TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Penisrenkaat Vibraattorilla

Penisrengas vibraattorilla on pieni mutta todella tehokas seksilelu. Kovemman ja kestävämmän erektion lisäksi kumppanisi saa nautiskella vibraattorista rakastelunne aikana. Vibraattorilla varustettu penisrengas on erinomainen valinta varsinkin silloin, jos nainen kaipaa klitorisstimulaatiota saadakseen orgasmin - ja tämä pätee useimpiin naisiin.

Myydyimmät tuotteet

Penisrenkaat vibraattorilla - yhteiseen nautintoon

Miksi valita vibraattorilla varustettu penisrengas?

Monilla on se virheellinen käsitys, että vibraattoreista on iloa vain naisille, mutta se ei voisi olla kauempana totuudesta. Useimmat miehet saavat nimittäin roppakaupalla nautintoa niistä kiihottavista ja kihelmöivistä tuntemuksista, joita vibraattori saa aikaan. Niin niistä pienistä värinöistä, joita ei miltei edes huomaa, kuin tehokkaammasta ryminästäkin, joka tekee orgasmin pidättelemisestä vaikeaa.

On ehdottomasti hyvä idea kokeilla erityyppisiä värinöitä saadaksesi selville, mikä toimii parhaiten juuri sinulle. Penisrenkaat vibraattorilla ovat monille miehille helposti lähestyttäviä seksileluja, jotka tuntuvat hyvältä käytössä. Eikä siis pelkästään miehelle itselleen, vaan myös tämän kumppanille. Vibran värinät voivat tuntua erittäinkin syviltä, sillä rengas puetaan aivan peniksen tyveen. Silloin värinä ohjautuu pääasiallisesti sille alueelle, mutta jos valitset voimakkaalla vibraattorilla varustetun version, voi värinän takuulla tuntea koko peniksen pituudella.

Yhteistä iloa ja nautintoa

Vaikka penisrengas vibraattorilla istuukin käyttäjänsä ihoa vasten ja värinä tuntuu peniksessä, myös kumppanisi pääsee nauttimaan sen kiihottavasta stimulaatiosta. Riippuen valitsemastanne yhdyntäasennosta, penisrenkaan värinä osuu parhaimmillaan juuri sinne, missä siitä on eniten iloa. Silloin pääsette nauttimaan aivan erityisestä stimulaatiosta seksin aikana, joka tuo yhteisiin hetkiin uutta sävyä ja syvyyttä. On myös hyvä muistaa, että naisten on usein vaikeaa saavuttaa kliimaksia ainoastaan penetraation avulla, joten klitoriksen kiihottaminen värinällä yhdynnän aikana voi tehdä seksistä uudenlaisen ja selvästi entistä paremman kokemuksen.

Lisäbonuksena teille molemmille, vibraattorilla varustettu penisrengas omaa kaikki samat ominaisuudet kuin muutkin penisrenkaat, joten se antaa miehelle tukevamman ja pitempikestoisen erektion. Näin ollen voitte nauttia toisistanne tavallista pitempään, mikä avaa mahdollisuuden kokeilla uudenlaisia asioita seksin aikana.

Löydä sopiva seksilelu

Jos et ole aiemmin kokeillut erilaisia seksileluja, penisrengas vibraattorilla voi olla todella hyvä aloituspiste. Se on kaikin puolin erinomainen aloittelijaseksilelu, jonka kanssa on vaikea mennä vikaan. Erinomaisia aloittelijalle sopivia tuotteita löydät mm. tuotemerkeiltä Baseks ja Screaming O. Sinfulilta löydät toki monia muitakin seksileluja, joista osa on varsin yksinkertaisia ja toiset puolestaan selvästi monimutkaisempia. Joitain niistä voi käyttää yhdessä kumppanin kanssa kun taas toiset on suunniteltu soololeikkeihin.

Jos tuntuu, että “työkalupakissasi” olisi tilaa uusille välineille, joiden avulla saat entistäkin enemmän irti seksielämästäsi, Sinfulilta löydät aivan takuulla sopivat tuotteet. Valikoimamme sisältää kutakuinkin kaikkea suosituimmista itsetyydytystuotteista aina tuhmiin alusvaatteisiin ja muihin tarvikkeisiin, joiden avulla seksielämään voi tuoda uutta piristystä. Tavoitteemme on auttaa ihmisiä kokemaan, mitä “parempaa seksiä seksileluilla” käytännössä tarkoittaa. Siksi tarjolla on jotain jokaiselle. Jos penisrenkaat vibraattorilla eivät sytytä, vilkaise läpi muut meiltä löytyvät penisrenkaat, joista voi hyvinkin löytyä juuri sinua miellyttävä vaihtoehto.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful