Satisfyer Little Wand Klitorisvibraattori
Satisfyer Little Wand Klitorisvibraattori
38,90 €
TESTIVOITTAJA
Satisfyer Little Wand Klitorisvibraattori 1
Satisfyer Little Wand Klitorisvibraattori  2
Satisfyer Little Wand Klitorisvibraattori  3
Satisfyer Little Wand Klitorisvibraattori 90

Satisfyer Little Wand Klitorisvibraattori

3.5 (4)
38,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Tuote on kampanjatarjouksessa 11.-12.07.

Satisfyer Little Wand Klitorisvibraattori hemmottelee sinua suloisen nautinnollisilla tuntemuksilla.

Tämä pieni vibraattori on muodoltaan varsin viaton, sillä se vie ajatukset lähinnä syntisen ihanaan pehmikseen kuumana kesäpäivänä.

Kartion muotoisen vibraattorin leveä pää stimuloi klitorista suoraan, mutta levittää värinän myös sen ympäristöön. Tehokkaan rymisevää värinää on tarjolla 5 eri nopeudella ja 10 kiihottavalla rytmillä.

Sametinpehmeä silikonipinta on juomutettu, mikä antaa stimulaatiolle erityisen nautinnollisen ulottuvuuden. Vibraattori on vesitiivis, joten sen voi huoletta ottaa mukaan myös suihkuun tai kylpyyn.

Satisfyer Little Wand ladataan näppärästi mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-latausjohdolla.

Palkittu German Design Award -palkinnolla kategoriassa Excellent Product Design vuonna 2020 sekä Good Design Award -palkinnolla vuonna 2019.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni ja ABS-muovi.
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
KOKONAISPITUUS: 9,6 cm.
HALKAISIJA: 5,4 cm.
VÄRINÄTASOT: 5 nopeutta ja 10 rytmiä.
AKKU: Ladattava (magneetilla kiinnittyvä USB-latausjohto).
KÄYTTÖAIKA: 50 min.
LATAUSAIKA: 210 min.
KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, saksa, ranska, espanja.

TUOTENUMERO: 21726.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (4)
ei minun makuuni

silikoni on ihanan silkkistä, kuten muissa satisfyer-tuotteissa. valitettavasti kyseistä vibraattoria on vaikea pitää kädessä kummallisen muotoilun takia. tuote ei tarjoa kohdenettuja värinöitä, vaan tärisyttää isoa aluetta. toimii hyvin selän lihasten ratkomisessa, mutta seksileluna en pidä. Lue lisää

-
5 3 1
Tyytyväinen rakastaja

Ostin Satisfyer Pro 2:n kauan sitten (sen, joka imee) ja olen tullut täysin riippuvaiseksi siitä - hyvällä tavalla. Siksi mielestäni Satisfyerin täytyy hallita hyvien tuotteiden valmistus, ja siksi olen nyt heittäytynyt tähän. En tule niin nopeasti ja helposti kuin Pro 2:lla, mutta jatkakaa samaan malliin, tässä on paljon värinää.Hieman epäilin, häiritsisikö muoto, mutta se sopii käteen erittäin hyvin, jos niin voi sanoa. Ja voi itse päättää pitääkö sen suorassa vai hieman vinossa. Rakastanmolempia ja saan upeita orgasmeja tällä, kun toinen tarvitsee tauon. Joten kyllä, olen ehdottomasti Satisfyer-ihminen ja mietinkin, saanko kokoelmaan lisää tuotteitajossain vaiheessa :) Lue lisää

-
5 5 1
Hieman pettynyt...

Hieman pettynyt tuotteeseen, orgasmin saavuttaminen kestää kauan, koska vibraattori ei ole tarpeeksi tehokas minun makuuni.

-
5 2 1
mielenkiintoinen kokemus

ainutlaatuinen muoto, silkkisen pehmeä silikonipinta on mukava iholla. tuotekuvaus väittää, että kyseisessä vibraattorissa on 5 nopeutta ja 10 värinäasetusta. minun ostamassani vibraattorissa oli vain 3 nopeusasetusta, joka oli harmi huomata. latautuu nopeasti, mutta akku loppuu pian (noin tunnin sisällä). erikoiseen muotoon piti hetkentotutella. pinnalla olevat urat luovat ainutlaatuisen kokemuksen. esteettisesti miellyttävä esine, kuin pieni patsas. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi