Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

49,90 €

43,00 €

  Kuvaus

  Jos kaipaat tavanomaisesta poikkeavaa itsetyydytyskokemusta stimulaattorilla, joka kiihottaa klitoristasi ennenkokemattoman upeasti, Satisfyer Pro 2 Next Generation on täydellinen valinta.

  Se stimuloi klitoristasi intensiivisen nautinnollisesti sykkivien paineaaltojen avulla. Sen avulla saat erityisen syviä orgasmeja, joten varaudu riippuvuutta aiheuttavaan tuttavuuteen.

  Tämä suosittu klitorisstimulaattori on nyt saatavilla entistäkin voimakkaammalla ja hiljaisemmalla moottorilla ja sen pinta on upean matta. Se sykkii 11 eri nopeudella, joita säädät kahvassa olevien painikkeiden avulla. Satisfyer Pro 2 Next Generation on ergonomisesti muotoiltu ja se on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa tai kylvyssä.

  Klitorisstimulaattorin silikonista valmistettu suutin on helppo irrottaa puhdistusta varten. Laitteen kokonaispituus on 16,5 cm ja sen voi ladata mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-johdolla. Yhdellä latauksella saat 30 minuutin verran nautinnollista leikkiaikaa.

  Vuoden 2016 puhutuin tuote medioissa kuten Glamour, Elle, Cosmopolitan ja Women's Health, vain muutaman mainitaksemme.

  Details

  MATERIAALI, SUUTIN: Silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 16,5 cm.
  AKKU: Ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla.
  PULSSITASOT: 11.
  SÄÄDIN: 2 painiketta.
  MUKANA: Magneetilla kiinnittyvä USB-latausjohto.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Satisfyer pro 2 klitorisstimulaattori Hieman hankalaa löytää klitoriksen herkintä aluetta yksin tai kumppanin kanssa.. kuvittelin sen jonkin verran stimuloivammaksi
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Rakkautta heti ensi kosketuksesta! Takana minulla on pitkä suhde, paljon hyvää seksiä sekä kokemusta monista seksileluista.

  Etsin jotain uutta kokoelmiini ja törmäsin tähän. Luin arvostelut ja kurkkasin youtubesta vielä lisäinfoa. Ajattelin, että kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Tilasin silti. Mieheni saa minut usein ejakuloimaan, mutta en ole siinä itse onnistunut. Satisfyer saapui ja yllätti! Yllätti todella, sillä ekaa kertaa ejakuloin ilman mieheni apua ja tähän meni vain muutama minuutti! Ja Orgasmi oli jotain aivan uudenlaista.

  Suosittelen ehdottomasti jokaista naista hankkimaan tämän ihanan tyydyttäjän yöpöydän täytteeksi! ❤
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Satisfyer Pro 2 - taattua nautintoa ja mahtavia orgasmeja! Tilasin laitteen epäillen luvattuja toimintoja mutta tämä oikeasti toimii! Ei kulu kauan pienelläkään nopeudella ja imulla, kun orgasmi on jo huipussaan. Ja totta on myös, että tämä koukuttaa. Joka päivä on häristin kaivettava ihanaa kivaa varten. En ole vielä edes lukenut käyttöohjetta, kun oli kova kiire päästä kokeilemaan. Onneksi häristin oli jo esiladattu niin pääsin heti kokeilemaan. Lämpimät suositteluni!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Parhaat orgasmit! Olen käyttänyt erilaisia leluja jo vuosia, mutta aiemmat olivat vain täriseviä joten päätin kokeilla hieman jotain muuta. Orgasmin saanti on ollut minulle hieman haasteellista... tähän asti!
  Imun ja sen tuottaman värinän yhteistyö stimuloi klitorista juuri oikealla tavalla ja erittäin tehokkaasti. Orgasmi tuli jo muutamassa minuutissa ja oli harvinaisen pitkäkestoinen ja voimakas! Välillä jouduin jopa hellittämään laitteella otetta että tuleminen loppuisi.
  Voin todellakin suositella laitetta jokaiselle, joka haluaa saavuttaa nautinnollisia hetkiä ja kenties jopa kokea tuplaorgasmin!
  Laite tuntui myös hyvin laadukkaalta ja kestävältä ja käyttö on hyvin helppoa. Plussaa tottakai myös vesitiiviydestä!

  Suosittelisin tätä jokaiselle naiselle niin ensileluksi kuin myös jo kokeneemmalle käyttäjälle.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Imee kun vaan jatkaa ja jatkaa...tulee varmasti! Kohdistus ja vahva imu päälle sit tuli ja koko vagina värisi. Imutus teki taivaallisen hyvää. Ei sattunut yhtään vaikka pohjaan lyötiin. Voi kun oli hyvää. - Yksi vika kone on liian ulkoneva. Kun portit oli ihan auki niin löi aina häpykukkulaan. Se sattui. Siten ei sovi hyvin kahden yhteiseen leikkiin.

  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Paras tähän asti Ehdottomasti rahan arvoinen ostos. Ensimmäisillä kerroilla riitti asteikosta tehot 3/10, joten vielä on paljon käyttöä tälle. ;)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Paras Ehdottomasti rahan arvoinen ostos. Jos tällä et orgasmia saa niin sitten ei millään.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  WOW TÄMÄ ON MUST HAVE!!!! Joka kerta orgasmi todella nopeasti. Kaverit kehuivat tuotetta ja pakkohan tämä oli tilata itselle, eikä kyllä kaduta!! Laatutavaraa, helppo käyttää ja nopea tuleminen! Suosittelen kaikille!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Miten olen voinut elää ilman tätä! Siis aivan uskomattoman ihana laite. Jokaisella naisella tulisi olla tämä! Helppo käyttää ja takaa nopean tyydytyksen kerta toisensa jälkeen.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Ihanuus ❤ Ei ole kaukana täyden kympin tuotteesta ainoa miinus on ettei asteikkoa pysty laittamaan alaspäin.

  Suosittelen kyllä todellakin kaikille naisille tätä ihanuutta ❤
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  "Jestas, mitä tää oikein tekee...?!" Olihan tämä kyllä pienoinen shokki, kun ensi kertaa tämän lelun nupulleni laskin, ja päälle päräytin. Hyvässä mielessä, tietysti!

  Lelun pehmeä, silikoninen pää tuntuu mukavalta ja saumattomalta, vailla mitään ärsyttäviä, teräviä kulmia, ja itse ote lelun varresta pysyy aina tukevana ja varmana... kunhan ei läträä sillä liukkarilla ihan tolkuttomasti!

  Itse värinät taas... voi huhhuh! Enpä voi muuta sanoa! Jos vähänkään tietää nauttivansa siitä, kun taidokas suu imee oikein antaumuksellisesti, ja tuntee anatomiansa sen verran hyvin, että klitoris löytyy vaikka sokkona pimeässä, niin kyllä on orgasmi taattu alta minuutissa, tällä epelillä! Imua riittää 11 tason verran, joten kyllä tästä riittää paljon kivaa niin herkemmille, kuin myös kovemman leikin ystävillekin! Tämän voi ottaa jopa kylpyyn mukaan, eikä se tykkää mitään!

  Ainoa vaikeus tuotteessa on sen tasojen valikointi, sillä tasoja ei voi laskea alas, vain ylös. Ja kun ylin taso on sitten saavutettu, lähtevät tasot siitä sitten laskemaan taas alemmas, joten omalla kohdallani, lelulla onnistunut taiturointi on nimenomaan siitä kiinni, miten niitä nappeja operoi. Ei vaikeaa, kunhan ensin tottuu, mutta silti, huomioinnin arvoinen pikkuseikka.

  Jos tätä ei joka naisella jo ole, niin nyt siihen on ehdottomasti tehtävä muutos! Vaatikaa sitä orgasmia ja ottakaa se itsellenne nyt, sillä tämä kaveri sen kyllä antaa... ja ihan mielellään :)
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *