Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Sovelluksella Ohjattavat Vibraattorit

Sovelluksella ohjattavat vibraattorit toimivat älypuhelimen tai tabletin kautta. Sovelluksella ohjattavat vibraattorit tarjoavat aivan uudenlaisia nautinnon mahdollisuuksia, sillä voit antaa kumppanisi ohjata vibraattoria pitkänkin matkan päästä. Nauti vibraattoristasi yksin tai anna se kumppanisi käsiin ja katso, minne leikki teidät vie.

Sovelluksella ohjattavat vibraattorit - nauttikaa värinästä yhdessä

Värinäsovellukset tarjoavat lisänautintoa

Ehkä tiedätkin jo miltä tuntuu, kun sykkivät värinät vievät sinut ekstaasiin. Vaan ovatko sovelluksella ohjattavat vibraattorit jo tuttuja sinulle? Nimittäin sellaisiakin on olemassa, ja niistä on monenlaista iloa sekä yksittäiselle käyttäjälle että pariskunnalle. Sovelluksella ohjattavan vibraattorin kaveriksi tarvitset yhteensopivan älypuhelimen tai tabletin, joten muista tarkistaa sovelluksen yhteensopivuustiedot tuotteen omalta sivulta ennen ostopäätöksen tekemistä. Itse käyttö ei ole lainkaan monimutkaista - lataat vain ilmaisen sovelluksen älylaitteeseesi, yhdistät sen vibraattoriin ja sitten leikit voivatkin jo alkaa.

Sovelluksella ohjattavat vibraattorit tarjoavat yleensä monipuolisempia käyttömahdollisuuksia kuin tavalliset, käsikäyttöiset versiot. Sovelluksesta riippuen voit yleensä luoda omia värinärytmejä, jolloin voit räätälöidä käyttökokemuksen juuri sinulle sopivaksi. Joissain sovelluksissa on myös mahdollisuus rytmittää värinää musiikin avulla, jolloin vibraattori värisee lempikappaleesi tahdissa. Tai vaikka yökerhon musiikin tahdissa tanssilattialla… Sovelluksella ohjattavan vibraattorin avulla voit nauttia miten, missä ja milloin itse haluat.

Sovelluksella ohjattava vibraattori sopii yhteiseen kivaan

Sovelluksella ohjattavat vibraattorit voivat viedä nautintosi aivan uusiin ulottuvuuksiin, kiitos innovatiivisen teknologian. Niistä on nimittäin iloa teille molemmille. Monien sovellusten avulla on mahdollista ohjata vibraattoria huomattavan pitkän matkan päästä - jopa maapallon toiselta puolelta. Eli jos sinä tai kumppanisi matkustatte paljon vaikkapa työn vuoksi, voitte silti harrastaa yhteisiä leikkejä, vaikka olisitte erillänne.

Lähetä kumppanillesi tuhma viesti, jossa teet selväksi, että nyt on leikkiaika, minkä jälkeen hän voi ottaa vibraattorin hallintaansa oman älypuhelimensa avulla, kunhan teillä molemmilla on sovellus asennettuna puhelimeen ja omasi on Bluetooth-yhteydessä vibraattoriin. Niin näppärästi hän voi säätää värinän voimakkuutta ja rytmiä, jolloin hän hallitsee myös orgasmiasi. Eikä välimatka yhtäkkiä tunnukaan ihan niin pitkältä. Jos uskallatte, voitte ottaa leikkiin mukaan myös visuaalisen elementin esim. Skypen tai FaceTimen avulla, jolloin hän voi seurata reaktioitasi reaaliajassa.

Valitse juuri teille sopivin malli

Tarjolla on niin monenlaisia malleja, että tuoteviidakkoon on helppo eksyä. Sovelluksella ohjattavia vibraattoreita on niin klitorikselle, G-pisteelle kuin anukseenkin, joten tarjolla on jotain jokaiselle. Löytyypä joukosta pareille suunniteltuja laitteitakin, jotka kiihottavat yhdynnän aikana sekä naista että miestä. Vaan mikä kannattaisi valita ja mitä pitäisi ottaa huomioon ennen kuin päätöksen tekee? Ihan ensimmäiseksi kannattaa miettiä omaa vartaloa ja mieltymyksiä. Nautitko enemmän ulkoisesta vai sisäisestä stimulaatiosta? Etsitkö nimenomaan anaali- tai eturauhasvibraattoria? Vai kiinnostaako kenties lantionpohjan harjoittaminen? Vai olisiko sittenkin haussa parivibraattori yhteiseen nautintoon? Haluatko ehdottomasti hiljaisen vibraattorin?

Tutustu huolellisesti tuotekuvauksiin, varmista että vibraattori on yhteensopiva älylaitteesi kanssa ja tee sitten vasta ostopäätös. Jos valinnan tekeminen tuntuu sittenkin vielä vaikealta, ota yhteyttä asiantuntevaan ja ystävälliseen asiakaspalveluumme, niin löydämme varmasti kaipaamasi vastaukset yhdessä. Meille tärkeintä on se, että löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan tuotteen, jonka avulla saat seksielämääsi uutta virtaa, käytitpä sitä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful