TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Aloittelijoiden Anaalilelut

Jos uteliaisuutenne on herännyt ja haluatte kokeilla anaalistimulaatiota, täältä löydätte laajan valikoiman aloittelijoille sopivia anaalileluja. Aloittelijoiden anaalilelut ovat helppokäyttöisiä ja sopivan pienikokoisia. Suosittelemme käyttämään laadukasta anaaliliukuvoidetta ja etenemään hitaasti, sillä siten saatte parhaan mahdollisen kokemuksen anaalistimulaation parissa.

Myydyimmät tuotteet

Aloittelijoiden anaalilelut avaavat tien uuteen maailmaan

Kiinnostaisi, mutta onko se vaarallista?

Anaalistimulaatio on todellakin aihe, joka jakaa mielipiteitä. Monet rakastavat sitä, kun taas toiset eivät ole koskaan edes uskaltautuneet kokeilemaan, koska he pelkäävät sen sattuvan tai ovat muuten ennakkoluuloisia sitä kohtaan. Ihan aluksi tehdään selväksi se, ettei anaalileikkien kuulu sattua. Ne tuntuvat kihelmöiviltä, kiihottavilta, jännittäviltä ja hitusen tuhmiltakin, mutta kipua niihin ei saa liittyä. Sekä miehillä että naisilla on tuhansittain tuntoherkkiä hermopäätteitä anuksen ympäristössä, jotka vain odottavat tulevansa stimuloiduiksi, joten tarjolla on kokonainen nautinnon maailma, johon tutustua.

Jos olet utelias, mutta et ole vielä ottanut ensimmäistä askelta, aloittelijoiden anaalilelut ovat juuri sopiva aloituspiste. Ne ovat yleensä pienikokoisia ja kapeita, jolloin ne on helppo asettaa paikoilleen eivätkä ne stimuloi liian voimakkaasti. Niiden avulla voi kokeilla, miltä anaalistimulaatio ylipäänsä tuntuu ja totutella pikkuhiljaa aivan uudenlaisella tavalla kiihottaviin tuntemuksiin. Aloittelijoiden anaalilelut voivat toimia myös keskustelun avaajana silloin, kun anaaliseksi kiinnostaisi, sillä sen ei koskaan pitäisi olla ensiaskel anaalistimulaation saralla, vaan sitä varten tulee tehdä pohjatyötä esim. juuri pienten anaalilelujen avulla, joita löydät mm. Baseksin ja Sinful-tuotesarjan valikoimasta.

Aloittelijoiden anaalilelut sopivat kaikille

Anaalistimulaatio on nautinnollista sukupuolesta riippumatta. Vaikka sukupuolten välillä voi olla muita anatomisia eroja, anuksen hermopäätteet ovat meillä kaikilla samoja. Niinpä aloittelijoiden anaalileluja voi käyttää kuka tahansa. Ne sopivat erinomaisesti osaksi esileikkiä ja lämmittelyä ennen haastavampia anaalileikkejä, mutta niitä voi käyttää myös osana itsetyydytystä tai yhdyntää. Etenkin yhdynnässä niiden avulla pääsee kokemaan aivan uudenlaisia, intensiivisiä nautintoja, kun vartalon eri alueita stimuloidaan samanaikaisesti.

Monet naiset kokevat aivan ainutlaatuisia tuntemuksia anaalipenetraation avulla, oli kyse sitten sormista, anaalileluista tai peniksestä. Emättimen seinämä on nimittäin juuri sopivan ohut, että myös G-pistettä voi stimuloida anaalipenetraation avulla, jolloin luvassa on tuplanautintoa. Myös miesten on mahdollista kokea samantyyppistä stimulaatiota, sillä anuksen kautta pääsee kiihottamaan eturauhasta, joka tunnetaan miehen G-pisteenä. Tämänkaltaisen stimulaation avulla miehet pääsevät kokemaan syviä, tajunnanräjäyttäviä eturauhasorgasmeja, joista ei todellakaan kannata jäädä paitsi.

Ota vain rennosti ja rauhallisesti

Vaan mitä aloittelijoiden anaalilelut tarkalleen ottaen oikein ovat? Useimmiten kyse on hyvin pitkälti samoista lelutyypeistä kuin anaalilelut kokeneille, mutta ne ovat kooltaan selvästi pienempiä. Toisin sanoen tarjolla on pienikokoisia anustappeja, anaalidildoja, anaalihelmiä sekä anaalivibraattoreita. Voit hankkia myös anaalisetin, joka sisältää kaiken tarvittavan alkuun pääsyyn. Pienet aloittelijoiden anaalilelut ovat käytännöllisiä myös sitten, kun olet valmis siirtymään kookkaampien haasteiden pariin, sillä niiden avulla on hyvä lämmitellä ennen kuin on suuremman lelun vuoro tai luvassa on anaalipenetraatiota kumppanin kanssa.

Jotta pääset hyvin alkuun anaalistimulaatiossa, on kaksi asiaa, joihin on kiinnitettävä erityistä huomiota. Aivan ensimmäiseksi tulee muistaa liukuvoiteen tärkeys, sillä anus ei liukastu luonnostaan. Hanki hyvä, laadukas anaaliliukuvoide ja käytä sitä runsaasti sekä lelun pinnalle että suoraan anukseen. Hyvä nyrkkisääntö on se, että kun luulet käyttäneesi liikaa liukkaria, käytä vielä vähän lisää. Ja se toinen tärkeä seikka on rentoutuminen. Anaalistimulaation ei tule sattua, mutta se vaatii rauhallista etenemistä ja rentoutumista. Silloin luvassa on ihanan stimuloivia nautintoja, joita haluat varmasti kokea toistekin.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful