TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Seksileluja ja liukuvoide pastellivärejä sekoittavan maalipinna päälläSeksileluja ja liukuvoide pastellivärejä sekoittavan maalipinna päällä
Seksuaalinen hyvinvointi
Copywriter
Päivitetty viimeksi:26/04/2022

Hyviä syitä harrastaa itsetyydytystä kumppanisi kanssa

Sisällysluettelo

Oletko ollut yhdessä kumppanisi kanssa vuosikausia, vai onko kyseessä tuore suhde? Oli tilanne mikä tahansa, kannattaa kokeilla itsetyydytystä yhdessä toisen kanssa.

Yksinkertaisimmillaan se on sitä, että masturboitte yhdessä joko samanaikaisesti tai vuoron perään.

Niin kuin nimestäkin käy ilmi, itsetyydytys on useimmiten asia, jota teemme vain omassa seurassamme. Siksi sen harrastaminen yhdessä voi tuntua ajatuksena jopa hieman jännittävältä.

Ja on ihan normaalia, että ajatukseen totuttautuminen voi ottaa aikansa. Saatat esimerkiksi miettiä, miltä näytät heittäytyessäsi omaan kivaan kumppanisi läsnäollessa (kumppanisi mielestä näytät takuulla aivan upealta!).

Kaksi kättä, jotka koskettavat toisiaan

Tässä blogipostauksessa kerromme, mitä hyötyä yhteisestä itsetyydytyssessiosta voi olla sinulle ja kumppanillesi, kuinka se voi vahvistaa läheisyyttä välillänne silloinkin, kun olette henkisesti tai fyysisesti kuormittuneita ja tottakai mitä seksileluja voitte ottaa mukaan yhteisiin kokeiluihinne.

Yhteisen itsetyydytyksen yhteiset hyödyt

Yhteisen masturbointihetken hyödyistä etenkin kaksi on aivan varmaa:

 1. Opitte tuntemaan toisenne aivan uudella tavalla.
 2. Yhteinen itsetyydytys lisää läheisyyttä välillänne. Sen lisäksi on vain todella kuumaa nähdä kumppani koskettelemassa itseään.

Näiden kahden faktan lisäksi hyötyjä on valtavasti enemmänkin, eikä niitä kaikkia voikaan tietää kokeilematta.

Tutustukaa toisiinne

Voi tuntua hieman nurinkuriselta tutustua kumppanisi nautintoon vain katsomalla, kun hän koskettelee itseään, ilman että osallistut itse. Mutta monet meistä oppivat parhaiten tarkkailemalla. Joten katso ja opi.

Kun näet kumppanisi tyydyttämässä itseään, kiinnitä huomiota mihin hän koskee, miten hän tekee sen ja kuinka intensiivisesti. Näin opit nopeasti, kuinka voit itse tarjota hänelle parasta mahdollista nautintoa.

Kaksi kättä pitelevät toisiaan

Kokeilkaa uutta yhdessä

Kun kokeilette uusia juttuja yhdessä, olette molemmat tuntemattomilla vesillä. Se voi kasvattaa läheisyyttä välillänne entisestään.

Pysykää uteliaina, tarkkailkaa toisianne ja esittäkää kysymyksiä.  Saatat oppia samalla jotain aivan uutta myös kumppanistasi.

Kiihottava kokemus

Vaikka yhteinen masturbointi ei ajatuksena saisi sinua syttymään saman tien, saatat muuttaa mielesi, kun näet kumppanisi koskettelemassa itseään.

Kumppanin kanssa masturboiminen vaatii luottamusta ja itseluottamusta. Ja itsevarmuus jos mikä on hurjan seksikästä.

Näytä kertomisen sijaan

Vaikka tuntisit olosi turvalliseksi kumppanisi kanssa, voi olla vaikeaa ilmaista sanoin, millä tavoin haluat sinua kosketettavan.

Ehkä joitain asioita on vaikea sanoa ääneen, tai vaikka ei olisi, voi olla vaikeaa ilmaista halusi kristallinkirkkaasti. Jos haluat oppia puhumaan seksistä, meillä on blogipostaus siitä, kuinka saada parempaa seksiä puhumalla. Mutta kaikille nautinnollisille asioille ei edes löydy sanoja.

Siksi voikin olla, että yhteiset itsetyydytyskokeilut kertovat paljon enemmän kuin sanat. Kosketus on yksinkertaisin tapa kertoa, millä tavoin haluaisit sinua kosketettavan.

Kaksi kättä koskettelemassa toisiaan

Luovu sisäisestä autopilotista

Me ihmiset olemme usein tapamme orjia. Kun olemme löytäneet toimivan tavan tyydyttää kumppanimme, toistamme sen kerta toisensa jälkeen - koska se toimii.

Mutta silloin tällöin on hauskaa kokeilla jotain aivan uutta ja erilaista.

Yhteinen itsetyydytys voi myös tuoda oman mausteensa tavalliseen esileikkiin tai penetratiivisen seksin aikana.

Jos te olette pikkulasten väsyneitä vanhempia, jotka etsivät tilaa intiimeille hetkille unettomuuden ja kiireen keskellä, voi olla helpointa keskittyä nauttimaan juuri sillä tavoin kuin itse parhaiten osaat: Masturboimalla yhdessä.

Läpsystä vaihto

Yhteinen masturbointi ei suinkaan tarkoita, ettettekö voisi koskettaa myös toisianne.

Voitte makoilla aivan lähekkäin - tai ottaa etäisyyttä nähdäksenne paremmin mitä toinen puuhailee.

Kun olet nähnyt miten kumppanisi koskettaa itseään, voitte sopia että on sinun vuorosi ottaa ohjat ja jatkaa. Muista kysellä ja varmistaa vähän väliä, että tekemisesi tuntuu hänestä hyvältä.

Ja tärkeä pikku huomautus: muistakaa liukuvoide!

Liukuvoide vähentää kitkaa, jolloin stimulaatio ja liikkeet tuntuvat sulavammilta ja luistavammilta, käytit sitten käsiä tai seksileluja.

Vesipohjainen liukuvoide sopii joka tilanteeseen. Markkinoilla on myös vesipohjaisia luomuliukuvoiteita.

Kaksi liukuvoidetuubia

Henkiset ja fyysiset haasteet

Jos sinä tai kumppanisi olette tällä hetkellä tilanteessa, jossa toinen tai molemmat on henkisesti tai fyysisesti vaikeassa tilanteessa, voi yhteinen itsetyydytys olla helpoin tapa olla intiimisti yhdessä.

Jos teistä toinen on henkisesti kuormittunut, kaikki energia saattaa mennä vain päivästä selviämiseen. Tai ehkä toinen teistä on palautumassa synnytyksestä ja penetratiivinen seksi on vielä kivuliasta. Myös halukkuus seksiin voi olla ajoittain hakusessa. Eikä se tarkoita, että halut olisivat kokonaan poissa - ne vain voivat olla erilaisia tai vähäisempiä kuin tavallisesti, ja vaatia eri asioita.

Yhteinen masturbaatio on mutkaton tapa nauttia yhdessä ilman, että joudutte uhraamaan energiaa seksielämänne elvyttämiseen.

Käyttäkää intiimit hetket yhdessäoloon, jossa molemmat voivat olla osallisina oman jaksamisensa mukaan, ja vain nauttia läheisyydestä.

Käyttäkää seksileluja

Yksi tapa tehdä yhteisistä itsetyydytyshetkistä erityisiä on seksilelujen mukaan ottaminen.

Seksileluja voi käyttää joko itse toisen katsellessa tai hyväillä niillä kumppaniasi.

Orgasmin saavuttaminen voi olla helpompaa värinöiden, materiaalin tai itse kiihottavan tilanteen ansiosta.

Kaksi kättä pitelevät kiinni toisistaan

Teille molemmille

Bullet-vibraattori on yksinkertainen ja helppo seksilelu aloittelijoille. Sillä voi kiihottaa niin penistä, vulvaa kuin muita erogeenisia alueita. Kokeilkaa, miltä värinät tuntuvat klitoriksen, nännien tai vaikka kivesten alueella.

Jos kaipaatte kunnon värinöitä ja pehmeää pintaa, kannattaa ostaa silikoninen bullet-vibraattori. Silikonen pinta tekee myös värinöistä asteen lempeämpiä.

Kun hakusessa on intensiivisemmät ja tehokkaammat värinät, suosittelemme kokeilemaan ABS-muovista valmistettua versiota, jossa on sileä ja kova pinta.

2 bullet-vibraattoria

Vaginaaliseen viettelykseen

Ja nyt kun on vibraattoreista puhe, klitorisvibraattori on mainio väline kaikille teille, joilla on vulva.

Lay On -mallinen vibraattori asetetaan vulvan ja klitoriksen päälle, missä se kiihottaa koko aluetta. Voit toki myös pitää sitä kädessäsi ja liikutella sitä kohdistetusti vartalosi nautintopisteillä.

Lay On -klitorisvibraattori

Toinen mainio itsetyydytysväline kaikille vaginallisille on tottakai supersuosittu paineaaltokiihotin.

Ehkäpä se onkin jo sinulle tuttu lelu. Ja jos ei, voit lukea lisää kirjoittamastamme ultimaattisesta oppaasta paineaaltokiihottimiin.

Lyhyesti kerrottuna paineaaltokiihotin stimuloi klitorista ilman suoraa kosketusta sykkivillä paineaalloilla, jotka tuntuvat hieman kuin suuseksiltä.

Vaikka sormet on hyväksi havaittu tyydytysväline, Satisfyer Pro 2 tarjoaa klitoriksellesi niin rakastavaa huomiota, että se on syystäkin yksi aikakautemme suosituimmista naisten seksileluista.

Satisfyer Pro 2

Peniksen hemmotteluun

Myös peniksellisille on valmistettu monenlaisia väriseviä ja hemmottelevia seksileluja.

Markkinoilla on kasapäin erilaisia ja erimuotoisia penisvibraattoreita. Manta-penisvibraattorissa on joustavat, värisevät siivekkeet, jotka syleilevät peniksesi vartta, penisjännettä, terskaa ja kiveksiä.

Se on muotoilultaan täydellinen kumppanin kanssa käytettäväksi - toinen voi vain ottaa sen käteensä ja liikutella sitä pitkin koko peniksen pituutta.

Fun Factory Manta Penisvibraattori

Käsihommat eivät toki koskaan mene muodista, ja jos otat leikkeihin mukaan holkin, saat aivan uudenlaista tuntumaa. Löydät monia erilaisia malleja, jotka tuntuvat kaikki erilaisilta. Kokeile esimerkiksi Explosive Handjob tai Wild Handjob -masturbaattoreita.

MR.MEMBR-masturbaattoriholkit

Yhteisiin leikkeihin

Kun uskallat heittäytyä yhteisiin itsetyydytyssessioihin kumppanin kanssa, saat huomata kuinka ihanaa ja kiihottavaa se voikaan olla!

Ajatelkaa sitä yhteisenä leikkinä, jossa hyvä itsensä tuntemus on eduksi, ja jonka aikana saatte oppia toisistanne jotain uutta.

Mukavia nautintohetkiä!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  TickHuomiota herättämätön paketti
  TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Copyright © 2008-2023 Sinful