainoastaan sileitä peruskondomeja, jotka sopivat useimmille peniksille. Ne ovat erinomainen valinta, jos etsit ensimmäistä kondomiasi, mutta ne sopivat mainiosti myös kenelle tahansa tavalliselle tallaajalle.

Kondomi on suosittu ehkäisyväline, sillä se on saatavilla olevista vaihtoehdoista ainoa, joka suojaa tehokkaasti sekä ei-toivotulta raskaudelta että seksin välityksellä tarttuvilta taudeilta. Siksi se onkin ehdoton valinta silloin, kun harrastetaan seksiä uuden kumppanin kanssa, mutta myös silloin, kun muut ehkäisyvälineet eivät syystä tai toisesta sovi. Tavalliset kondomit ovat mainio valinta silloin, kun ne sopivat hyvin käyttäjälleen. Ne on mitoitettu keskimääräiselle penikselle sopiviksi, mutta se suinkaan tarkoita, että ne sopivat kenelle tahansa. Eli jos peniksesi on keskimääräistä suurempi tai pienempi, kannattaa tavallisen kondomin sijaan satsata suureen tai pieneen versioon.

Valitse sinulle sopiva versio

Miksi tehdä asioista vaikeampia kuin mitä ne ovat? Joskus liika valinnanvara johtaa vain päätöksenteon mahdottomuuteen. Pitäisikö valita joku ultraohut versio, tai joku sellainen, jossa on juomuja ja nystyröitä? Tai entäpä kiihottavalla liukuvoiteella liukastettu versio? Juuri täydellisen kondomin valinta on kiinni sekä omista mitoistasi, mieltymyksistäsi ja kumppanisi haluista ja tarpeista, joten se ei välttämättä ole mikään kaikista helpoin juttu. Siksi tämä kategoria on varma valinta silloin, kun haluatte vain nauttia turvaseksistä ilman mitään sen kummempaa. Ja toki silloinkin, kun uuden kumppanin makua ei vielä tunne.

Tavallinen kondomi on hyvä olla aina mukana, kun luvassa saattaisi olla seksiä. Se viestii kumppanillesi siitä, että olet kiinnostunut sekä omasta että hänen turvallisuudestaan ja että olet vastuullinen seksikumppani. Ja jos mielessäsi on kumin käytön suhteen mitään epäilyksiä, voit saman tien unohtaa ne, sillä harva asia on yhtä seksikästä kuin se, että haluaa harrastaa turvallista seksiä. Jos suinkin mahdollista, kondomin istuvuus on myös hyvä varmistaa etukäteen, niin seksiä ei tarvitse jättää väliin siksi, ettei se olekaan oikean kokoinen.

Käytä tavallisia kondomeja seksilelujen kanssa

Kun kokeilet erilaisia seksileluja joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa, tavallisista kondomeista voi olla huomattavasti hyötyä. Jos haluat esim. jakaa dildon kumppanisi kanssa, kondomin avulla voitte huolehtia hyvästä hygieniasta. Asettakaa kondomi dildon päälle ennen kuin sitä käytetään ensimmäisen teistä vartalolle, ja vaihtakaa se uuteen, kun on toisen teistä vuoro. Silloin dildoa ei tarvitse puhdistaa välillä, mutta hygieniataso pysyy silti hyvänä.

Joidenkin itsetyydytykseen suunniteltujen seksilelujen kanssa kondomin käyttö on myös erittäin hyvä idea, sillä esim. jotkut masturbaattorit, real doll -malliset tai puhallettavat seksinuket tai vaikkapa aidonkaltaiset peput voivat olla hankalia puhdistettavia. Kondomia käyttäessä sotkun saa suurelta osin pidettyä kurissa, jolloin kevyt huuhtelu riittää puhdistamaan lelun käytön jälkeen.

Tavallisia kondomeja voi myös piristää makuliukuvoiteen avulla, jos niitä halutaan käyttää suuseksin aikana (mikä on ehdottomasti suositeltavaa uuden kumppanin kanssa). Kumin maku ei välttämättä ole se kaikista miellyttävin, mutta toisaalta makukondomeja ei välttämättä halua käyttää yhdynnässä. Makuliukuvoide ratkaisee tämän ongelman näppärästi.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful