TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Vesipohjaiset Liukuvoiteet

Kaipaatko lisää luistoa leikkeihisi? Kokeile siinä tapauksessa vesipohjaista liukuvoidetta, joka sopii erityisen hyvin yhteen silikonista valmistettujen seksilelujen kanssa. Liukuvoide tekee seksilelujen pinnasta miellyttävämmän tuntuisen ja sen avulla lelua on myös helpompi käyttää. Vesipohjaiset liukuvoiteet eivät vahingoita seksilelujen pintaa ja ne on helppo pestä pois käytön jälkeen.

Myydyimmät tuotteet

Vesipohjainen liukuvoide on se kaikista varmin valinta

Vesipohjaista liukuvoidetta voi suositella kaikille

Jos et ole koskaan kokeillut liukuvoidetta ja etenkin jos olet siinä käsityksessä, että sen käyttö ei kosketa sinua lainkaan, sanottakoon heti alkuun, että ihan jokaiselle on iloa liukkarin käytöstä. Se saa kaikenlaisen seksin itsetyydytyksestä yhdyntään tuntumaan nautinnollisemmalta, joten kun sen käyttöön pääsee sisään, ei siitä malta enää luopua. Joillekin sen käyttö on ehdoton edellytys seksille, jos ei itse koe kostuvansa tarpeeksi tai jos harrastaa anaaliseksiä, sillä anus itsessään ei liukastu lainkaan ilman apua. Mutta liukkarin käytön ei tarvitse rajoittua varsinaisen tarpeeseen, sillä se yksinkertaisesti parantaa jokaisen nautintoa.

Liukuvoiteita on kuitenkin olemassa monen tyyppisiä, joista vesipohjainen liukuvoide on se perusmalli, jonka kanssa on vaikea mennä vikaan. Se sopii käytettäväksi kaikista materiaaleista valmistettujen seksilelujen kanssa (mukaan lukien ejakuloivat dildot) ja sitä voi käyttää itsetyydytykseen lelujen kanssa tai ilman, vaginaaliseen seksiin ja jopa anaaliyhdyntään, kunhan valitsee siihen käyttöön suunnitellun liukuvoiteen. Se sopii myös kaikenlaisten kondomien liukastamiseen, joten jos hankit vain yhden liukkarin, hanki vesipohjainen.

Älä tyydy vain yhteen

Totuus on kuitenkin se, ettei yksi liukuvoide ole paras valinta kaikenlaiseen seksiin, ja siksi yöpöydältä olisikin hyvä löytyä vaihtoehtoja. Vesipohjainen liukuvoide on ehdoton valinta silikonista valmistettujen seksilelujen kaveriksi, koska muut vaihtoehdot saattavat vahingoittaa lelun pintaa. Jos lelusi on kuitenkin valmistettu kovamuovista, lasista tai teräksestä, silikoniliukuvoide voi olla optimaalisempi valinta. Jos taas mietit anaaliseksilelujen käyttöä tai anaaliyhdyntää, valitse kaikista mieluiten vesipohjainen anaaliliukuvoide, jonka paksumpi koostumus tarjoaa paremman käyttökokemuksen.

Perinteistä yhdyntää voi liukastaa niin vesipohjaisella kuin silikonipohjaisellakin liukkarilla, mutta jälkimmäinen tarjoaa yleensä paremman kokemuksen, sillä silikoniliukuvoide ei kuivahda samalla tavalla käytössä kuin vesipohjainen. Vesipohjaisen liukuvoiteen voi tosin aktivoida uudelleen muutamalla pisaralla vettä, joten kyllä sekin ajaa asiansa. Vesipohjaisia liukkareita saa myös makuliukuvoiteina tai kiihottavina variantteina, joilla on vaikkapa lämmittävä tai viilentävä vaikutus. Niiden avulla voi tuoda hauskaa vaihtelua seksielämään. Kokeilemalla löydät omat suosikkisi, joita ilman seksiä ei voi pian enää kuvitellakaan.

Herkkäihoisen kannattaa satsata luomuun

Perinteisten vesipohjaisten liukuvoiteiden lisäksi markkinoilta löytyy nykyään myös luomuliukuvoiteita, kuten esim. pohjoismaisen Kaerligin liukkarit, joissa on kiinnitetty aivan erityistä huomiota ainesosien luonnollisuuteen ja ihoystävällisyyteen. Joten jos sinulla on taipumusta ihoallergioihin tai sukupuolielinten infektioihin, kannattaa heti alkuun panostaa laadukkaaseen luomuliukuvoiteeseen, joka ottaa myös intiimialueen pH-arvon huomioon. Silloin riski allergiseen reaktioon on mahdollisimman pieni.

Sinfulin valikoimasta löydät ainoastaan tarkkaan valikoituja liukuvoiteita, joiden laadusta voimme mennä takuuseen. Kaikki variantit eivät sovi kaikille käyttäjille, mutta löydät varmasti itsellesi sopivia vaihtoehtoja laajasta valikoimastamme. Jos kaipaat lisätietoja myymistämme tuotteista tai niiden sopivuudesta juuri sinulle, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiantuntevaan ja ystävälliseen asiakaspalveluumme. Tunnemme tuotteemme hyvin, joten osaamme varmasti auttaa - tai ainakin opastaa oikeaan suuntaan. Ja jos haussa on joku tietty tuote, jota et sivuiltamme löydä, kannattaa kysyä siitäkin. Voimme selvittää, josko se olisi mahdollista ottaa osaksi valikoimaamme.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful