Halvat Kondomit

Tältä sivulta löydät hyviä tarjouksia suurista kondomipakkauksista. Sinful.fi:stä löydät kaikenlaisia kondomeja, ja tänne olemme koonneet kaikki mahdollisimman halvat kondomit. Mitä enemmän ostat kerralla, sitä edullisempia ne ovat.

Suosio
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Durex (3)
EXS (1)
Pasante (1)
Sinful (2)
Skins (1)
Näytä kaikki 8 tuotetta

Halvat kondomit joka lähtöön Sinful.fi:stä

Määrä ja hinta kulkevat käsi kädessä

Monien tuotteiden kohdalla on usein niin, että isompien määrien ostaminen kerralla on lompakolle lempeämpää. Ja näin on myös kondomien kohdalla. Tälle sivulle olemme koonneet parhaiden tuotemerkkien versioita suurissa kappalemäärissä mahdollisimman edulliseen hintaan. Ja vaikka kyseessä ovatkin halvat kondomit, ei laadusta silti ole tingitty pätkääkään. Kuten kaikki muutkin valikoimamme kumit, myös edulliset maksipakkaukset sisältävät ainoastaan sellaisia tuotteita, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme.

Meiltä voit ostaa halvat kondomit jopa 500 kappaleen pakkauksessa, mutta tarjolla on myös pienempiä määriä kerralla. Lisäksi tältä sivulta löydät meidän omat Sinful-versiomme, jotka sopivat perustuotteeksi kenelle tahansa. Halvat kondomit ovat erinomainen valinta esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin tai ihan vain aktiivisesti seksiä harrastaville, joilla se on käytössä ensisijaisena ehkäisymenetelmänä.

Osta sinulle parhaiten sopivat kumit

Sopivan kokoisten kondomien löytäminen voi olla vaikeaa. Kaikista tärkeintä on kiinnittää huomiota sen paksuuteen, sillä sen tulisi olla mahdollisimman lähellä oman peniksesi paksuutta. Monet luulevat, että pituus on tärkein mitta valintaa tehdessä, mutta halkaisija on huomattavasti tärkeämpi, sillä liian kapea kumi ei mene päälle, kun taas liian leveä voi liukua pois yhdynnän aikana. Kondomi myös joustaa pituussuunnassa enemmän kuin leveyssuunnassa.

Perussääntönä voi pitää, että tavalliset kondomit (halkaisija yleensä 5,2-5,4 cm) sopivat miehille, joiden peniksen ympärysmitta on erektiossa 12-14 cm mitattuna tyvestä. Jos ympärysmitta on suurempi, kannattaa tutustua suuriin kondomeihin, ja jos se on pienempi, silloin pienet kumit ovat tutustumisen arvoisia. Eri tuotemerkkien versioiden istuvuudessa on myös eroja, joten kokeilemalla löytää itselleen parhaiten sopivat vaihtoehdot. Tärkeintä on, että kortsu tuntuu hyvältä käytön aikana eikä liu’u pois tai toisaalta purista liikaa.

Halvat kondomit ovat ihan yhtä turvallisia

Aina kun ostat kondomeja Sinful.fi:stä, voit olla varma siitä, että niiden laatu on kunnossa. Valitsemme valikoimaamme ainoastaan sellaisia tuotteita ja tuotemerkkejä, joiden laadusta voimme mennä takuuseen, ja kaikki meiltä saatavat kondomit on myös CE-sertifioitu, joten ne ovat varmasti turvallisia käyttää. Niinpä halvat kondomit käyvät läpi aivan samat laatutarkastukset kuin kalliimmatkin versiot. Lue myös ultimaattinen oppaamme, josta saat paljon lisätietoa erilaisista kumeista.

Niiden hintaan vaikuttaa yleensä se, kuinka suuria määriä kutakin valmistetaan, joten suuremmilta tuotemerkeiltä saa yleensä halvempia tuotteita kuin pieniltä valmistajilta. Toisaalta mitä vähemmän välikäsiä jälleenmyynnissä on, sitä halvemmalla tuotetta voi myydä. Jos sinulla on vaikeuksia valita juuri sinulle parhaiten sopivaa mallia, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jossa olemme valmiina auttamaan. Oli kyseessä mitkä tahansa valikoimamme tuotteet, apu on vain yhden soiton tai sähköpostin päässä.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi