Klitoris­vibraattorit

Useimmat naiset tarvitsevat klitorisstimulaatiota saavuttaakseen orgasmin, joten klitorisvibraattori on tarpeellinen lelu naiselle kuin naiselle. Kaipaatpa sitten virtaviivaista muotoilua, yksinkertaista käyttökokemusta tai todella voimakasta värinää, löydät takuulla etsimäsi valikoimastamme. Sopivan klitorisvibraattorin valitseminen riippuu pitkälti omista mieltymyksistä ja käytettävissä olevasta budjetista, joten meiltä löydät kattavan valikoiman laatutuotteita moneen makuun. 

Suosio
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Adrien Lastic (2)
Amaysin (13)
B Swish (3)
Bang! (2)
Baseks (11)
Belladot (2)
Big Teaze Toys (4)
Bijoux Indiscrets (1)
Bonbons (1)
CalExotics (7)
Cleopatra (1)
Crave (4)
Dame Products (2)
Doc Johnson (1)
Dona (1)
Doxy (1)
Durex (1)
Fantasy for Her (9)
Feelz Toys (1)
Fifty Shades of Grey (5)
Fun Factory (5)
Gaia (2)
Hot Octopuss (1)
Inmi (2)
Iroha (4)
Ivibe Select (1)
Je Joue (4)
Le Wand (2)
Lelo (7)
Lora DiCarlo (2)
Love In The Pocket (2)
LovingJoy (1)
Magic Motion (1)
Marc Dorcel (2)
Master Series (1)
Max Passion (1)
Mixed (3)
Nexus (1)
Nomi Tang (1)
Ohmibod (1)
PicoBong (1)
Pillow Talk (1)
PMV (1)
Rends (1)
Rianne S (4)
Rocks Off (12)
Romp (2)
Satisfyer (8)
Screaming O (3)
Senzi (1)
Shots Switch (1)
Sincerely (1)
Sinful (28)
Snail Vibe (1)
Svakom (1)
Swan (2)
Sweet Smile (2)
Tickler (1)
ToyJoy (2)
Tracy´s Dog (2)
Velve (2)
We-Vibe (5)
Womanizer (1)
Xa Xa Xoom (2)
You2Toys (4)
Zumio (3)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 208 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 208 tuotteesta
Näytä lisää

Klitorisvibraattori - yksinkertainen ja tehokas lelu naisille

Miksi sinun pitäisi omistaa klitoriskiihotin?

Useimmat naiset saavat orgasmin helpoiten klitorisstimulaation avulla. Siksi klitoriskiihotin onkin yksi suosituimmista naisten seksileluista. Älä kuitenkaan jää siihen käsitykseen, että ne olisivat vain aloittelijoiden juttu. Niillä on valtavasti käyttömahdollisuuksia, ja niitä voi käyttää yhtä hyvin yksin kuin kumppaninkin kanssa. Eli jos sinulla ei vielä ole klitorisvibraattoria, ei muuta kuin hankkimaan sellainen, jotta pääset nauttimaan sen upeasta värinästä.

Naisen klitoris on ainoa ihmisvartalon osa, jonka funktio on yksinomaan tuottaa seksuaalista nautintoa. Kiihottaessasi sitä sormien, kielen tai klitorisvibran avulla saat mitä todennäköisimmin klitorisorgasmin. Klitorisorgasmin aikana koko vartalo jännittyy ja sitten rentoutuu. Orgasmin intensiteetti voi vaihdella hyvinkin paljon riippuen stimulaation kestosta ja voimakkuudesta. Valikoimastamme löydät sekä pehmeää stimulaatiota tarjoavia klitorisvibraattoreita että todella voimakkaasti ja syvästi väriseviä leluja, kuten esim. supertehokkaat Magic Wandit. Riippumatta siitä millaisen itsellesi valitset, on luvassa takuulla orgasmintäyteinen ja pitkäkestoinen tuttavuus.

Vibraattori, jota klitoris ymmärtää

Vibraattoreita on onneksi monenlaisia. Miten klitorisvibraattori siis eroaa muista vibraattoreista? Sitä ei ole tarkoitettu sisäiseen käyttöön, vaan ainoastaan ulkoiseen stimulaatioon. Siksi monet niistä ovat muita vibraattoreita pienempiä. Pienen kokonsa ansiosta niiden värinää on helppo kohdentaa juuri oikeaan kohtaan. On kuitenkin myös vibraattorityyppejä, joissa klitorisstimulaatio yhdistyy muun tyyppiseen stimulaatioon, kuten esim. rabbit-vibraattorit ja We-Vibe -malliset vibrat, jotka värisevät sekä klitorista että G-pistettä vasten.

Klitorisvibraattoreita on saatavilla erimuotoisina, ‑värisinä ja -kokoisina. Klassisin muoto tunnetaan myös nimellä bullet-vibraattori, sillä muodoltaan se muistuttaa luotia tai pitkänomaista kuulaa. Pitkänomaisia klitorisvibroja on helppo ohjailla, jotta stimulaation saa juuri sinne minne sen haluaa. Monissa uusissa malleissa on pyöristetty muotoilu ja käytetty materiaali on pehmeämpää, jolloin niiden värinä välittyy erilailla kuin kovan materiaalin välityksellä. Joissain klitorisvibraattoreissa on myös kaksi kärkeä, jotka voi asettaa klitoriksen ympärille, jolloin siihen kohdistuu voimakkaampi stimulaatio. Klitorisstimulaattoreista löytyy myös muunlaisia variaatioita kuten suositut Womanizer-stimulaattorit, joten valikoimastamme löydät varmasti sinulle sopivan.

Klitorisvibraattori - kauniit värit ja korkea laatu

Klitorisvibraattorit eroavat toisistaan myös värien osalta. Laajasta valikoimastamme löydät vaihtoehtoja kaikissa sateenkaaren väreissä. Jos kaipaat piristystä arkeesi, osta vaaleanpunainen tai violetti klitoriskiihotin. Jos taas tyylikäs ja huomaamaton klitorisvibraattori on enemmän sinun makuusi, voit hankkia mustan tai neutraalin sävyisen lelun. Vaikka värit ja värinän voimakkuus vaihtelevatkin mallista toiseen, klitoriskiihotin tarjoaa onneksi aina kiihottavaa nautintoa ja upeita klitorisorgasmeja. Halutessasi voit myös antaa sen kumppanisi käsiin, ja silloin kannattaakin kenties valita kauko-ohjattava vibraattori, jonka säätäminen käy käden käänteessä myös etäämmältä.

Valitsitpa valikoimastamme millaisen klitorisvibran tahansa, voit aina olla varma siitä, että ostamasi seksilelu on korkealaatuinen. Valitsemme tuotteemme tarkoin, jotta voimme aina varmistaa, että ne ovat korkeiden laatuvaatimuksiemme mukaisia, ja että niiden laatu, muotoilu ja käytettävyys ovat korkealla tasolla. Mitä korkeampi laatu, sitä parempi käyttökokemus. Niinpä Sinful.fi:stä hankitulla seksilelulla saat varmasti parhaan mahdollisen itsetyydytys- tai seksikokemuksen.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi