TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Puhdistus­suihkeet seksileluille

Puhtaus ja intiimihygienia ovat avainasemassa, kun puhutaan seksistä ja seksileluista. Monet tuotemerkit valmistavat omille tuotteilleen sopivia puhdistustuotteita, mutta useimmat puhdistussuihkeet seksileluille sopivat käytettäväksi kaikenlaisten intiimikäyttöön tarkoitettujen lelujen kanssa. Nykyisin saatavilla on myös ympäristöystävällisiä luomuversioita.

Myydyimmät tuotteet

Puhdistussuihke seksileluille takaa hyvän hygienian vaivattomasti

Pidä hyvää huolta seksileluistasi ja itsestäsi

Kun antaudut tuhmiin nautintoihin joko itseksesi tai kumppanisi kanssa, eroottiset välineet tekevät kiihottavista leikeistänne entistäkin stimuloivampia. Ne helpottavat orgasmin saamista, auttavat uusien nautintopisteiden löytämisessä ja inspiroivat toinen toistaan mielenkiintoisempiin seksuaalisiin kokeiluihin. Ne antavat käyttäjälleen paljon ja vastapalvelukseksi riittää, että pidät leluistasi ja niiden hygieniasta hyvää huolta. Tätä varten on onneksi olemassa erilaisia puhdistussuihkeita seksileluille, joiden käyttö on nopea ja tehokas tapa pitää seksivälineesi uudenveroisena.

Koska seksilelut päätyvät koskettamaan kaikkein intiimeimpiä ja herkimpiä alueita vartalossasi, on tärkeää, että ne ovat jokaisella käyttökerralla puhtaita ja hyvässä kunnossa. Intiimialueiden iho on herkkä ulkoisille vaikutuksille ja vaikka lelusi olisikin erittäin laadukas, myös sen materiaalit saattavat kärsiä huonosta hygieniasta, kuten esimerkiksi ihmisen ihon luonnollisista öljyistä ja happamuudesta. Puhdistussuihke seksileluille puhdistaa intiimikäyttöön tarkoitetun lelusi hellävaraisesti ja huolellisesti. Monet valikoimamme tuotteista ovat kaiken lisäksi antibakteerisia ja antifungaalisia varmistaen erittäin korkean hygieniatason.

Puhdistussuihke seksileluille on nopea ja helppo käyttää

Puhdistustoimenpiteet tuskin ovat heti ensimmäisenä mielessäsi intensiivisen ja orgasmintäyteisen session jälkeen, mutta olisi vieläkin tylsempää joutua pesemään leluja kun ekstaattiset nautinnot ovat vasta edessäpäin. Puhdistussuihke seksileluille on onneksi todella nopea, tehokas ja helppo tapa pitää lelusi puhtaina ja käyttövalmiina seuraavaa kertaa varten.

Suihkauttamalla on helppo levittää puhdistusaine hetkessä tasaisesti tuotteen pinnalle - myös hankalampiin paikkoihin. Jotkut puhdistusaineet tulee huuhdella vaikutusajan jälkeen pois, kun taas toiset voi vain pyyhkiä pinnalta, mikä on kätevää sellaisten tuotteiden kanssa, jotka ovat herkkiä liialliselle kosteudelle. Valikoimamme puhdistustuotteet sopivat yhteen useimpien materiaalien kanssa ja monet tuotteista ovat täysin allergiaa aiheuttamattomia. Löydät jokaisen suihkeen tarkemmat käyttöohjeet klikkaamalla tuotekuvaukseen. 

Puhdistamisen jälkeen on tärkeää kuivata lelu huolellisesti ennen säilyttämistä. Myös asianmukainen seksilelujen säilytys edesauttaa hyvän hygienian ja pitkän käyttöiän tavoittelemisessa. Näin nautintolelusi pysyvät aina raikkaan uudenveroisina ja valmiina nautittavaksesi heti, kun mielesi tekee tuhmaa hemmottelua.

Pidennä sekä lelujen käyttöikää että nautintoasi

Kun hallussasi on jotain nautinnollista ja ihanaa, haluat varmasti pitää sen uudenveroisena pitkän aikaa. Siksi käyttöikää pidentävä puhdistussuihke seksileluille on fiksu hankinta, jonka avulla voit nauttia intiimileluistasi hygieenisesti ja turvallisesti kerta toisensa jälkeen. Löydät laajasta valikoimastamme takuulla omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat puhdistustuotteet. Perussuihkeiden lisäksi saatavilla on luomuvaihtoehtoja, jos haluat pitää hygienian lisäksi huolta myös ympäristöstä.

Osa seksilelujen puhdistukseen tarkoitetuista tuotteista sopii myös suoraan intiimialueille käytettäväksi, mutta luethan käyttöohjeet huolella ennen kuin suihkuttelet puhdistusainetta muualle kuin leluillesi. Löydät meiltä myös hellävaraisia ja hoitavia tuotteita hyvään intiimihygieniaan.

Jos haluat tarkempia tietoja yksittäisestä tuotteesta, kuten esimerkiksi ainesosaluettelon, klikkaa tuotekuvaukseen ja hae sieltä tuotetiedot. Jos sinulla on jotain kysyttävää puhdistussuihkeista seksileluille tai muista tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja voimme neuvoa esimerkiksi seksivälineesi kanssa yhteensopivan puhdistustuotteen löytämisessä.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful