Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Arcwave Ion Masturbaattori ja 4,5 tähteäArcwave Ion Masturbaattori ja 4,5 tähteä
Arvostelut
Author
Päivitetty viimeksi:19/01/2021

Arvostelu: Arcwave Ion Masturbaattori

Oletko valmis mullistaviin itsetyydytyskokemuksiin ja orgasmeihin, joiden uskomaton intensiteetti vie jalat altasi?

Arcwave™ Ion was created to intensify the orgasm experience. (It is) The closest thing to a female orgasm for men.

Näin julistaa yritys uuden itsetyydytysvälineen taustalla. Arcwave Ion on tulos vuosia kestäneestä tutkimuksesta, jossa tarkasteltiin miehisiä orgasmeja ja miten viedä niiden voimakkuutta astetta pidemmälle. Nyt miehet saavat siis vihdoin kokea intensiteetiltään naisen orgasmin tasolle yltävää nautintoa.

Arcwave Ion käyttää ensimmäinenä miehille suunnattuna tuotteena suosittua paineaaltoteknologiaa, joka on jo muutaman vuoden ajan villinnyt naiset ympäri maailman. Siitä lähtien, kun seksilelumerkki Womanizer lanseerasi maailman ensimmäisen Pleasure Air -teknologiaa käyttävän paineaaltokiihottimen, sekä itse naiset että media ovat riemunneet siitä taukoamatta samalla kun miehet ovat saaneet katsella ilakointia sivusta. Ne päivät ovat onneksi takana ja nyt myös miehet voivat ottaa osaa ilonpitoon.

Jos tämä miehille suunnattu uutuus pystyy tarjoamaan puoletkin siitä, mihin ensimmäinen Womanizer kykeni, on kyseessä pesunkestävä innovaatio, joka muuttaa pysyvästi pelisäännöt miesten seksilelujen maailmassa. Eli katsotaanpa mitä on luvassa. Tässä arvostelussa pureudumme tarkemmin itse tuotteeseen, sen ominaisuuksiin ja ennen kaikkea siihen, toimiiko se lupaamallaan tavalla. Jatka lukemista, niin saat tietää lisää maailman ensimmäisestä miesten paineilmakiihottimesta.

HYVÄT PUOLET

- Nautinnolliset paineaallot

- Ylellinen ja tyylikäs muotoilu

- Fiksu liiketunnistin

- Pehmeä ja stimuloiva juomutettu holkki

- Helppo puhdistaa ja kuivata käytön jälkeen

HUONOT PUOLET

- Vaatii totuttelua ja harjoittelua

- Äänitaso voisi olla vaimeampi

Mikä Arcwave Ion oikein on?

Kyseessä on masturbaattori, joka käyttää sykkiviä paineaaltoja peniksen kärjen lukuisten hermopäätteiden stimuloimiseen, tarkalleen penisjänteen kohdilla. Tämän tuntoherkän alueen toinen nimi on frenulum, ja se on miehen vartalon kaikkein tuntoherkin kohta. Harmi kyllä, se jää usein vaille ansaitsemaansa huomiota.

Kun stimuloit penisjännettä, huomaat nopeasti kuinka paljon nautintoa tämä pieni alue saakaan aikaan. Ehkä et tiennytkään, että voit laueta stimuloimalla ainoastaan sitä.

Tämä tuote onkin suunniteltu miehille, jotka eivät pelkää uusia kokemuksia, eteenkään nautinnon saralla. Ehkä olet saanut kuunnella kateellisena ja hieman uteliaana, kun kumppanisi on kertonut, kuinka fantastiselta Womanizer tai Satisfyer tuntuu. Samalla olet itse saanut tyytyä tavallisiin värinöihin ja masturbaattoriholkkeihin. Ja hei - ei sillä että niissä olisi mitään vikaa, ne ovat klassikkoja ihan syystäkin. Mutta kyllä miehetkin kaipaavat uusia kokemuksia.

Onneksi suunnittelijat Womanizerin taustalla olivat samaa mieltä ja lähtivät kehittelemään aivan uudenlaista itsetyydytysvälinettä miehelle.

Musta Arcwave Ion -masturbaattori

Kahden suosikin parhaat ominaisuudet

Ei ole väärin lainata inspiraatiota aiemmilta menestyneiltä keksinnöiltä. Arcwave onkin periaatteessa kahden suositun tuotteen yhdistelmä - masturbaattori ja paineaaltokiihotin samassa paketissa.

Mitä muotoiluun tulee, sen sylinterinomainen muoto pehmeine holkkeineen muistuttaa erehdyttävästi masturbaattoria tai strokeria. Samoin kuin klassista masturbaattoria käyttäessäsi, ohjaat itse menoa työnnyttyäsi sisään sen pehmeään holkkiin. Sen sisimpään kätkeytyy aukko, jonka kautta penisjännettä kiihottavat nautinnolliset paineaallot purkautuvat ulos. Laitteen suunnittelijat ovatkin hyödyntäneet tässä tehokkaasti laajaa kokemustaan kehittämiensä tekniikoiden ja toimintojen saralla.

Masturbaattorissa on SmartSilence-toiminto, joka löytyy myös naisille suunnatusta Womanizer Premiumista. Siinä on erityinen liiketunnistin, joka käynnistää paineaallot vasta ihokontaktista, eli kun olet työntynyt sisälle masturbaattoriin ja penisjänteesi on valmis ottamaan vastaan tajunnanräjäyttävää nautintoa. SmartSilence toimii todella hyvin Womanizer Premiumissa tehden siitä varsin hiljaisen, mutta samaa ei voi harmi kyllä sanoa Arcwave Ionista. Masturbaattoria ei voi suinkaan kutsua hiljaiseksi, vaan sillä on jopa aikas miehekäs äänenvoimakkuus.

SmartSilence -toiminnolla on kuitenkin edelleen hyvät puolensa. Se säästää virtaa, joten masturbaattoria voi käyttää pidemmän aikaa latauskertojen välillä. Ja äänitaso on kaikesta huolimatta sen avulla pienempi kuin jos moottori kävisi jatkuvasti.

Mutta perehdytäänpä vihdoin siihen kaikkein nautinnollisimpaan ja tärkeimpään "lainattuun" ominaisuuteen: paineaaltoihin. PleasureAir™-teknologia saa aikaan sykkiviä ja värähteleviä paineaaltoja. Kun asetat peniksesi oikeaan kohtaan holkissa hyvin sijoitetun aukon päälle, ne stimuloivat kiihottavasti. Alkuun paineaallot saattavat tuntua kihelmöiviltä tai hieman samanlaiselta kuin tavallisest värinät.

Arcwave Ion -masturbaattori ja ilmavirtaa

Paineaallot vaativat hieman totuttelua, koska kyseessä on aivan uudenlainen ja erityyppinen tuntemus. Sykkivät aallot välittyvät penisjännettä pitkin koko elimeen ja hierovat yhdessä juomutetun holkin kanssa peniksen vartta. Kun työnnyt sisään holkkiin, tunnet nautinnon väristyksiä koko kehossasi aivan ennenkokemattomalla tavalla. Ei siis ole ihme, että tuotteen markkinoinnissa käytetään sanaa "newgasm".

Helppo puhdistaa

Masturbaattorin puhdistaminen on todella kätevää ja helppoa sen kaksiosaisen rakenteen ansiosta. Ja on totta, että hygienia ei ehkä ole kaikkein seksikkäin aihe, mutta sitä ei kannata jättää huomiotta jos haluat, että ystävyytesi Arcwave Ion -masturbaattorisi kanssa on pitkä ja hedelmällinen.

Kun otat kiinni masturbaattorista ja kierrät sitä pituussuunnassa eri suuntiin, se aukeaa kahdeksi osaksi. Huuhtelet sekä sen pehmeän holkin että kovakuorisen moottorin helposti vesihanan alla. Kun olet valmis, voit asettaa sen kuivumaan paikoilleen latausasemaan, jonka DryTech Silica -puikko pitää huolen, että se kuivuu perusteellisesti. Näin CleanTech-silikonista valmistettu holkki välttyy talouspaperista tai pyyhkeestä irtoavalta pölyltä ja nukalta.

Arcwave Ion -masturbaattori jaettuna kahteen osaan

Sen lisäksi, että kaksiosainen masturbaattori on helppo puhdistaa, siinä on myös läpimenevä reikä. Eli voit laueta huoletta ilman, että kone sotkeutuu pahasti, eikä sen puhdistaminen siksikään vaadi turhaa kuuraamista.

Piste i:n päällä

Ensivaikutelma on aina todella tärkeä, ja siinä Arcwave Ion todella onnistuu. Sen pakkaus on samanaikaisesti moderni ja maskuliininen ja välittää hyvin viestin siitä, että sisältä löytyy luksuselektroniikkaa. Sama tyylikäs ja sulava tyyli jatkuu pakkauksen sisällä. Metallisen tummanharmaa latausasema on kätevä ja huomaamaton. Kukaan vieraistasi ei kiinnittäisi siihen huomiota, vaikka sen jättäisi näkyville. Se muistuttaa enemmän digitaalista assistenttia tai kaiutinta kuin seksilelun osaa.

Kokonaisuudessaan pakkaus, latausasema ja itse masturbaattori antavat vaikutelman, että nyt ollaan tekemisissä ylellisen ja laadukkaan tuotteen kanssa, joka on suunniteltu miehille. Materiaalit ovat tarkkaan harkittuja ja miellyttäviä. Koko setti huokuu ultramodernia laatua ilman liiallisen futuristisia vivahteita. Eli täydellinen itsetyydytin modernille miehelle.

Arcwave Ion asetettuna latausasemaan

Totuuden hetki

Arcwave Ion asettaa riman korkealle, mitä miesten itsetyydytysvälineisiin tulee. Olemme kaikin puolin todella vaikuttuneita tästä uudesta masturbaattorista. Tuotteen kehittäjät ovat onnistuneet työssään, ja vieläpä ylittäneet itsensä. Se antaa läpikotaisin harkitun vaikutelman materiaalien ja toimintojensa puolesta. Jos voit elää sen äänekkyyden kanssa ja sinulla on kärsivällisyyttä totutella sen käyttöön, saat tajunnanräjäyttäviä kokemuksia ja aivan uudenlaisia intensiivisiä orgasmeja.

Testien ja tulosten perusteella päätimme antaa tälle huippumodernille masturbaattorille 4,5 tähteä. Se on todella tähtensä ansainnut ja odotamme nyt mielenkiinnolla, että onko se lähtölakaus samanlaiseen vallankumoukselliseen innostukseen kuin naisille suunnattu edeltäjänsä.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful