Anaaliliuku­voiteet

Anaaliliukuvoide on yleensä koostumukseltaan paksumpaa ja vähemmän valuvaa kuin tavalliset liukuvoiteet. Siksi se soveltuu erinomaisesti anaalileikkeihin, joissa hyvä ja pitkäkestoinen liukastus on ensiarvoisen tärkeää. Valitse vesi- tai silikonipohjainen anaaliliukuvoide riippuen käyttötarkoituksesta ja muista, että silikonilelujen kanssa vesipohjainen on paras valinta.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Astroglide (1)
EasyGlide (1)
Eros (1)
Flutschi (1)
Joydivision (1)
Just Glide (3)
Kaerlig (1)
Master Series (1)
Oh! Holy Mary (1)
Pjur (1)
pjur (5)
Sinful (3)
Skins (1)
Sliquid (1)
Swede (4)
Swiss Navy (1)
WaterGlide (1)
Näytä kaikki 29 tuotetta
Olet nähnyt 29 yhteensä 29 tuotteesta

Anaaliliukuvoide on välttämättömyys anaalileikeissä

Anaaliliukuvoiteen avulla parhaat kokemukset

Erilaisia seksiin tarkoitettuja liukuvoiteita on nykyään tarjolla valtavia määriä. Voit hankkia maustettuja tai maustamattomia, erilaisilla tuoksuilla varustettuja tai täysin neutraaleja ja myöskin koostumukseltaan hyvin vaihtelevia voiteita. Jotkut suosivat vesipohjaisia liukuvoiteita kun taas toisille silikoniliukuvoide on ainoa oikea vaihtoehto. Mutta tiesitkö, että anaalileikkejä varten on ihan omat liukuvoiteensa?

Anaaliukuvoiteitakin on erilaisia, mutta mikä oikein erottaa tavallisen perusliukkarin anaaliversiosta? Suurin ero niiden välillä on pääsääntöisesti koostumuksen paksuus. Tavalliset liukuvoiteet ovat yleensä aika ohuita, sillä ne pyrkivät muistuttamaan naisen luonnollista kosteutta. Anaaliliukuvoiteet puolestaan ovat yleensä paksuja eivätkä ne valu helposti, jolloin niitä on huomattavasti helpompi käsitellä leikkien aikana. Anus ei liukastu lainkaan luonnostaan, joten ylimääräisen liukastuksen tarve on suuri silloin kun halutaan nauttia anaalistimulaatiosta ja etenkin jos tarkoitus on harrastaa penetroivaa seksiä. Anaaliliukuvoide pysyy paremmin paikoillaan ja säilyttää liukastavuutensa pitempään.

Millainen liukuvoide anaaliseksiin?

Jos anaaliseksiä ei ole koskaan aiemmin kokeillut, voi se tuntua ajatuksena pelottavalta. Siitä kuulee monenlaisia juttuja: Jotkut sanovat, että se sattuu, ja toiset ovat taas sitä mieltä, että se on parempaa kuin tavallinen yhdyntä. Mitä uskoa, kun viestit ovat keskenään niin ristiriitaisia? No, parhaiten asiasta saa selvää kun kokeilee itse, mutta sen verran voimme antaa vinkkiä, että huono anaaliseksi liittyy yleensä puutteelliseen valmistautumiseen ja liian vähään liukastukseen. Siksi liukuvoide on anaaliseksissä aivan avainasemassa. Eikä anaaliseksiä aloiteta yhdynnällä, vaan siihen edetään pikkuhiljaa.

Jos kyseessä on anaaliseksilelujen käyttö, pätee siihen samat lainalaisuudet kuin muihinkin seksileluihin: Jos lelu on valmistettu silikonista, valitse vesipohjainen liukuvoide. Jos taas kyseessä on kovamuovista, lasista tai teräksestä valmistettu anaalilelu, silikonipohjainen anaaliliukuvoide on erinomainen valinta. Ja anaaliyhdyntään silikonipohjainen (ja kondomiturvallinen) liukuvoide on aivan ehdoton, sillä se ei kuivu läheskään niin helposti kuin vesipohjainen. Jos leikkeihin on valikoitunut ruiskuttava dildo, sen kanssa kannattaa yleensä valita vesipohjainen liukkari.

Miten päästä alkuun anaalileikeissä?

Anaalileikkien A ja O on rentoutumisessa ja runsaassa liukastuksessa. Anuksen seudun kosketuksiin kannattaa totutella ensin rauhallisesti ilman, että mitään yrittää työntää sisään. Liikkeelle voi lähteä vaikka siten, että jo valmiiksi kiihottuneessa tilassa pyörittää liukastettua sormenpäätä anuksen ympärillä, kunnes sen liikkeisiin tottuu. Sormen päälle voi pukea esim. sormikondomin. Sitten kun on siihen valmis, sormea voi rauhallisesti ja varovasti alkaa viedä anuksen sisään. Jos se tuntuu epämukavalta, sen voi vetää varovasti pois, lisätä liukastusta ja kokeilla taas uudelleen. Sitten kun sormen vieminen sisään tuntuu helpolta ja on kivutonta, voi kokeilla pienikokoista anustappia.

Anaaliyhdyntään ei kannata edetä ennen kuin vähintään keskikokoinen anustappi on hallussa, ja sittenkin erittäin varovasti. Anaaliseksissä kannattaa aina käyttää kondomia ja nyrkkisääntönä voi pitää sitä, että anaaliliukuvoidetta lisätään vielä vähän siinä kohtaa, kun sitä vaikuttaisi olevan jo liikaa käytössä.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi