Sinful Deluxe Joulukalenteri 2019 - TESTIVOITTAJA

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • FI udsolgt
 • DK
 • FI
 • FI
 • FI
 • FI
 • FI

Sinful Deluxe Joulukalenteri 2019 - TESTIVOITTAJA

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  VUODEN TUHMIN JA YLELLISIN JOULUKALENTERI

  -  24 suosittua, laadukasta tuotetta, joiden yhteisarvo on peräti 475 €.

  - Seksileluja, eroottisia asusteita ja tuotteita hellään bondageen naisille, miehille ja pareille.

  - Suosittuja brändejä kuten Sinful, We-Vibe, Obaie ja Tenga.

  - Mukana upea inspiraatiovihkonen, joka sisältää opastusta ja vinkkejä päivän tuhmaan yllätykseen.

  - TV:stä tuttu.

  - Rajoitettu määrä, myytiin nopeasti loppuun viime vuonna.

  Joulu on sydämen juhla, ja voiko ollakaan parempaa tapaa hemmotella toisianne kuin Sinfulin ylellisellä, limited edition Deluxe ‑joulukalenterilla? 

  Joulukalenteri on tuttu valtakunnallisilta TV-kanavilta kaikissa Pohjoismaissa ja viime vuonna se myytiin loppuun ennätysajassa. Se voitti joulukalenteritestin norjalaisessa KK-lehdessä.

  Ilahduttakaa toisianne 24 tarkoin valikoidulla bestsellerillä naisille, miehille ja pareille. Tuotteet on valittu eräiltä maailman tunnetuimmilta seksilelubrändeiltä kuten We-Vibe ja Tenga sekä suosituilta pohjoismaisilta merkeiltä kuten Obaie, Nortie ja Sinful.

  Antakaa jännitteen välillänne kasvaa, kun avaatte luukkuja ja pääsette nauttimaan joulukuusta, joka on täynnä yllätyksiä, nautintoa ja seksiä. Joulukalenteri sisältää seksileluja, eroottisia asusteita ja tuotteita hellään bondageen yhteensä peräti 475 € arvosta. Mukana tuleva inspiraatiovihkonen opastaa teidät parhaisiin kokemuksiin päivän tuhmalla yllätyksellä.

  Deluxe on erinomainen valinta, jos teillä on jo aiempaa kokemusta seksileluista ja haluatte mahdollisimman laadukkaita tuotteita, jotka kenties myös haastavat teitä uudenlaisiin eroottisiin leikkeihin.

  Kalenteri on päivitetty, ylellinen versio viime vuoden Deluxe-kalenterista. Sen mukana saatte myös ilmaisen 50 ml:n Sinful Aqua Vesipohjaisen Liukuvoiteen uusille leluillenne.

  Vuoden 2019 Sinful Deluxe Joulukalenteria on valmistettu vain rajoitettu määrä, joten kannattaa kiirehtiä nappaamaan omanne ja saamaan sen myötä unohtumaton joulu!

  Tiedot

  SISÄLTÖ: 24 ylellistä eroottista tuotetta sekä 1 englanninkielinen inspiraatiovihkonen.
  KOKO: Alusvaatteet ovat yhdenkoon ja niitä voi säätää, jotta ne sopivat kaiken kokoisille.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  MITAT: 55,5 cm x 42 cm x 7,5 cm.
  TUOTESELOSTEIDEN KIELI: Suomi, ruotsi, englanti, norja, tanska.
  MUKANA: 1 kpl Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 50 ml.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Mahtava! Kyseinen kalenteri oli ihan mahtava! Olemme kokeilleet kumppanini kanssa jokaista kalenterin tuotetta. Jokainen (yhtä lukuunottamatta) tulee käyttöön! Vaikka laatikostani löytyy kymmeniä tuotteita, jokainen kalenterista tullut oli uusi tai erinmallinen/kokoinen kuin mitä minulta löytyy! Ehdottomasti ostan myös vuoden 2020 kalenterin!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Monipuolista hupia Ihana nähdä miten innoissaan partnerini oli kokeilemaan uusia juttuja! Tuotteet olivat monipuolisia, molemmille sopivia hyvän laatuisia. Nyt pitääkin jo hakea lisää liukkaria :D
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Loistava Loistava paketti kaiken uuden kokeiluun ja kokemiseen.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Hyvä Jos löytyy ennestään kokemusta seksileluista niin tämä paketti ei välttämättä tuo mitään täysin uutta, mutta kivoja leluja kyllä! Materiaali ja laatu hyviä. Hiukan kinkyjä juttuja myös. Olen tyytyväinen ostokseen. Hyvä hintalaatu suhde!
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Ohjeet Mistä löydän suomenkieliset ohjeet / tuote selosteet kun mukana tuli vain englanniksi.
  Onhan muuten mukavia vermeitä kalenteri väärällään.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Hauskuutta koko rahan edestä Tilasin kalenterin koska jouduin mainoksen uhriksi, yleensä en tee näin spontaaneja hankintoja mutta nyt voin sanoa että erittäin hyvä hankinta.

  Tuotteet on ollut hyvänlaatuisia ja toimivia
  Materiaalit tuntuu hyvälle ja helppo pitää puhtaina
  Tähän mennessä lelut on ollut enemmän naisille suunnattuja ( minun mielestä) toivottavasti enemmän myös soololeluja miehille tulossa.

  Paras asia meidän mielestä koko kalenterissa on ollut se kun yhdessä voi aukaista luukkuja ja alkaa kokeilemaan leluja ja naureskella samalla paljon.

  Voin suositella kalenteria varsinkin niille pareille jotka ei leluja muuten ole tottunut käyttämään tämä on oiva pakkaus jolla tutustua kaikenlaisiin leluihin yhdessä ja piristää seksielämää
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Hyvä paketti aloittelijalle Tästä löytyy vähän kaikkea vähän kaikkeen, ja näillä leluilla pääsee leikkien alkuun, jos ei ennen ole moiset tutuksi tulleet.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Loistava kokonaisuus Kalenterissa näyttää olevan kaikille jotain. Ei nyt monen luukun kokemusta mutta tyytyväinen jokaiseen sieltä tulleeseen. Suosittelen!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  JOULUKALENTERI Voi kun joulukuu olisi aina...
  kaiken sen jännityksen joka tulee avaamisesta ,
  Kaiken sen mielihyvän niiden kokeilemisesta,
  Uskaltakaa tilata ,
  Uskaltakaa nauttia,
  Uskaltakaa odottaa seuraavaa luukun aukasua....
  Ja sitä nautintoa, tyydytystä,RAKKAUTTA mikä siitä syntyy
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  kalenteri nyt mennyt 7 päivää ja joka aamua odotetaan mitä kivaa tulee, tosi hieno ja kivoja juttuja ja osaa jo kerittyy kokeilemaankin. lisääkaikkea siihen perinteiseen juttuun.... kaikkeakiva kokeilla.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  VAU!! Nyt täytyy sanoa että on tuote hintansa väärtti. Mahtavaa että molemmille on leluja ja viihdettä! Enempää paljastamatta tuotteista, meillä ainakin on naitu enemmän ja useammin kiitos näiden tuotteiden. Vahva suositus.!! Ja kyllä näitä yksinkin on kiva käyttää, vaimo ihastu ainakin pariin väristimeen.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Wow. Aivan kuten viime vuonnakin, avattiin kaikki luukut saman tien. Ostin tämän tyttökaverille synttärilahjaksi viime vuonna ja tänä vuonna taas, ja wow, että se ilahdutti meitä molempia.

  Ensin epäilytti, että monet tuotteista olisi samoja tai samanlaisia, ja moni olikin.. mutta! Iso MUTTA! Kaikki tuotteet, jotka oli samoja viime vuonna on tänä vuonna päivitettyjä tai paljon parempia!

  Ensimmäinen suuri yllätys oli että tänä vuonna miehille oli enemmän tuotteita, en kerro mitä (tietenkään), mutta arvostin todella sitä, että tänä vuonna pääsin itsekin kokeilemaan monenlaista.

  Toinen hauska yllätys oli se, että tämän vuoden alusvaatteet oli paljon parempia kuin viime vuonna, ne istui paremmin päälle ja yksi niistä kuului jopa yhteen yhden lelun kanssa!

  Uudet tuotteet oli laadukkaita ja suosittuja, etenkin luukku 24, josta uskon monien pariskuntien tykkäävän erityisesti!

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  NYT TULEE VÄHÄN SPOILEREITA, JOTEN JOS ETTE HALUA TIETÄÄ SISÄLLÖSTÄ MITÄÄN, ÄLKÄÄ LUKEKO ETEENPÄIN!!
  Lopuksi kaikki tuotteet, jotka oli samanlaisia kuin viime vuonna.
  G-pistevibraattori oli viime vuonna ihan ok, isoin ongelma oli että sen pää oli todella iso, joten minuun sitä ei voinut testata ollenkaan (jos sellaista haluaa) ja sitä oli vaikea käyttää tyttökaveriinkaan, koska se oli tosi kova ja hänestä sen sisään laittaminen sattui.
  Vaan tämänvuotinen oli paljon elegantimpi, helpompi viedä sisään ja siinä oli tehokkaampi värinä, joten se jää kyllä meillä varmasti käyttöön!
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Rabbit-dildo oli varmasti suurin pettymys viime vuonna. Se oli kova, sen muoto oli kummallinen ja värinät tuntui lähinnä vibran pohjassa, jolloin pupuosa klitoriksella oli lähinnä hyödytön. Testasimme sitä kerran ja petyimme pahasti, ja annoimme sen eteenpäin kavereille, jotka pettyi ihan yhtä pahasti.

  Vaan oi oi oi oi. Tämän vuoden rabbit on jotain ihan muuta, tyttökaveri ei ole koskaan oikein tykännyt dildoista, koska hänestä penis tai klitorisvibraattori on paljon parempi. Mutta tämän jälkeen hän muutti mielensä kokonaan!
  Sen miellyttävä tukevuus ja se, että sekä dildo-osan päässä että pupuosassa on oma vibraattorina sai tyttökaverin rakastumaan siihen 2 sekunnissa! Ja hän sanoi, että tulee varmasti käyttämään sitä myös yksin, mitä hän ei ole koskaan sanonut mistään dildosta aiemmin!
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Kauko-ohjattavaa vibraattoria oli myös paranneltu paljon tänä vuonna, ei vielä testattu sitä ulkona, mutta varmasti pian kokeillaan ;)
  Tällä kertaa se laitetaan alushousuihin klitorista vasten, mikä on huomattava parannus viimevuotiseen, koska useimmat naiset ei juurikaan nauti värinästä emättimen sisällä.
  Se on myös muotoiltu siten, että sen voi asettaa vain makaamaan klitoriksen päälle, mitä ei voinut tehdä ollenkaan sillä viimevuotisella, koska sen pyöreä muoto tippui vain pois!
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  END OF SPOILERS!!!

  En voi suositella tätä joulukalenteria tarpeeksi! Ostakaa se ja pitäkää hauskaa makuuhuoneen puolella!

  Lopuksi täytyy sanoa, että se toimii parhaiten cis-pareille (nainen ja mies), koska monet leluista on suunniteltu nimenomaan sellaisille pareille tai joko naiselle tai miehelle.

  Vinkki vielä, ostakaa ladattavat paristot ja niille laturi vaikka Ikeasta! Parempi ympäristölle!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Deluxe Joulukalenteri 2019 - TESTIVOITTAJA

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Valitettavasti vuoden tuhmin joulukalenteri on loppuunmyyty! Ehdi mukaan vuonna 2020.

  Vuoden 2019 Sinful Joulukalenteri meni kuin kuumille kiville ilahduttaen tuhansia onnekkaita suomalaisia. Nyt kannattaakin ilmoittautua, jotta saat viestin ensimmäisten joukossa heti kun vuoden 2020 joulukalenteri on valmis.

  Teemme vuoden 2020 joulusta vieläkin tuhmemman.