Sinful Regular Kondomit 100 kpl

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sinful Regular Kondomit 100 kpl

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

19,90 €

  Kuvaus

  Sinful Regular on sileä, klassinen kondomi, joka sopii useimmille miehille. 

  Kondomi on tuoksuton ja kevyesti liukastettu, jotta sitä on miellyttävä käyttää. Voit myös halutessasi lisätä hieman kondomeille sopivaa liukuvoidetta, jotta käyttökokemus on vielä luonnollisempi.

  Kondomi on valmistettu lateksista ja se on joustava ja helppo asettaa paikalleen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lateksi.
  MÄÄRÄ: 100 kpl.
  TUOKSU: Neutraali.
  PINTA: Sileä.
  PITUUS: 185 mm.
  LEVEYS: 53 mm.
  PAKSUUS: 0,06 mm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Huokealla paljon Halvalla saa reilun satsin. Peruskumeja, jotka tuntuvat sopivan ihan ok, joskin pituudeltaan ehkä aavistuksen muita merkkejä lyhyempiä? Ohuita ovat, joten tuntoaisti ei kärsi kovinkaan paljoa vaan meno tuntuu suhteellisen luonnolliselta. Suuremmatkin määrät siemennestettä pysyvät sujuvasti siellä missä pitää. Pakkaus on siisti ja helposti avattava. Ostan varmaan uudestaan kunhan saan nämä käytettyä pois.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Halpaa Halpaa laatua. Pari kertaa tiukoissa paikoissa mennyt rikki, mutta onneksi ilman vahinkoja.
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Halpaa Todella hyviä ja halpoja ovat
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Kondomit Kondomipaketti on hyvä (mm. parisuhteessa oleville sekö muuten paljon seksiä harrastaville), sillä 100kpl ei lopu ihan hetkessä. Itse pidin kumppanini kanssa, ei tarvitse olla kokoajan ostamassa lisää kumeja, ja tällainen suuri määrä tulee halvemmaksikin!
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Naurettavan halpoja Parhaimpia jättipakkauskondomeja mitä olen kokeillut, vieläpä sieltä Suomen edullisimmasta päästä! Myönnän aluksi olleeni hieman epäileväinen näiden laadusta, mutta nyt lähes puolikkaan pussin jälkeen en ole löytänyt minkäänlaista moitittavaa näistä. Jokainen kondomi on pysynyt ehjänä ja jättipakkauksille yleisiä epämuodostuneita yksilöitä ei ole ollenkaan tullut vastaan.

  Ei voi olla kuin tyytyväinen tällä hintalaatusuhteella. Tämä menee suoraan vakiokäyttöön.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Hyvä hinta-laatusuhde Hinta per kondomi on tässä pakkauksessa erittäin halpa, vaikka ei olisikaan tarjouksessa. Tavallisesti kondemeista voi joutua maksamaan 7e/12 kpl, Kondomit on helppo säilyttää mukana tulleessa kuvanmukaisessa pussissa. Itse kondomit ovat hyvin toimivia ja kestäviä. Yksittäisen kondomipakkauksen avaaminen voi joskus olla vaikeaa, jos kädet ovat liukasteessa, mutta se ei ole iso ongelma.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  HALPA, HALVEMPI, HALVIN KONDOOMI Nopea, asiantunteva, tyhmää neuvova asiakaspalvelu linkitti tämän €/kpl halvimman kortongin, kun kysyin. Tilasin näitä mahdottoman käsittämättömän määrän, ettei lopu, nyt kun olivat kunnon alennuksessa. Vaikuttaa paremmalta, kuin jotkut toiset. Vielä on rullautunut hyvin paikoilleen, kun eräät toisen merkkiset eivät kaikki rullautuneet hyvin. Kelpo hinta/laatu suhde. Liukastetta voisi olla enemmän, mutta sehän lukee jo tiedoissa. Ja liukasteethan on keksitty käyttämistä varten! Melko timmi. Nyt kun on erittäin halpa tarjous, niin -----> ostamaan nyt monen vuoden kondomit. Itsellä ei kokemusta muista ehkäisyistä. Näitä voi liukasteen kanssa käyttää myös esim. fleshlightin kanssa, niin ei paikat sotku.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Regular Kondomit 100 kpl

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *