TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Piirroskuva eri itsetyydytysasennoista pareillePiirroskuva eri itsetyydytysasennoista pareille
Oppaat
Copywriter
Päivitetty viimeksi:28/04/2023

3 itsetyydytysasentoa pareille

Sisällysluettelo

Itsetyydytys on meille monille jokaviikkoinen juttu, mutta harva pariskunta masturboi yhdessä. Sooloseksin harrastaminen duettona voi kuitenkin olla todella intiimi ja havainnollistava kokemus, ja useampien pariskuntien kannattaisi ehdottomasti nauttia itsetyydytyksestä yhdessä.

Koska toukokuu on kansainvälinen itsetyydytyskuukausi, päätin ehdottaa kolmea uutta ja jännittävää tapaa masturboida yhdessä ja antaa uutta ytyä tutuille nautintorutiineille.

Jos yhteinen itsetyydytys kiinnostaa sinua, suosittelen lukemaan myös oppaamme siitä, miksi masturbointia kannattaa harrastaa yhdessä kumppanin kanssa.

1. Tuhmaa tirkistelyä

Rikkokaa rajoja yhdessä ja kokekaa kutkuttavan intiimi hetki katselemalla toistenne itsetyydytystä.

Samalla opitte toistenne kehoista ja haluista asioita, jotka eivät välttämättä olisi tulleet esiin seksistä keskusteltaessa.

Tilanne voi tuntua niin kiihottavalta, että sinun on mahdotonta olla koskettamatta kumppaniasi, ja päädytte sen sijaan yhdessä lakanoiden väliin

Näytä kumppanillesi, mistä pidät eniten, ja ota mukaan myös suosikkiseksilelusi, joka voi tehdä leikistä vielä hauskempaa

Kaksi ihmistä masturboi katsellen toisiaan

2. Eturivin paikat

Tämä asento muistuttaa vanhaa kunnon kuusysiä, mutta siinä yhdistyvät itsehyväily ja kumppanin läheisyys.

Asento antaa sinulle eturivin paikan katsella kumppanisi masturbointia, ja samalla voit tuntea hänen vartalonsa omaa vartaloasi vasten hyväillessäsi itse itseäsi.

Kokeile kosketella itseäsi samalla kun hellit kumppaniasi seksilelulla. Tee asennosta entistäkin kiihkeämpi ottamalla hänen stimulaationsa kokonaan hallintaasi.

Käytä haluamaasi vibraattoria tai penisholkkia ja kokeile eri tapoja kiihottaa kumppanisi kliimaksiin asti.

Kaksi toisiinsa kietoutunutta ihmistä masturboimassa

3. Kokeilkaa itsetyydytystä etänä

Kumppani ei ole aina lähettyvillä juuri sillä hetkellä kun haluaisit laueta. Onneksi nykyteknologioiden avulla meidän on mahdollista masturboida yhdessä riippumatta siitä, missä päin maailmaa satumme olemaan. Toisin sanoen minkään ei pitäisi estää teitä nauttimasta toisistanne milloin tahansa.

Käytössänne on oikeastaan loputtomasti mahdollisuuksia harrastaa etäseksiä: sopisiko teille parhaiten Facetime, tekstiviestit vai perinteinen puhelinseksi?

Jos haluat lisätä pitkän matkan hauskanpitoon hieman lisämaustetta, sovelluksella ohjattava seksilelu on loistava ratkaisu. Sinun tarvitsee vain ottaa rennosti ja antautua eroottiselle elämykselle, kun kumppanisi hallitsee leluasi ja nautintoasi etäältä.

Kaksi ihmistä masturboi eri huoneissa

Kokeilkaa rohkeasti

Kokeilkaa eri asentoja ja huomaatte pian, kuinka stimulaatio voi tuntua täysin erilaiselta muuttamalla vain hieman käden tai kehon liikettä itsetyydytyksen aikana.

Muistakaa pitää hauskaa yhdessä ja valmistautukaa oppimaan paljon enemmän toisistanne.

Nautinnollisia hetkiä!

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful