TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Henkilö, jolla on erilaisia magic wand -vibraattoreita sylissäänHenkilö, jolla on erilaisia magic wand -vibraattoreita sylissään
Oppaat
Copywriter
Päivitetty viimeksi:26/04/2022

Magic Wand - Ultimaattinen Opas

Sisällysluettelo

Magic Wand on erityisen tehokas, sauvan muotoinen vibraattori. Niiden värinöitä mitataan RPM (Rounds Per Minute) yksiköllä, eli kuinka monta kertaa ne värähtelevät minuutissa. Magic Wandin värinät asettuvat välille 6000-12 000 RPM. Jos haluaa vertailla tehoja, pesukoneen RPM on keskimäärin 1400-1600.

Wandin nimi juontuu niiden taikasauvamaisesta muotoilusta, vaikkakin se on tavallisesti klassista taikurin sauvaa tukevampi. Sillä on pyöreä tai ovaali pää ja sen kokonaispituus on tavallisesti 20-30 cm.

Alun perin se suunniteltiin vartalohierontaan, sillä sen pitkä varsi ja joustava, taipuisa pää ovat omiaan ja rentouttamaan kireitä ja kipeitä lihaksia sekä ylettämään vartalon joka sopukkaan.

Magic Wandille löytyi kuitenkin nopeasti muutakin käyttöä, ja nykyisin sitä käytetään aivan yhtä lailla erogeenisten ja intiimialueiden kiihottamiseen.

Sinful Magic Wand

Tämä kehityssuunta on muokannut ulkomuodon lisäksi joitain sen toimintojakin. Nykyisin markkinoilta löytyy jopa malleja, joiden vartta voi käyttää dildovibraattorin tavoin. Eli voit vaihdella mielesi mukaan sisäisen ja ulkoisen stimulaation välillä ja saada tuplasti nautintoa.

Osa wandeista on johdollisia ja osa ladattavia. Saatavilla on myös aivan pikkuruisia malleja sekä lisäosia sauvojen päihin, joten valinnanvaraa löytyy!

Tutustummekin myöhemmin blogissa Magic Wandien valtavan valikoiman parhaimmistoon.

Monen muotoisia ja kokoisia Magic Wandeja

Kuinka Magic Wandia käytetään?

Magic Wandia voi käyttää monin eri tavoin. Sillä voi hieroa omia tai kumppanin kipeitä ja jäykkiä lihaksia alkuperäisen käyttötarkoituksen mukaisella tavalla. Tai antaa vartalon erogeenisille alueille tehokasta stimulaatiota.

On tärkeää käynnistää värinät ennen kuin painat vibraattoria ihoa vasten. Magic Wand on nimittäin äärimmäisen tehokas, eli on hyvä kokeilla värinöiden voimakkuutta asteittain esimerkiksi käsivarren iholle, ennen kuin lähdet tutkimaan sillä vartalon tuntoherkimpiä alueita.

Kun koet, että sauvan asetukset alkavat olla halussa ja voimakkuudet kohdillaan, voit aloittaa nautinnolliset hemmotteluhetket.

Kaikki, mitä sinun tulee tietää magic wandeista

Kaikki, mitä sinun tulee tietää Magic Wandeista

Seuraavaksi käymme läpi muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä, ja vastaukset niihin, niin tiedät paremmin mitä on luvassa, kun lähdet kokeilemaan lumoavaa taikasauvaasi.

Onko se kovaääninen?

Tämä on toooodella yksilöllistä. Osa malleista kuulostaa sähköautolta, osa rymisee kuin Harley Davidson konsanaan. Magic Wandeista löytyy seksilelujen tehokkaimmat moottorit, joten ne ovat usein tavanomaisia vibraattoreita kovaäänisempiä. Mutta nautinnon voihkaisut ja orgasmisi todennäköisesti peittävät kovaäänisetkin värinät alleen!

Sopiiko se anatomiaani?

Magic Wandin koko voi tuntua hieman ylivoimaiselta, etenkin kun pitelet sellaista ensimmäistä kertaa kädessäsi.

Klassinen malli on kuitenkin tarkoitettu ensisijaisesti ulkoiseen stimulaatioon, joten sen halkaisijan koko ei mittaa stimulaation intensiteettiä samalla tavalla kuin esimerkiksi dildossa. Jos kaipaat laajaa kontaktipintaa, valitse suuripäinen malli. Jos kaipaat kohdistettua stimulaatiota, valitse kapeampi tai muotoilultaan erityinen malli.

Wandin kaula on usein joustava ja taipuu eri kulmiin, joten se mukautuu helposti anatomiaasi painaessasi ja liikuttaessasi sitä vartalollasi. Jämäkkä varsi puolestaan pysyy hyvin otteessasi.

Aloittelijan voi olla hyvä tarttua aluksi pienempään malliin, esimerkiksi Amaysinin suosittuun Mini-vibraattoriin. Näin saat hyvin tuntumaa siitä, miltä se tuntuu ja miten sitä käytetään.

Amaysin Mini Magic Wand & Amaysin Duo

Voiko sitä käyttää sekä ulkoiseen että sisäiseen stimulaatioon?

Kuten jo lyhyesti mainitsimme, on olemassa Magic Wandeja, joiden sauvaa voi käyttää sisäistenkin nautintopisteiden hemmotteluun.  Sen lisäksi on erilaisia lisäosia, jotka muuttavat Magic Wandisi G-pistevibraattoriksi, anustapiksi tai joksikin aivan muuksi. Tutustumme näihin myöhemmin blogissa.

Jos hakusessa on niin kutsuttu tuplavibraattori, tuotteen nimi voi antaa vinkkiä siitä, mitä se tarjoaa. Tutustu tuotteisiin joiden nimessä on "double" tai "duo", niin pääset nopeasti oikeille jäljille. Ja voit toki aina lukea tuotteen kuvauksesta, voiko sitä käyttää myös dildovibraattorin tavoin.

Paristot, akku vai virtajohto?

Se riippuu aivan tarpeistasi. Jos et halua kovinkaan voimakkaita värinöitä, paristolla toimiva Magic Wand tekee takuulla tehtävänsä.

Ladattavia malleja voi käyttää missä vain ja niiden värinät ovat tavallisesti astetta voimakkaampia kuin paristoilla toimivissa malleissa.

Jos haluat taasen rajattomasti nautintoa ja kokea värinöiden tehot koko komeudessaan, valitse johdollinen malli. Markkinoiden tehokkaimmat Magic Wandit toimivat verkkovirralla - ja näissä malleissa on myös suurimmat RPM-voimakkuudet.

Johdollisia Magic Wandeja

Onko johto tarpeeksi pitkä?

Kyllä, suurin osa wandeista on varustettu pitkällä johdolla. Jos haluat olla aivan varma, että se ylettää mukavasti sängylle, kannattaa mitata pistorasian ja sängyn etäisyys ennen tuotteen hankkimista. Tai ostaa jatkojohto.

Voiko sitä käyttää yhdynnän aikana?

Tottakai! Se on täydellinen tähän tarkoitukseen. Valitkaa mieluiten ladattava malli niin ette sotkeudu johtoihin. Sitä on helppo käyttää esimerkiksi doggy style -asennossa tai lähetyssaarnaajassa, niin että molemmat saavat värinöistä kaiken ilon irti.

Onko Magic Wand -vibraattori myös miehiä varten?

Jälleen kerran: Kyllä! Sen syvät, rymisevät värinät tuntuvat erityisen hyvältä, kun niillä hemmottelee välilihan aluetta tai peniksen vartta. Jos maltat olla kärsivällinen ja hyvin varovainen värinöiden voimakkuuden suhteen, voit kokeilla sitä myös kivesten ja terskan stimulointiin.

Löydä itsellesi sopivin Magic Wand

Parhaat Magic Wand -vibraattorit?

Otetaanpa selvää, minkätyyppinen wand sopii parhaiten sinun tarpeisiisi. Listasimme alle omat suosikkimme, jotta löytäisit nopeasti ja helposti uuden leikkikaverisi.

Tehopakkaus - Sinful Luxy

Tässä on täysikasvuinen Magic Wand, joka on mitaltaan täydet 30,5 cm, ja jonka pään halkaisija on 5,5 cm. Se tarkoittaa, että se kattaa laajan alueen haluamallasi vartalon alueella, jota se stimuloi rymisevillä värinöillään. Koska se on niin tehokas, se sopii parhaiten niille, joilla on jo kokemusta tämän tyyppisistä seksileluista.

Sinful Luxy Extra Powerful Magic Wand

Suosikki - Sinful Magic Wand

Ehdottomasti suosituin Magic Wandimme on johdollinen ja se värisee jopa 7.000 RPM voimakkuudella. Sen värinöitä voi säätää portaattomasti ja joustava kaula taipuu juuri sinne minne haluat, eli se on täydellinen sekä hierontaan että itsetyydytykseen.

Sinful Magic Wand

Monitoimikone - Sinful Curvy Double Pleasure

Tämä malli tarjoaa monenlaisia nautintomahdollisuuksia. Voit käyttää sitä dildovibraattorin tavoin ja kiihottaa sillä klitoriksen aluetta. Sen ergonomisesti muotoiltu varsi osuu ihanasti G-pisteelle ja sen kaksi moottoria varmistavat, että saat täydellisen kokemuksen huolimatta siitä, kumpaa puolta käytät.

Sinful Curvy Double Pleasure Magic Wand Vibraattori

Ladattava - Amaysin Duo

Jos haluat ihanan luumunvärisen Magic Wand -tuplavibraattorin, valitse Amaysin Duo. Myös sen varsi hieroo ihanasti G-pistettä ja joustava pää pitää huolen klitoriksesta. Se on kaiken hyvän lisäksi ladattava, joten sinun ei tarvitse säätää paristojen ja johtojen kanssa.

Amaysin Duo Ladattava Magic Wand Dildovibraattori

5 tapaa käyttää Magic Wand -vibraattoriasi

Sinulla ja wandillasi on edessänne monia ihania seikkailuja, mutta ennen sitä haluamme antaa pari neuvoa, jotka eivät välttämättä ole sinulle entuudestaan tuttuja ja joilla voit tehdä kokemuksesta vieläkin paremman.

Ja tärkein asia muistaa joka nautintokerralla on: Käynnistä värinät matalimmalla asetuksella ja kokeile niitä esimerkiksi käsivarren ihoon ennen intiimialueille siirtymistä. Koska kyseessä on tehokas laite, nautinnosta voi pian tulla kidutusta, jos kierrokset käyvät liian kovilla.

Ja tässä muutamia yksinkertaisia taikatemppuja:

Hieronta

Kuten jo mainittu, Magic Wand vibraattori on kehitetty alunperin hieromalaitteeksi vartalolle. Ja se sopii vieläkin yhtä mainiosti tähän tarkoitukseen, ostit sen sitten syystä tai toisesta.

Käytä sitä vartalon eri alueille

Kun hierot sillä vartaloa, ei kannata suinkaan unohtaa nännejä, välilihan aluetta, takamusta ja monia muita kehon erogeenisia alueita.

Kokeile erilaisia materiaaleja

Jos tykkäät nautiskella ihan ajan kanssa, ota erilaisia materiaaleja mukaan leikkiin. Koska magic wandin värinät ovat niin voimakkaat, sitä voi käyttää alusvaatteiden läpi. Voit myös asettaa vaikka silkkisen tai satiinisen kankaan ihon ja vibraattorin väliin. Vältä karkeista kuiduista valmistettuja materiaaleja, koska ne saattavat hyväilyn sijaan vain ärsyttää ihoa.

Sopii myös miehille

Se tarjoaa mielihyvää myös miehille! Aloita matalimmalla nopeudella ja liikuta sitä peniksen vartta pitkin, penisjänteen kohdalla sekä välilihan alueella ja tunne, kuinka rymisevät värinät ylettävät ihon pintaa syvemmälle.

Käytä sitä esileikin ja yhdynnän aikana

Voit varmasti jo päätellä, että tämä lelu on täydellinen sekä soololeikkeihin että kumppanin kanssa käytettäväksi. Käytä sitä osana esileikkiä ja pidä se käden ulottuvilla vielä sittenkin, kun meno käy kuumemmaksi.

Lisäosat Magic Wandiin

Magic Wandin voi taikoa myös aivan uudenlaiseksi nautintovälineeksi lisäosien avulla. Wandin lisäosa asetetaan sen pään ympärille, jolloin saat leikkeihisi uusia ulottuvuuksia. Voit muuttaa sen pieneksi rabbit-vibraattoriksi, käyttää sitä anaalileikkeihin tai nauttia täyttävästä, aaltoilevasta muotoilusta. Lisäosia on monenlaisia, joten löydät varmasti jotain hauskaa ja jännittävää kokeiltavaksi.

Kaksi lisävarustetta

Magic Wand -tuotearvosteluja

Sinulta ei varmasti jäänyt huomaamatta, että me täällä Sinfulilla olemme aivan hulluina Magic Wandeihin. Emme toki ole ainoita, minkä voit huomata lukiessasi tuotearvosteluja sivuiltamme.

Mutta muutoin, rakas lukija, on oma vuorosi kokea lumoavia hetkiä taianomaisen seksilelusi kanssa. Toivotammekin sinulle erittäin nautinnollisia leikkihetkiä!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  TickHuomiota herättämätön paketti
  TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2023 Sinful