Magic Wand Vibraattorit

Etsitkö vibraattoria, jonka voimakkaat värinät saavat sinut takuuvarmasti orgasmiin? Siinä tapauksessa Magic Wand on sinua varten! Meiltä löydät monia versioita tästä ikisuosikista.

Magic Wand -vibraattorit ovat markkinoiden tehokkaimpien seksilelujen kärkijoukossa. Ne tarjoavat sekä klitorisstimulaatiota että rentoutusta vartalon kireille lihaksille. Lue oppaamme ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto tai klikkaa suosikkisi kotiin valikoimastamme.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Halkaisija
Pituus
Ominaisuudet
Bejeweled (2)
Ladattava (68)
Lämpötoiminto (2)
Matkalukko (8)
Paristokäyttöinen (4)
Realistic (1)
Sovelluksella ohjattava (2)
Splashproof (14)
Vesitiivis (38)
Vibrating (74)
Materiaali
ABS-muovi (7)
Alumiini (5)
Silikoni (69)
TPE (3)
TPR (6)
Tuotemerkki
Adrien Lastic (1)
Amaysin (9)
B Swish (1)
baseks (4)
Bodywand (4)
Cleopatra (1)
Doc Johnson (1)
Dorcel (1)
Doxy (7)
Europe Magic Wand (2)
FemmeFunn (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Le Wand (2)
Lelo (3)
LELO (3)
Love Magic (1)
Lovense (1)
Master Series (1)
Minds of Love (1)
MX Fighter (1)
Nalone (1)
Nexus (1)
ohhcean (1)
PalmPower (3)
Pillow Talk (1)
Pixey (1)
PowerBullet (1)
RFSU (1)
Rocks Off (2)
Romp (1)
Satisfyer (1)
Sinful (17)
Svakom (2)
Swan (1)
Tracy's Dog (1)
VIVE (1)
VUSH (1)
Wand Essentials (10)
Zeus (1)
Näytä kaikki 91 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 91 tuotteesta
Näytä lisää

Magic Wand - se tuhmin taikasauva

Magic Wand tarjoaa voimakasta värinää

Oletko kokeillut Magic Wand -vibraattoria? Jos olet, voit nyökätä tietäväisesti niille monille naisille, jotka sanovat, että se on tehokkain hieromasauva jota he ovat kokeilleet. Ja niinhän se on, että tehokkaan värinän avulla saadaan myös voimakkaat orgasmit. Sauvan tuottama stimulaatio on niin intensiivistä, että sen aiheuttamat orgasmit salpaavat hengen. Jos et vielä ole päässyt kokeilemaan, nyt on juuri oikea hetki hankkia omasi.

Aivan ensimmäinen versio näki päivänvalon vuonna 1968. Japanilainen yritys nimeltä Hitachi kehitti alkuperäisen sauvan vartalohierontaa varten rentouttamaan kireitä ja kipeitä lihaksia. Mutta kekseliäät kotiäidit ympäri maailmaa laittoivat sen pian parempaan käyttöön, ja niin Hitachi-wandista tuli nopeasti huippusuosittu tuote kaikkialla maailmassa. 1960-luvulla wand sai mainetta klitorisvibraattorina amerikkalaisen seksivalistajan Betty Dodsonin toimesta, ja siitä se myös nykyisin tunnetaan - onneksi. Magic Wand nimittäin pystyy sellaiseen, mistä muut vibraattorit vain haaveilevat, ja se on monille naisille korvaamattoman arvokasta.

Muutakin kuin pelkkä lelu

Sauvatyyppinen vibraattori antaa ulkoista stimulaatiota naisen klitorikselle. Sen tehokkaat ja syvät värinät tuntuvat uskomattoman kiihottavilta ja johtavat räjähtäviin orgasmeihin. Magic Wand -vibraattoreita käytetään usein osana seksuaalineuvontaa ja niitä suositellaan naisille, joilla on muutoin vaikeuksia saavuttaa orgasmi.

Sellaiset naiset ovat todella harvassa, jotka eivät nauti sauvan aikaansaamasta stimulaatiosta. Juuri sen vuoksi kyseinen vibraattorityyppi oli pääosassa Sinful.fi:n vuonna 2014 tekemässä tutkimuksessa, jossa testattiin orgasmien vaikutusta krooniseen kipuun. Kaikille tutkimukseen osallistuneille 40 naiselle toimitettiin Sinful Magic Wand, jota he käyttivät neljä kertaa viikossa kahdeksan viikon ajan. Tutkimuksen tulosten mukaan 75% osallistuneista naisista koki, että sauvan käytöllä oli suuri vaikutus heidän jokapäiväiseen elämäänsä.

Wandista on muuhunkin kuin seksuaalisen nautinnon tuottamiseen, vaikka se onkin omiaan "paineiden purkuun" käyttäessäsi sitä klitoriksella. Sitä voi käyttää myös vartalohierontaan helpottamaan kireiden lihasten jännitystä. Miten olisi hartiahieronta pitkän työpäivän jälkeen? Käyttäessäsi sauvavibraattoria vartalohierontaan, on siitä iloa sekä sinulle että kumppanillesi.

Monenkokoisia wandeja

Seksilelujen laajasta valikoimastamme löydät monenlaisia vibraattoreita. Karkeasti ottaen valittavana on kahdenlaisia eri sauvamalleja, joista yksi toimii verkkovirralla ja toinen ladattavalla akulla tai paristoilla. Verkkovirralla toimivissa hieromasauvoissa on johto, sillä niiden tehokas moottori vaatii paljon virtaa. Tämän vuoksi ne on kytkettävä pistorasiaan, jonka avulla niiden värinä on jatkuvaa ja tehokasta.

Viime vuosien aikana teknologia on kuitenkin kehittynyt sen verran pitkälle, että akulla toimivat versiot, kuten esim. Velven suosittu wand, tarjoavat melkein yhtä voimakasta värinää kuin verkkovirralla toimivat. Akulliset Magic Wandit ovat ladattavia ja niiden käyttö on sinänsä helpompaa, koska johto ei ole tiellä. Joitain akullisia wandeja saa myös vesitiiviinä, kuten esim. LELO:n Smart Wandit.

Voit hankkia kutakuinkin juuri sen kokoisen sauvan kuin itse haluat. Monet niistä ovat kookkaita, jotta niiden sisälle mahtuu tarvittavan tehokas moottori, joka mahdollistaa näille vibroille tyypillisen syvän värinän. Mutta viime vuosien aikana markkinoille on tullut myös monia pienempiä sauvavibraattoreita, jotka mahtuvat näppärämmin yöpöydän laatikkoon tai matkalle mukaan. Moniin malleihin saa myös lisäosia, joiden avulla laitteesi muuttuu G-pistesauvaksi tai rabbit-vibraattoriksi, jolloin pääset nauttimaan sauvan todella tehokkaista värinöistä myös sisäisesti.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi