Sinful Joulukalenteri 2019

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • FI udsolgt
 • FI

Sinful Joulukalenteri 2019

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  VUODEN TUHMIN JOULUKALENTERI

  - 24 suosittua tuotetta, joiden yhteisarvo on peräti 330 €.

  - Seksileluja, eroottisia asusteita ja tuotteita hellään bondageen naisille, miehille ja pareille.

  - Päivitetty versio viime vuoden bestselleristä.

  - Mukana upea inspiraatiovihkonen, joka sisältää opastusta ja vinkkejä päivän tuhmaan yllätykseen.

  - TV:stä tuttu.

  - Rajoitettu määrä, myytiin nopeasti loppuun viime vuonna.

  Jos haluatte hemmotella toisianne vuoden tuhmimmalla joulukalenterilla, kannattaa pitää kiirettä, jotta saatte Sinfulin jännittävän limited edition -joulukalenterin käsiinne.

  Joulukalenteri on tuttu valtakunnallisilta TV-kanavilta kaikissa Pohjoismaissa ja viime vuonna se myytiin loppuun ennätysajassa.

  Mitä kätkeytyy seuraavan luukun taakse? Saatte seksileluja, joiden avulla voitte tutustua toisiinne aivan uusilla tavoilla ja nauttia monista ihanista orgasmeista yhdessä. Kalenteri sisältää 24 suosittua, tarkoin valikoitua bestselleriä ja se on täynnä seksileluja, vietteleviä asusteita ja tarvikkeita esileikkiin sekä tuotteita hellään bondageen. Tuotteiden arvo on yhteensä peräti 330 €.

  Se on täydellinen valinta, kun haluatte täyttää joulukuunne yllätyksillä, nautinnolla ja seksillä. Mukana tuleva inspiraatiovihkonen sisältää vinkkejä ja opastusta, jotta saatte tuotteiden avulla unohtumattoman, sydänjuuria myöten lämmittävän joulukuun. 

  Joulukalenteri on uusi, päivitetty versio viime vuoden bestselleristä ja yli puolet sen tuotteista on uusia tai päivitettyjä. Lisäksi saatte sen mukana ilmaisen 50 ml:n Sinful Aqua Vesipohjaisen Liukuvoiteen uusia lelujanne varten.

  Vuoden 2019 Sinful Joulukalenteria on saatavilla rajoitettu määrä, joten kauanko uskallatte odottaa ennen kuin hankitte omanne?

  Tiedot

  SISÄLTÖ: 24 eroottista tuotetta ja 1 englanninkielinen inspiraatiovihkonen.
  KOKO: Alusvaatteet ovat yhdenkoon ja niitä voi säätää, jotta ne sopivat kaiken kokoisille.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  MITAT: 50 cm x 37 cm x 5 cm.
  TUOTESELOSTEIDEN KIELI: Suomi, ruotsi, englanti, norja, tanska.
  MUKANA: 1 kpl Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 50 ml.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  6/5 Hinta/laatusuhteeltaan aivan loistava. Ihanaa piristystä tuonut parisuhteeseen.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Joulukalentefi Suomen kieltä vähän kaipasin. Luukun 24 lelu ei toiminut, myös 1muu lelu hajosi heti. Mutta muuten oli mukava.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kertakaikkiaan Onhan meillä ollut muutenkin hauskaa, mutta tämä joulukalenteri oli kyllä niin mahtava juttu, vielä kun se tuli yllätyksenä! Asumme eri osoitteissa, niin olemme availleet luukkuja harvakseltaan, ja vieläkin on muutama yllätys jäljellä, mutta tähän astiset tuotteet on olleet tosi hyviä, paitsi yksi joka hajosi heti kättelyssä, mutta siihenkin saimme tilalle hyvityksen! Hienoa palvelua kertakaikkiaan!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Yllättävä Ostin kalenterin yllätykseksi avopuolisolleni. Emme olleet törmänneet tällaiseen kalenteriin, joten pitihän sitä kokeilla. Uusille leluillekkin on aina käyttöä. Yllätyin miten monipuolinen sisältö kalenterissa oli. On hauska huomata, kuinka tuotteita pystyy yhdistelemään ja käyttämään useampaa tuotetta yhdessä tilanteessa. Sisällöltään kalenteri todella yllätti, sillä se sisälsi paljon sellaista, mitä emme tienneet tarvitsevamme. Kalenteri mahdollisti siis sen, että saimme kokeiluun sellaisia tuotteita, joita muuten emme ehkä uskaltaisi/tajuaisi tilata. Ihan mahtava, ja todellakin hintansa arvoinen! Ainoana miinuksena, että tuotteiden esittely vihkonen oli englanniksi, mutta se oli onneksi helppolukuista. Ensi vuonna taas tilaukseen!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Sinful joulukalenteri Ihanan piristävä ja monipuolinen kalenteri, yksin ja yhdessä. Alkuun tilatessa oli mietteitä kannattiko vai ei. Mutta heti ensimmäisen luukun avattua epäröinnit unohtui!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Tuhma joulukalenteri Miesystävä hommasi kalenterin. Luukku kerrallaan ollaan availtu ja osaa vehkeistä ollaan testailtu tai muuten vaan ihmetelty. Jos ei muuta, niin keskustelua aiheesta ainaki on kehkeytynyt! Ennestään muutamia seksileluja testanneena omaan makuumme hiukan liian äkäiset vibraattorit, mutta muuten kaiken kaikkiaan monipuolinen kattaus makuukammariin, ja miksei muuallekin.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Erittäin laadukas sisältö Erittäin hyvä valikoima leluja varsinkin ns. aloittelijalle. Materiaalit ovat erittäin laadukkaita ja tuotteet muotoilultaan nautinnollisen lisäksi tyylikkäitä. Piristää pitkässä suhteessa rutinoitunutta parisuhdetta mukavasti. Hinta-laatu suhde tässä enemmän kuin kohdallaan. Laskee varmasti kynnystä hankki tulevaisuudessa lisää leluja.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Loistava Huippuostos. Pienten lasten saannin jälkeen pitkästä aikaa uusi kuherruskuukausi. Yllättäen vaimokin innostui siitä vaikka epäilin että taitaa suuttua tuollaisesta lahjasta. Odotan innolla vielä loppuluukkuja ja 24. Päivää !
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Iha paras joulukalenteri Molemmille kaikkee.. löyty uusiakin juttuja.. paras tapa odottaa joulupukkia...
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Ihanaa joulukuuta Loistavaa, mahtavaa, uskomatonta...
  Ensimmäisestä luukusta tuli eka seksilelumme ja meno siitä lähtien ollut kyllä todella uskomatonta. Monipuolisesti sisältää erilaisia tuotteita joita kiva testata, osaa tulee ehkä käytettyä jatkossakin. Maltti ei riittänyt avata luukkuja päivittäin, vaan kaikki availtu jo ennen kuun puoliväliä. Lopuksi vielä todettava että uskomattoman halpa verrattuna tuomansa nautinnon määrään.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Ensikertalainen Päätin yllättää avopuolison tilaamalla kalenterin salaa. Hetken jo epäröin, että teinkö virheen, mutta puolisokin oli oikein iloisesti yllättynyt. Joka aamu yhdessä avataan aina uusi luukku ja ihmetellään sieltä tulevaa yllätystä. Osa yllätyksistä on itselle täysin uusia ja tuntemattomia ja hieman jännittänytkin niitä käyttää, mutta rohkeasti ollaan kokeiltu. Todella laadukkaita tuotteita ja kalenteri itsessään on laadukas sekä siinä mukana tuleva opasvihkonen ja pienet pikaohjeet. Näistä riittää varmasti iloa koko ensi vuodeksi ja muutama suosikki sieltä onkin jo löytynyt ;)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Joulukalenteri 2019 Olen ollut hyvin tyytyväinen kalenteriin.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Suosittelen Emme malttaneet avata päivä kerrallaan vaan avasimme pariin kertaan niin, että nyt kaikki luukut katsottu. Suurin osa myös kokeiltu ja tykätty on!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Sinful joulukalenteri 2019 Tuote tuli perille nopeasti. Kalenterin sisältö on ollut todella monipuolinen ja sopii hyvin myös vähän kokemattomammallekin lelujen käyttäjälle. Kaikki tuotteet ovat olleet hyvää laatua ja ainakin kumppanini kanssa olemme enemmän kuin tyytyväisiä joulukuun iloihin kalenterin parissa. Suosittelen!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kyllä kelpasi Tuli hommattua kerrankin hieman erikoisempi joulukalenteri avopuolisolle ja kyllä oli yhtä hymyä kun sen hänelle vein. joten kyllä tykkäsi, ja taitaa tuosta itsekkin päästä nauttimaan. suosittelen!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  odotusta jouluun Mahtava piristys kaukosuhteeseen - avataan aina joka tapaamiskerralla uusi luukku, eli jännitystä riittää pitkäksi aikaa! Käyttöön jo päässeet ensimmäiset luukut ja hyvältä vaikuttaa. Tavarat ovat myös esteettisesti kauniita ja siksi erityisen miellyttäviä käyttää, kun eivät ole erityisen huomiota herättäviä.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Huhhuh 10v yhteiselon, talon rakentamisen ja koliikkivauvan jälkeen oli makuuhuone tarkoitettu lähes pelkästään nukkumista varten mutta kalenterin tilauksen jälkeen tilanne muuttui täysin! 6/5, suositellaan ehdottomasti kaikille!!!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Ihanaa odotusta päivittäin Emme ole tutustuneet aikaisemmin eroottisiin leluihin ja tämä joulukalenteri on mitä parhain siihen. Saa rauhassa tutustua ja kokeilla leluja. Eroottinen tunnelma on koko päivän käsin kosketeltava, kun odotamme yhdessä luukun aikaisu hetkeä. Menossa luukku 10 ja mieheni toivoo, että hänellekin tueei vielä jotain erikoista.... Selkeät ohjeet, vihjeet, ihanan erilaisia juttuja tähän mennessä. Suosittelen!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Joulukalenteri 2019 Loistava ostos ja vaikka vasta murto-osa luukuista avattu, niin laadun suhteen ei ole epäilystä! Täysi kymppi ja tekee joulukuusta todella kutkuttavan :)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Sormet syyhyää Ostin kalenterin jo meille lokakuun alussa, koska ajattelin että tänä vuonna en aijo jäädä ilman! Nyt on avattu 5 luukkua ja joka kerta luukku yllättää tuotteella ja laadulla. 2 luukun tuote on hitti tähän mennessä
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Positiivinen yllätys Ensimmäistä kertaa ostettu ikinä mitään seksileluja ja päätettiin kalenterilla lähteä liikenteeseen näiden kokeiluiden kanssa. Malttamattomina tuli avattua jo koko kalenteri ennen joulukuuta, mutta ei ole kyllä kaduttanut yhtään, vaan ollaan saatu nauttia laadukkaista ja toimivista leluista. Asusteet oikeastaan ainoita jotka eivät herättäneet kuin hilpeyttä ja jäävät kyllä käyttämättä. Tässä kalenterissa todellakin monipuolinen kattaus leluja eri tarkoituksiin ja hintaansa nähden erinomainen hankinta. Ohjevihkonen erinomainen lisä ohjeistamaan ensikertalaisia.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Suklaakalenterit jää toiseksi! Tilasin kalenterin minulle ja avopuolisolleni yllätyksenä, tarkoituksena lisätä kipinää ja säpinää seksielämäämme. Ennen kalenterin saapumista aloin hieman epäröimään ostosta: mitä jos syntyy vain kiusallisia hetkiä luukkuja avatessa, entä tuotteiden laatu? Pyh! Upea kalenteri ulkoasusta lähtien. Tyylikäs ja sensuelli. Jo luukkuja raottaessa tuntuu jännää kipinää ja tuotteet todella vaikuttavat laadukkailta. Lisääntyikö läheisyys ja kosketus? Huimasti! Ja joulukuu on vasta aluillaan.. Suosittelen kalenteria lämpimästi kaikille :)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Aivan mainio kalenteri Kolmas luukku auki ja mukavaa on ollut. Ei vaan meinaisi töissäkään malttaa käydä enää...
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Suosittelen Meille kummallekin ensimmäinen aikuisten joulukalenteri! Haluttiin kerralla lisätä lelujen määrää, ja tällähän se luonnistuu hauskasti! Kahden päivän jälkeen jo erittäin tyytyväinen. Toimitus oli nopea, ja kalenterin mukana tullu vinkkivihkonen aivan loistava lisä.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Malttamattomat Tilattiin tämä meidän ensimmäinen seksilelukalenteri lokakuussa jo ja pitkin viikkoja availtiin niitä malttamattomina. Äsken availtiin loputkin luukut! SUOSITTELEN kalenteria ehdottomasti! Luukuista paljastui tuotteita joita ei normaalisti ehkä tulisi ostettua-tuleepahan jatkossa! ;) ja tuotteet ovat olleet hyvä laatuisia! tämä sopi täydellisesti tuoreeseen parisuhteeseen kokeilemaan toisen rajoja!
  Ainoastaan liukkari jäi uupumaan jota kuvauksessa mainostetaan.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Viekasta viehätystä Wau. En ole koskaan ostanut minkäälaisia eroottisia leluja, en ole koskaan kokenut "tarvitsevani" sellaisia. Totuushan on, että en olekaan tarvinnut, mutta en ole myöskään ajatellut millaista lisää ne tuovat. Yllätin avopuolisoni tilaamalla kalenterin, maltamme (vielä toistaiseksi) edetä luukku kerrallaan. Ensimmäinen luukku oli jännittävä, millaista ja minkä laatuista tavaraa sisältä paljastuukaan. Erittäin laadukas tuote heti kättelyssä vei pelon loppukalenterin sisällöstä. Tämä kalenteri on varmasti menestys, kuten myyntiluvut kertovatkin, mutta menestys myös makuuhuoneessa (tai suihkussa, jossa esimerkiksi tätä ensimmäistä tuotetta voi käyttää)!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  tuhmaa joulua ensimmäinen luukku vavttu ,mutt vielä ei päästy kokeilemaan.iltaa odotellessa ;)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Joulupiristys Mahtava piristys jouluun! Vaikka ei joka päivä saa täydellistä lelua, niin löytyy kuitenkin paljon laadukkaita leluja joita voi käyttää hyvin vaihtelevasti ja pitkän aikaa. Suosittelen kovasti pareille jotka etsivät hieman vaihtelua arkipuuhiin.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Jännitystä joulunodotukseen Kalenteri ja opaskirjanen ovat todella tyylikkäitä ulkoasultaan. Luukkujen sisältö on monipuolinen ja välineet ovat laadukkaita eivätkä ns. muovisen tuntuisia. Erittäin hyvä valinta seikkalumielisille, jos ei muuten varta vasten kehtaisi jotain tiettyä tuotetta hankkia, niin tällä pääsee oikealla mielellä varustettuna kokeilemaan monenlaista höpsöttelyä:) Vaikeinta on malttaa luukkujen avaamisen kanssa, meilläkin kalenteria ruvettiin tutkimaan jo marraskuun puolella...
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Jännitystä Jouluun Tuotteet näyttää olevan juuri sitä mitä halusimme, ja lisäohjeet ja neuvot tekevät hurjan lisän.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kalenteri käyttöön heti postin saapumisesta. Jees! Elikkä ei vaimon kanssa maltettu olla avaamasta luukkua jo marraskuun puolivälissä. Nyt sentään ollaan maltettu pelehtiä kolmella ensimmäisellä, ehkäpä tänään aukeaa se neljäs, ken tietää.
  Laatu yllätti, ei mitään tusina kamaa.
  Tällä menolla kalenteri kyllä on avattu kokonaisuudessaan ennen aattoa.
  Ensi vuonna kalenteri vol.2 tilaukseen ilman muuta ja muut ostamatta jättäneet ilman.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Yllätti ja oli täydellinen Ensikertaisia ollaan ja ei maltettu odottaa vaan arvailtu jo luukkuja uteliaisuudesta ja aina kun ollut mahdollisuus koittaa. Aivan mahtava setti, pistää mielikuvituksen laukkaamaan ja tuo todellakin erinlaisuutta makuuhuoneeseen. Suosittelen todella jopa sellaisille jotka epäröivät, tämän avulla saa kokeiltua montaa erinlaista tuotetta ja löytää itselle ne sopivat. Kalenteri myös oli hieno
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Joulukalenteri Rahan arvoinen ostos. Luukkuja on kiva avata yhdessä, ja kokeilla. Ohjevihkonen on hyvä lisä, ja tuo selkeyttä kalenterin ja lelujen käyttöön. Kivan monipuolinen valikoima tuotteita, jotka ovat laadukkaita, ja toimivia. Kalenterin avulla tulee monipuolisesti testattua erilaisia leluja. Vahva suositus.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Hyvä Osa luukuista avattu näin etukäteen.
  Hyviä tuotteita ja selkeät hyvät ohjeet jos ei ole ennen ollut kyseisiä leluja.
  Ja ainakin tähän mennessä vaikuttaneet laadukkailta.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Arvostelu 10
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Joulukalenteri Oli todella hyvä hankinta! Suosittelen kaikille. Kalenterin sisältö tuo kivaa piristystä makuuhuoneen puolelle.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Ensikertalainen Ei maltettu olla avaamatta kalenteria.
  Aivan mahtavia vehkeitä ensikertalaiselle ja selkeät hyvät ohjeet. Hyvillä mielin voisin ostaa uudelleenkin. Piristi!
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Joulukalenteri Aivan mahtava
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Pilkettä silmäkulmaan Joulun kiireet unohtuu kun keskittyy myös nauttimiseen, yhdessä jaettu nautinto on vielä parempi. Rohkeesti hakemaan pilkettä silmäkulmaan, jolloin huomaa uusia puolia itsestään ja toisesta, yhteys toiseen myös syvenee ja saa uusia muotoja. Hyvä hoitaa myös aikuisten juttuja varsinkin kun joulunalus aika voi tuntua stressaavalta! Nauttikaa!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Suosittelen Loistava hankinta pareille, jotka harkitsevat lelujen tilaamista, mutta eivät osaa päättää mitä tilata!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  TÄYDELLINEN Ostettiin tämä 2017 miehen kanssa. Lelut edelleen viikoittaisessa käytössä, loistavassa kunnossa. Kestäviä on eikä mitään pilipaleja!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  SUOSITTELEN Tämä on mun ensimmäinen aikuisten joulukalenteri, hankin sen myös viime vuonna (2018) ja se oli paras ostos ikinä! Tuntui, että monen vuoden yhteiselon jälkeen minä ja avokki kaivattiin kipinää makuuhuoneeseen ja tämä osoittautui parhaaksi valinnaksi! Meillä ei ollut kärsivällisyyttä avata luukku kerrallaan joten avattiin koko hoito saman tien
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Joulukalenteri 2019

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Valitettavasti vuoden tuhmin joulukalenteri on loppuunmyyty! Ehdi mukaan vuonna 2020.

  Vuoden 2019 Sinful Joulukalenteri meni kuin kuumille kiville ilahduttaen tuhansia onnekkaita suomalaisia. Nyt kannattaakin ilmoittautua, jotta saat viestin ensimmäisten joukossa heti kun vuoden 2020 joulukalenteri on valmis.

  Teemme vuoden 2020 joulusta vieläkin tuhmemman.