TENGA Flip Zero Vibraattorilla

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

TENGA Flip Zero Vibraattorilla

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

172,00 €

  Kuvaus

  Oletko valmis viemään itsetyydytyskokemuksesi aivan uudelle tasolle? TENGA Flip Zero Vibraattorilla pitää huolta siitä, että olet tukevasti tulevaisuuden aallonharjalla.

  Tämä päivitetty versio testejä voittaneesta TENGA Flip Zero -masturbaattorista tarjoaa nautinnollista värinää sekä holkin keskiosassa että sen kärjessä. Itse materiaali ja sen sisäkuviointi tuntuu (jos mahdollista) entistäkin kiihottavammalta, joten sen avulla saat takuulla parhaan itsetyydytyskokemuksen miesmuistiin.

  Masturbaattori on helppokäyttöinen. Sen kyljissä on lomittuvat saumat, jotka huolehtivat siitä, että nesteet kuten liukuvoide yms. pysyvät tiiviisti tuotteen sisällä käytön aikana. Puristamalla masturbaattorin joustavia seinämiä voit pusertaa sen sisältä ilmaa pois, jolloin pääset nauttimaan sen sisälle syntyvästä imuttavasta alipaineesta, joka antaa suihinottomaisen tuntuman.

  TENGA Flip Zero Vibraattorilla on suunniteltu ja valmistettu Japanissa. Pääset nauttimaan viidestä eri värinäasetuksesta ja lisäksi tuote on ladattava sekä vesitiivis. Masturbaattorin sisäsyvyys on 14 cm ja sen suuaukko joustaa, joten se sopii useimmille miehille. Saat mukana säilytysrasian.

  Tiedot

  MATERIAALI: Elastomeeri, ABS ja silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  ULKOINEN PITUUS: 18 cm.
  SISÄSYVYYS: 14 cm.
  AUKKO, HALKAISIJA: Noin 2 cm (joustaa).
  MUKANA: Säilytyslaatikko, liukuvoidenäytteitä, latausasema ja USB-latausjohto.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: TENGA Flip Zero Vibraattorilla

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *