Aneros PROGASM Eturauhasstimulaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Aneros PROGASM Eturauhasstimulaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

59,90 €

  Kuvaus

  Aneros PROGASM on erityisen hyvä valinta kokeneemmille käyttäjille.

  PROGASM-stimulaattori on kookas ja varreltaan paksu, joten se tarjoaa tehokasta hierontaa eturauhaselle sekä miellyttävän täyttävyyden tunteen.

  Sen aaltoilevaksi muotoiltu varsi osuu helposti eturauhaselle. Stimulaattoria on helppo liikutella leveän stopperikahvan avulla.

  Voit ohjata sitä itse tai antaa kumppanisi ottaa ohjat käsiinsä.

  Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta anaaliliukuvoidetta, sillä anus ei liukastu luonnostaan.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: 13,4 cm.
  HALKAISIJA: 2,4–3,3 cm.
  VESITIIVIIS: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Super O:n metsästys Erilaisia peppuleluja kokeilleena ja Anerokseen aina hieman skeptisesti suhtautuneena ajatus Aneroksen mahdollisesti tarjoamista uusista kokemuksista houkutti sen verran, että päädyin tilaamaan tämän ”järeimmän” mallin. Kokoahan ei kuitenkaan tällä suurimmallakaan mallilla ole aivan valtavasti, ja helpostihan se sisään sujahti. Tässä varmasti auttaa tuotteen liukas pinta, kärjen muotoilu ja varmasti osin aikaisempi kokemus. Ensikertalaiselta tämänkin kokoinen värkki voi tosin vaatia pientä alkulämmittelyä ja hidasta etenemistä.

  No miltä se sitten pepussa tuntui? Suoraan sanottuna ei juuri miltään. Olin kuitenkin netistä lukenut, että stimulaattorin käyttö voisi vaatia useita käyttökertoja, harjoittelua, syvää rentoutumista ja mielenhallintaa. Eli vaikka ne kuuluisat superorgasmit ja ruumiista irtautumisen kaltaiset kokemukset jäisivätkin kokematta, niin ainakin jonkinlainen zen-tila harjoittelun myötä varmasti löytyy  En kuitenkaan lannistunut ensimmäisten kokemusten myötä ja muutaman käyttökerran jälkeen jotain alkoikin tapahtua. Jonkinlainen orgasmin tapainen se varmaankin oli. Lihakset pepussa värisivät tahtomattaan ja tunne oli muutenkin erilainen kuin tavallinen penistä hyväilemällä saavutettu orgasmi. Hyvältä se kuitenkin kieltämättä tuntui. Itselläni matkaa sellaisiin tajunnan räjäyttäviin tuntemuksiin mitä netissä hehkutetaan on kuitenkin vielä paljon, mutta jos kokemukset tästä vielä paranee, niin tulen kyllä nauttimaan matkasta.

  Tuotehan on tosiaan laadukkaan oloinen. Sileää ja helposti puhdistettavaa muovia. Käyttöönotto on helppoa, mutta itse käyttö on ehkä hieman haastavaa eikä sovi välttämättä kovin hätäiselle kaverille. Varsinkin jos aikoo käyttää tuotetta niin kuin Aneros on sitä suunnitellut käytettävän. Tokihan tuotteella voi leikkiä myös muuten, tai antaa vaikka kumppanin käyttää sitä. Orgasmitakuukin kai riippuu aika paljon henkilöstä, siitä miten sitä lopulta käyttää tai jaksaako käyttöä harjoitella. Tuotetta voisi suositella henkilölle joka on kiinnostunut kokemaan uudenlaisia tuntemuksia, tykkää peppuleikeistä ja nauttii eturauhasen stimuloinnin tuottamasta mielihyvästä.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Super O:n perässä Monenlaisia peppuleluja kokeilleena ja Anerokseen hieman skeptisesti suhtautuneena päätin kuitenkin mielenkiinnosta ja kokeilunhaluisena hankkia kyseisen kapineen. Mallia valitessa päätin hankkia tämän "järeimmän" mallin, kun ei se mitoiltaan kuitenkaan mikään jättiläinen ole. Tuote sujahtikin helposti omaan peppuun. Tässä edesauttoi varmasti tuotteen liukas pinta ja kärjen muotoilu, mutta toisaalta myös aikaisempi kokemus peppuleikeistä.

  No miltä Progasm sitten tuntui? Aluksi ei oikein miltään. Olin kuitenkin lueskellut netistä, että stimulaattori voisi vaatia useamman käyttökerran, harjoittelua, syvää rentoutumista ja keskittymistä stimulaattorin tuottamiin tuntemuksiin. Jos tuote ei hehkutettuja superorgasmeja tuottaisikaan, niin ainakin sen käyttö vaikuttaisi johtavan henkiseen harmoniaan ja jonkinlaiseen zen-tilaan.

  Muutaman käyttökerran jälkeen jonkinlaisia tuntemuksia alkoikin jo ilmetä, ja jonkinasteisia eturauhasorgasmeja, tai ainakin häivähdyksiä niistä, voisin väittää kokeneeni. Matkaa tajunnan räjäyttäviin superorgasmeihin ja ruumiistairtautumisen kaltaisiin kokemuksiin on kuitenkin vielä paljon.

  Kokonaisuudessaan voisi sanoa, että tuote on laadukkaan tuntuinen ja helppo asettaa paikoilleen. Käyttö ja täydelliseen nautintoon pääseminen ei kuitenkaan vaikuttaisi olevan mitään hätäisen pojan hommaa. Orgasmeistakaan ei välttämättä pääse nauttimaan ihan ensimmäisillä kerroilla. Kuitenkin pieniä maistiaisia mahdollisesti tulevista kokemuksista maistaneena, tulen ainakin itse jatkamaan harjoituksia ja nauttimaan matkasta. Voisinkin suositella tuotetta ehkä sellaisille, jotka haluavat hieman erilaisia tuntemuksia perinteisiin leluihin verrattuna ja laajentaa muutenkin kokemuksiaan peppuleikkien maailmassa.
  5 4 1
  Materiaali ja laatu
  Kokonaisarvio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Big O Nice simple toy with very nice shape and texture. A little on the costy side but damn was it worth it. Definitely my favourite toy and I have quite a few! Just thinking about it gets me excited!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Aneros PROGASM Eturauhasstimulaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *