TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mies ja nainen halaavat katsoen toisiaan silmiinMies ja nainen halaavat katsoen toisiaan silmiin
Oppaat
Sexual Wellness Specialist
Päivitetty viimeksi:01/12/2021

Säkenöivä joulukuu: kuinka pitää parisuhteen kipinää yllä joulun alla

Sisällysluettelo

Joulukuu on vihdoin täällä! Joulumusiikki raikaa, kuusen tuoksu leijuu ilmassa, pankkikortti kuluu melkein puhki ja – niinpä tietenkin – tunnelman latistaa jälleen uusi riita siitä, kenen tehtävänä olikaan lähettää joulukortti kummin kaimalle ja onko tänäkin vuonna pakko tehdä kilokaupalla lanttulaatikkoa, vaikka kukaan ei siitä välitä.

Hetkinen, voitaisiinko kelata takaisin joulumusiikkiin? Eikö olisi hienoa, jos voisimme saada ensimmäisten joululaulujen luoman ihanan tunnelman jatkumaan koko kuukauden?

Useimmille meistä vastaus on kyllä, mutta ongelmaksi jää vastaus kysymykseen: MITEN?

Juuri siihen pyrimme vastaamaan tässä blogissa, ainakin mitä tulee tunnelman säilyttämiseen makuuhuoneen puolella – kummin kaimojen joulukortit saavat jäädä sinun harteillesi.

Mies ja nainen makaavat sängyssä ja pitelevät toisiaan

Älä nosta odotuksiasi liian korkealle

Paras tie hyviin tuloksiin ei välttämättä ole se kaikista pisin. Asioita ei kannata tehdä turhan vaikeiksi itselleen (tai kumppanille), vaan mennä rohkeasti siitä, missä aita on matalin.

Joulukuu on tehtävälistojen ja loputtomilta tuntuvien valmistelujen aikaa, joka kulminoituu usein hieman epärealistisiinkin odotuksiin siitä, miten juhlapyhät ja erityisesti aatto pitäisi viettää.

Unohda ne!

Helpommin sanottu kuin tehty, ihan totta.

Jos et voi päästää irti kaikista odotuksistasi, yritä ainakin jättää ne makuuhuoneen oven ulkopuolelle ja pyhitä makuukammiosi stressitekijöiltä vapaaksi alueeksi. Jos sinä ja kumppanisi aiotte nauttia fyysisestä ja henkisestä läheisyydestä joulukiireiden keskellä, teidän on asetettava yhteinen aikanne tärkeysjärjestyksessä mahdollisimman korkealle.

Käyttäkää makuuhuonettanne paikkana, jossa voitte keskittyä lataamaan akkuja – sekä nukkumalla että nauttimalla toisistanne. Kaikkihan tietävät, että tiskaaminen, ruokaostokset ja lahjojen paketointi sujuvat huomattavasti helpommin, kun heräätte virkistäytyneinä vietettyänne illan ja yön iloisen naurun, kiihkeiden suudelmien, kuumien tunteiden ja säkenöivien orgasmien merkeissä.

Meillä on yksinkertaisesti enemmän energiaa ja jaksamme paremmin, kun fyysisen ja henkisen läheisyyden tarpeemme on tyydytetty.

Toisaalta tämän toteaminen herättää jälleen saman kysymyksen: miten?

MITEN voimme panostaa enemmän läheisyyteen?

Avattu lahja vihreää taustaa vasten

Läheisyystankki täyteen

Jälleen kerran lyhyin reitti on myös helpoin tie onneen.

Jos olet epävarma siitä, mitä kumppanisi tarvitsee joulukaaoksen keskellä, kysy häneltä. Ja jos kumppanisi ei ole vielä kysynyt samaa sinulta, kerro hänelle.

Niin yksinkertaista se on.

Ainakin siinä tapauksessa, että tiedätte molemmat tarkkaan, mitä tarvitsette.

Jos ette (tai jos olette uteliaita kokeilemaan jotain uutta), löydätte tästä "joulusukasta" runsaasti inspiraatiota ja ideoita siihen, miten voitte viettää yhteistä aikaa ja nauttia toisistanne tänä jouluna.

Joulun taikaa ja hurmaavia hepeneitä

Jos sinua tai kumppaniasi on siunattu naisellisilla muodoilla, verkkokaupassamme on tarjolla massiivinen valikoima seksikkäitä alusvaatteita. Joulukauppamme on täynnä ihania hepeneitä, jotka sopivat täydellisesti joulukuun vietteleviin hetkiin.

Punaiset alusvaatteet sängyllä

Joidenkin on helppo klikkailla mallistosta toiseen, löytää sopiva asu, valita oikea koko, tehdä tilaus, avata paketti ja sonnustautua herkullisen seksikkääksi joulukaramelliksi alta aikayksikön.

Toisten kohdalla prosessi vaatii enemmän harkintaa.

Näyttääkö asu hyvältä ylläni? Löytyykö kokoani? Mitä kumppanini ajattelee? En näytä yhtään samalta kuin kuvissa näkyvä malli. Rintani eivät ole kovin isot, eikä peppuni kovin pyöreä. Nämä ovat vain joitain ajatuksia, jotka voivat tulla mieleen alusvaatteita etsiessä.

Tarkastellaanpa niitä yksitellen.

Näyttääkö asu hyvältä ylläni? Sinulla on luultavasti melko hyvä käsitys siitä, mitä kehonosia haluat korostaa ja millainen malli sopii sinulle. Mieti, millaisia alusvaatteita yleensä valitset, ja yritä löytää samankaltainen malli seksikkäämpänä versiona. Tämä on hyvä peukalosääntö varsinkin siinä tapauksessa, että olet hankkimassa seksikkäitä alusvaatteita ensimmäistä kertaa. Erikoisemmat viritelmät kannattaa suosiolla unohtaa vielä tässä vaiheessa – uudenvuodenaatto tarjoaa sitten hyvän tilaisuuden kokeilla kaikenlaista uutta ja jännittävää!

Löytyykö kokoani? Tarjoamme laajan valikoiman eri kokoja, alusvaatteissa XS-koosta Plus Sizeen. Useimmilla merkeillä on myös omat kokotaulukot, jotka löytyvät tuotetiedot-osiosta. Monet alusvaatteet valmistetaan joustavasta ja/tai säädettävästä materiaalista, joten istuvuus on helppo säätää sopivaksi.

En näytä samalta kuin malli! Et niin, sillä näytät itseltäsi – ja juuri sinä, sellaisena kuin olet, saat kumppanisi polvet veteliksi!

Rintani eivät ole isot eikä peppuni pyöreä! Voi olla, mutta se ei haittaa! Kun löydät itsellesi täydellisesti sopivan asukokonaisuuden, huomaat sen pian muuttavan vartaloasi jännällä tavalla. Tai muuttavan mieltäsi. Tai oikeastaan molempia.

Kun nimittäin tunnet itsesi hyvännäköiseksi, ryhtisi paranee ja koko olemuksesi muuttuu ylväämmäksi. Kauniin asun tuoma itsevarmuus viehättää kumppaniasi taatusti enemmän kuin pelkät rinnat tai takapuoli.

Vaaleahiuksinen nainen mustissa alusvaatteissa sängyllä

Kun joulupaketti on avattu

Kun täydellinen alusvaatesetti on saapunut, olet valmis seikkailun seuraavaan vaiheeseen: kumppanisi viettelyyn!

Kuten sanoimme, suosittelemme jättämään kaikki ylimääräiset odotukset makuuhuoneen ulkopuolelle. Kun sitten astut sisään makuukamariin pukeutuneena tyylikkääseen pitsiunelmaan, seksikkäisiin remmeihin, suloisiin röyhelöihin tai vaikka tonttulakkiin, olet jo henkisesti valmistautunut keskittymään yhdessäoloon.

Kumppanisi ilahtuu varmasti nähdessään sinut kaikessa upeudessasi, mutta sen lisäksi eroottisiin alusvaatteisiin panostaminen tarjoaa monia muitakin etuja:

 • Kumppanisi ei tarvitse arvailla, mitä sinulla on mielessäsi.
 • Otat aktiivisen roolin kumppanisi viettelijänä.
 • Osoitat luottamusta kumppaniasi kohtaan tekemällä jotain, joka voi tuntua vähän pelottavalta.
Nainen punaisissa alusvaatteissa istumassa sängyllä tonttulakki päässä

Kun olet pukeutunut uusiin seksikkäisiin alusvaatteisiisi, voitte jatkaa iltaa ihan oman mielenne mukaan.

Jos sinusta tuntuu siltä, voit vaikka antaa kumppanillesi pienen sylitanssin sängyn reunalla. Voit myös pitää alusvaatteet päälläsi, kun alatte tutkiskella toistenne kehoja. Tai saatat huomata, että kumppanisi haluaa käydä suoraan asiaan ja päästä eroon pöksyistäsi mahdollisimman nopeasti.

Kuulostaako hyvältä? Se johtuu siitä, että idea on hyvä. Mitä tahansa päädyttekin tekemään – riippumatta siitä, onnistuuko suunnitelma täydellisesti vai ei – pelkästään se, että näette vaivaa läheisyytenne eteen, saa rakkauselämänne loistamaan kilpaa kuusenkynttilöiden kanssa.

Hälinästä joulurauhaan

Kun aikaa on vähän (kuten joulukuussa yleensä on), laatu voittaa määrän.

Voi olla vaikeaa olla läsnä ja antautua hetken huumaan, jos huolehdit lakkaamatta siitä, että kinkku on vielä hankkimatta. Ehkä odotat myös kauhulla anoppisi kärkkäitä kommentteja jälkiruoastasi tai ajattelet kaikkia niitä lukemattomia työsähköposteja, jotka sinun on vielä tyhjennettävä postilaatikostasi, ennen kuin voit kirjautua ulos ja nauttia joulusta hyvällä omallatunnolla.

Kun kaikki tämä pyörii mielessäsi, ei ole helppoa ottaa aikaa romantiikalle. Ja kun vihdoin pääset heittäytymään sängylle, muutaman tunnin unet saattavat kuulostaa houkuttelevammalta kuin muutaman minuutin orgasmi.

Jos mielitte sytyttää eroottisen kipinän välillänne uudelleen, teidän ei ole mikään PAKKO varata koko viikonlopun kestävää romantiikkareissua kaupungin laitamilla sijaitsevaan hämärään pikkuhotelliin.

Vähempikin riittää, ja usein todella pitkälle.

Eikö kymmenen minuutin intohimoinen suutelusessio kuulostakin paremmalta kuin monen tunnin seksimaratoni silloin, kun mieltäsi kaihertavat päälle painavat työdedikset ja kuorittavat lanttukeot?

Vaaleatukkainen nainen katsoo peiton alta

Sujauta joulusukkaan flirttiä ja esileikkiä

Kiireessä esileikki on usein helppo unohtaa. Ja jos sen muistaa, siitä tulee helposti pakkopulla, joka suoritetaan mahdollisimman pikaisesti, jotta päästäisiin äkkiä itse asiaan eli varsinaiseen seksiin.

Öööh, väärin!

Ensinnäkin kaikki seksi on varsinaista seksiä, ja toisekseen esileikki ja flirttailu ovat sekä herkullisia että helposti poimittavia erotiikan hedelmiä.

Muistatko vielä suurimman teini-ihastuksesi? Ensimmäisen poikaystävän tai tyttöystävän? Lukioaikaisen ensirakkauden? Muistatko, miten kutkuttava tunne kihisi vatsanpohjassasi, kun kosketitte toisianne ensimmäisen kerran? Miten maailma katosi ympäriltänne, kun huulenne kohtasivat? Miten hänen hyväilynsä saivat koko kehosi värisemään, kun vietitte yhteisen lemmiskelyhetken olohuoneen sohvalla juuri ennen kuin vanhempasi tulivat kotiin?

Muistat varmasti ilmassa väreilevän sähkön ja jännityksen. Juuri tämän kipinän haluamme sytyttää uudelleen.

Ja miten sen teemme? Vastaus on yksinkertainen: esileikki.

Yritä päästää irti ajatuksesta, että esileikki on jotain, mikä tapahtuu ainoastaan makuuhuoneessa valot sammutettuina ja joka kerta samalla rutiinilla: pari suudelmaa, muutama hieraisu ja jonkun verran kömpelöä kopelointia, kunnes olette valmiita yhdyntään.

Voisiko se tarkoittaa jotain muutakin? Ehdottomasti, vaihtoehtoja riittää!

Flirttailun voi mainiosti aloittaa jo heti herättyä, ja sitä voi pitää yllä koko päivän ilman suurempia ponnisteluja. Pelkkä himokas vilkaisu kylpyhuoneessa tai seksiviesti lounastauolla riittää hyvin alkuun.

Yksinkertaiset huomionosoitukset muuttavat energian ja dynamiikan sinun ja kumppanisi välillä, eivätkä ne välttämättä vaadi kuin minuutin sieltä ja toisen täältä.

Nainen suukottaa miestä poskelle

Kolme eroottista ehdotusta läheisyyden lisäämiseksi

Kun vietätte päivän flirtin ja viettelyn merkeissä, voitte odottaa ruhtinaallista palkkiota illan tullen.

Palkintona voi olla seksiä. Ilman muuta.

Mutta ohjelmassa voi olla myös lisää esileikkiä. Ja jos kaipaat ideoita, kokosimme tähän kolme hyvää vinkkiä, joiden avulla teet kokemuksesta entistäkin nautinnollisemman. Jouluhan on hemmottelun aikaa, vai mitä?

1. Hierokaa toisenne hurmioon

Hieronta saattaa kuulostaa hieman kesyltä vaihtoehdolta. Tai sitten se tuo mieleesi jäykän niskan ja jännittyneet lihakset. Me kuitenkin tarkoitamme sellaista hierontaa, joka saa varpaasi kipristelemään ja kulkuset kilisemään korvissasi.

Varmista kokemuksen onnistuminen panostamalla valmistautumiseen. Voit esimerkiksi lähettää kumppanillesi hyvissä ajoin sopivan hekumallisen herutustekstarin ja vinkata, että häntä odottaa illan tullen nautinnollinen puolituntinen.

Valitse rentouttava soittolista, sytytä muutama kynttilä ja halutessasi pari suitsuketta, vaihda lakanat ja niin edelleen. Tiedät varmasti itse, mikä toimii parhaiten.

Älä unohda käyttää sensuellia hierontaöljyä tai hierontakynttilää, ja anna sitten käsiesi vaeltaa vapaasti kumppanisi vartalolla. Helli, painele, hiero ja sivele pitkin, lempein vedoin päästä varpaisiin ja selästä kylkiin.

Kiinnitä huomiota kumppanisi hengitykseen ja yritä päätellä sen perusteella, millainen kosketus tuntuu hänestä erityisen hyvältä. Jos painat nuo kohdat mieleesi seuraavaa kertaa varten, keräät helposti muutaman ekstrapisteen kullaltasi ja varmistat ehkä itsellesi erityisen ison joululahjan.

Nainen saa selkähierontaa mieheltä

2. Pankaa parastanne pelien merkeissä

Älä hyppää suoraan tämän osan ohi vain siksi, että kumppanisi alkaa aina kiukutella hävittyään Monopolissa!

Riippumatta siitä, onko lautapeli-ilta sinulle jokaviikkoista hupia vai vältteletkö kaikenlaisia noppia ja nappuloita viimeiseen asti, seksipelit ovat mahtava keino päästä lähemmäksi kumppaniasi.

Markkinoilla on muun muassa yksinkertaisia korttipelejä, joiden ehdottamia asentoja ehtii hyvin kokeilla vartissa tai parissa pikkujouluihin valmistautumisen lomassa.

Saatavilla on myös monimutkaisempia lautapelejä, joiden pelilaudat, laskurit, mittarit ja säännöt täyttävät helposti kokonaisen parisängyn.

Uusien eroottisten leikkien ja intiimien kysymysten keksiminen voi olla vaikeaa, mutta seksipelit tarjoavat pareille erinomaisen mahdollisuuden tutustua paremmin toistensa mieltymyksiin. Tieto siitä, mikä saa kumppanisi sukat pyörimään, on taatusti arvokkaampi kuin mikään kuusen alta löytyvä yllätys.

Pariskunta pelaamassa Monogamy-lautapeliä

3. Kutitelkaa toisianne kaukaa

Kauko-ohjattavilla seksileluilla on monenlaisia ominaisuuksia, joista ylivoimaisesti paras on se, kuinka hyvin ne sopivat esileikkiin.

Valitse sinulle parhaiten sopiva tuote, aseta se paikalleen ja ojenna kaukosäädin kumppanillesi viettelevän hymyn saattelemana.

Kanavan vaihtaminen ei ole koskaan ollut hauskempaa!

Naisille suunnitelluista tuotteista kiihotinkuulat, kuten Amaysin Ribbed, löytävät usein tiensä toivelistan kärkeen.

Kiihotinkuula ja kaukosäädin kädessä

Kiihotinkuulien käyttö on helppoa: levitä laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta kuulalle, aseta se vaginaan ja antaudu nautinnolle. Simppeli kiihotinkuula voi tehdä tylsimmästäkin kotityöstä kuumaa esileikkiä. Ja jos kumppanisi on halukas, voitte siirtää leikkinne kotoa ihmisten ilmoille.

Ruokakauppa ruuhka-aikaan, työpaikan pikkujoulut tai joululaulukonsertti voivat kaikki muuntua hetkessä eroottisen seikkailunne leikkikentäksi.

Kiihotinkuulaa voi luonnollisesti käyttää myös makuuhuoneessa. Kokeile sitä klitoriksen päällä, kun hyväilette toisianne, tai lisästimulaationa suuseksin aikana. Käytä kaukosäädintä ja testaile eri asetuksia kumppanisi keskittyessä nautintoosi.

Vaikka kiihotinkuulia voi teoriassa käyttää peniksen varteen, markkinoilla on myös erityisesti miehille tarkoitettuja kauko-ohjattavia seksileluja.

Nimeni on Bond, We-Vibe Bond.

Tämä tuhma pieni vempain on salainen agentti, jonka tehtävänä on tuottaa polvia vapisuttavaa, luodinkestävää nautintoa.

Penisrengas kaukosäätimellä ja sovelluksella

Tämä värisevä penisrengas on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön. Se ei siis ole tavallinen penisrengas, jota käytetään vain yhdynnän ajan. We-Vibe Bond pujotetaan peniksen juureen, ja se saa piileskellä boksereissasi vaikka koko päivän.

Kuulostaako epäilyttävältä? Okei, kuvittele mielessäsi vaikka seuraavanlainen skenaario:

Nouset vuoteesta, käyt suihkussa, asetat We-Vibe Bondin paikalleen peniksesi ympärille, pukeudut, syöt aamumurosi, hyppäät autoon, ajat toimistoon, istuudut työtuolillesi ja alat selata sähköpostejasi... Yhtäkkiä tunnet jännittävän nautinnollisen ja kutkuttavan surinan alakerrassasi.

Sovellusta käyttämällä kumppanisi voi säädellä penisrenkaan värinää, vaikka ette olisi fyysisesti lähekkäin. Se on kuin seksiviestittelyä potenssiin sata!

Kumppanisi voi käyttää langatonta kaukosäädintä myös silloin, kun vietätte yhteistä aikaa kahden kesken. Mitä tahansa teettekin, hallinnan luovuttaminen partnerille voi olla äärimmäisen eroottinen kokemus.

Niinkin yksinkertainen asia kuin värisevä penisrengas voi luoda välillenne entistäkin vahvemman siteen – myös vuoden kaikkina muina kuukausina.

Mies ja nainen makaavat lakanan alla sängyssä

Joulusuunnitelma pähkinänkuoressa

Jaksoitko lukea tänne asti? Mahtavaa!

Tiivistetään lopuksi vinkkimme kolmeen lauseeseen:

 • Joulukuu on kiireinen kuukausi, joten yhteinen aika on sitäkin arvokkaampaa.
 • Läheisyyden ja erotiikan ei tarvitse olla monimutkaista tai aikaa vievää.
 • Läheisyyttä voi ylläpitää monin eri tavoin, ja kipinän sytyttämiseen on monta eri keinoa.

Jos joulukuu tuntuu tuovan tullessaan vain appivanhempien oikkuja ja harmaita hiuksia, sekin on ihan fine. Roomaa ei rakennettu päivässä, ja kaikkihan me tiedämme, etteivät appivanhemmat oikeasti ole niin kamalia kuin annamme ymmärtää.

Voi olla, että ehditte keskittyä toisiinne vasta ensi viikonloppuna, seuraavalla lomamatkalla tai joskus ensi vuonna.

Tarvitsit meitä sitten huomenna tai joskus hamassa tulevaisuudessa, Sinful.fi on avoinna silloin kun se sinulle sopii. Toivotamme sinulle ja kumppanillesi oikein hyvää joulua!

Nautinnollisia hetkiä!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  TickHuomiota herättämätön paketti
  TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2024 Sinful