Sinful Petite Mini Magic Wand Vibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator
 • Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator Liggende
 • Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator Hånd
 • Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator Fleksibel
 • Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator Oplader
 • Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator Stik
 • Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator Emballage

Sinful Petite Mini Magic Wand Vibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

  Kuvaus

  Älä anna koon hämätä. Sinful Petite Mini Magic Wand Vibraattori on ihanan tehokas pieni wand, joka vie takuulla orgasmisi uusiin ulottuvuuksiin.

  Magic Wand -vibraattorissa on joustava pää, jonka avulla värinää on helppo ohjata juuri oikeisiin kohtiin klitorikselle tai vartalon muille erogeenisille alueille. Nauti sen kiihottavasta värinästä yksin tai käytä sitä kumppanisi kanssa eroottiseen hierontaan tai viettelevään esileikkiin.

  Vibraattorissa on 10 erilaista värinäasetusta. Se on vesitiivis, joten sen voi ottaa myös suihkuun mukaan. Magic Wand on näppärän pienikokoinen, joten se mahtuu mukaan vaikka käsilaukkuun.

  Sinful Petite Mini Magic Wand Vibraattorin pinta on silkinpehmeää silikonia. Se on ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Paina on/off-painiketta 3 sekunnin ajan käynnistääksesi ja sammuttaaksesi vibraattorin.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni ja ABS-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 16 cm.
  HALKAISIJA: 3,7 cm.
  VÄRINÄTASOT: 10 värinäasetusta.
  LADATTAVA: Kyllä.
  MUKANA: Sinful USB-latausjohto P1.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Orgasmitakuu
  Mini magic wand Tämä oli minulle henkilökohtaisesti pettymys. Aivan liian voimakkaat värinät, ei toivoakaan että pystyisin stimuloimaan herkkää klitorista tämän kanssa, harmi. Matalin taso on todella voimakas ja myös kaikki värinätasot liian korkeatasoisia. Kaipaan matalampaa, syvää värinää. Miinuspuoli myös että laitteessa vain yksi nappi eli tarvitsee käydä kaikki värinätasot läpi eikä pääse ylös/alas. Jos kaipaa voimakasta korkeatasoista värinää niin tämä on varmaan hyvä laite. Laite on hyvän kokoinen ja laadukkaan tuntuinen mutta itselleni väärä.
  5 2 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Orgasmitakuu
  Aivan ihana! Kaipasin isolle LELO-wandilleni kaveriksi pienempää, reissuunkin sopivaa mallia, joka sopisi hyvin käteen, olisi valmistettu laadukkaista materiaaleista ja olisi mieluusti vesitiiviskin. Tietekin sen tulisi myös väristä sellaisella taajuudella, joka saa klitoriksen hyrisemään tyytyväisyydestä. Sinful Petite Mini Magic Wand täyttää jokaisen vaatimukseni ja kaiken muun hyvän lisäksi se on aivan syötävän söpö!

  Se istuu naisen käteen kuin valettu, on todella kevyt käyttää, sen kaula on erinomaisen taipuisa ja silikonipinta on juuri niin samettinen kuin pitääkin. Yksinkertainen painike tekee käytöstä huippuhelppoa ja värinät ovat yllättävän voimakkaita näin pieneen sauvaan. Värinä oli taajuudeltaan juuri minulle sopivaa, eli miellytävän syvää muttei kuitenkaan liian voimakasta, jolloin paikat helposti turtuu. Orgasmi tuli kiireettömässä leikissä ihanasti pienellä viiveellä, jolloin nautintoa pystyi pitkittämään, mutta uskoisin, että tällä saa helposti myös pikasävärit tarvittaessa. Äänitasoltaan tämä oli minusta miellyttävä, eli toki värinän kuulee, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Tehoonsa verrattuna sanoisin jopa hiljaiseksi.

  Tästä tuli kerralla lempilelu. Suosittelen täysin varauksetta!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Orgasmitakuu
  MiniVibra Takuuvarma klitoris ja emätin orgasmi. Tajunnan räjäyttävä nautintokone johon ei kyllästy. Sopii miehelle ja naiselle, pariskunnalle ja yksinäiselle.. Voit hävittää muut vibrat laatikosta!
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Orgasmitakuu
  Ihan täydellinen lelu Sopii aivan täydellisesti käteen! Ehdottomasti parhain testaamani. Plussana, että voi käyttää suihkussa.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Petite Mini Magic Wand Vibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *