TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kaksi kättä pitelevät puhelinta, joka on koristeltu Sinful-tarroillaKaksi kättä pitelevät puhelinta, joka on koristeltu Sinful-tarroilla
Oppaat
Author
Päivitetty viimeksi:14/05/2021

Sexting - Opi seksiviestien salat

Sisällysluettelo

Läheisyys kumppanin kanssa on yksi tärkeimmistä tekijöistä terveessä ja toimivassa parisuhteessa. Fyysinen kontakti, hellät kosketukset, hyväilyt ja rakastavat katseet ovat isossa roolissa. Mutta mitä tehdä silloin, kun olette kaukana toisistanne, eikä koskettaminen ole mahdollista?

Sexting, eli sekstaus tai seksiviestittely on tuolloin täydellinen ratkaisu.

Pöydän ääressä henkilö tekstaa puhelimella edessään latte

Mitä sexting tarkoittaa?

Jos ilmiö ei ole sinulle ennestään tuttu, nyt on viimeistään hyvä aika tutustua siihen.

Termi on yhdistelmä sanoista “sex” ja “texting”, eli “seksi” ja “tekstailu”. Se tarkoittaa eroottisen sisällön lähettelyä kumppanille tai ihastukselle elektronisten laitteiden, kuten älypuhelimen, tietokoneen tai tabletin välityksellä.

Kun kännykät yleistyvät 2000-luvun alussa, tekstiviesti oli yleisin ja (rakkauskirjeiden ohella) todennäköisesti ainoa työkalu seksiviestittelyyn. Nykyisin tarjolla on valtava määrä erilaisia sovelluksia, joten sinulla on siis vaikka kuinka paljon väyliä valittavaksesi, kun haluat vietellä viestittelemällä.

Tekstiviestien lisäksi voitkin lähettää myös kuvia, videoita, GIF-animaatioita, ääniviestejä ja vaikka mitä muuta.

Sextingistä ja flirttailusta ylipäänsä onkin tullut yhä hauskempaa ja helpompaa teknologian kehittyessä.

Henkilö seisoo polkupyörän vieressä ja tekstaa puhelimella

Sexting on arkipäivää

Sexting ei ole mikään uusi ilmiö. Se on nykyisin arkipäivää sekä pariskuntien keskuudessa että sinkkujen suhteissa, kiitos kehittyneiden ja monipuolisten viestivälineiden.

Kiireinen elämäntyylimme ei aina mahdollista fyysistä tapaamista, joten sekstailu tulee tarpeeseen muutenkin kuin etäsuhteissa. Sekstareiden lähettely onkin seksuaalisen kommunikoinnin väylä, jota kuka tahansa voi käyttää tutustuessaan omiin rajoihinsa ja ilmaistessaan tunteitaan niiden kohteelle riippumatta siitä, näettekö usein vain harvemmin.

Sähköinen viestintä täyttää nykymaailmassa suuren osan päivästämme, joten on ihan luonnollista käyttää sitä myös seksuaaliseen kanssakäymiseen. Sexting onkin oikeastaan aivan omanlaisensa rakkauden kieli.

Voit lukea lisää erilaisista rakkauden kielistä blogipostauksessamme Rakkauden viisi kieltä.

Sexting oli erittäin tärkeää Covid-19-pandemian aikana, kun fyysinen kanssakäyminen on ollut erittäin rajoitettua. Tarve läheisyydelle ei ole vähentynyt, joten viestien lähettely on ollut tärkeä apu läheisyyden ja intiimiyden ylläpitämiseen vaikeina aikoina.

Mutta miten aloittaa? Jos haluaisit kokeilla sähköistä flirttiä kumppanisi tai ihastuksesi kanssa, me autamme. Kokosimme 6 vinkkiä, joiden avulla voit kehittyä mestariksi sekstailun tuhmassa taidossa.

Käsi pitelee puhelinta ja tekstaa

6 vinkkiä sekstailuun

Jos et ole kokeillut sekstiviestien lähettelyä aikaisemmin, alku voi tuntua hankalalta. Seuraavat 6 vinkkiä antavat hieman inspiraatiota, jotta pääset kunnolla vauhtiin.

1: Aloita rennosti

Jos sekstailu on sinulle uusi juttu, kannattaa edetä aluksi hitaasti. Yleisestikään ei ole suositeltua edetä hetkessä nollasta sataan, vaan mieluummin tunnustella, mihin itse on valmis.

Voit lähettää aluksi aivan yksinkertaisen viestin, kuten "Kaipaan kosketustasi" tai "Nyt tekisi mieli suudella".

Kun aloitat maltillisesti, on helpompi myös ottaa toinen huomioon. Voi olla, että viestiesi vastaanottaja ei ole vielä valmis sekstailuun tai oikealla tuulella juuri sillä hetkellä. Siksi on turvallisempaa teille molemmille, että kokeilet lämpötilaa varpailla ennen kuin hyppäät syvään päähän.

2: Kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa

Kuvissa on voimaa, mutta se ei tarkoita, että sinun tulisi ryhtyä siltä seisomalta lähettämään tusinoittain tuhmia kuvia itsestäsi.

Se tarkoittaa ennemmin, että kertoessasi mitä haluat viestien vastaanottajan tekevän sinulle tai toisin päin, kannattaa käyttää kuvailevaa kieltä. Näin saat lämmön kohoamaan viestien vastaanottajan poskille - ja ehkä muihinkin paikkoihin.

Voit totta kai myös käyttää oikeita kuvia kiusoitellaksesi häntä ja näyttääksesi, mitä tuleman pitää. On kuitenkin tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi, etkä anna tilanteen tai henkilön painostaa itseäsi tekemään tai paljastamaan asioita, joita et oikeasti halua. Vaihtoehtoisesti voit lähettää vaikka tuhmia GIF-animaatioita.

3: Tuhmempaa tunnelmaa seksileluilla

Seksilelujen ei tarvitse kuulua vain fyysiseen kanssakäymiseen kumppanin tai itsensä kanssa. Ne ovat itse asiassa täydellisiä sekstailuun, koska ne tekevät kokemuksesta entistäkin tuhmemman.

Voit kiihottaa itseäsi seksileluilla flirttaillessasi kumppanisi kanssa. Voit kertoa samalla miltä seksilelu tuntuu ja mitä sillä teet. Se lisää uuden jännittävän elementin tuhmiin juttuihisi.

Jos haluat leikeistä entistäkin interaktiivisempia, voit käyttää pareille suunnattuja seksileluja, joilla voitte leikkiä yhdessä etäisyyksienkin päästä. On todella kiihottavaa pystyä stimuloimaan toista samalla kun kirjoitatte toisillenne seksiviestejä.

Henkilö tekstaa ikkunan äärellä

Parhaat sovelluksella ohjattavat seksilelut 

Seksilelut tekevät sekstailusta entistäkin hauskempaa ja sovelluksella ohjattavat versiot ovat tarkoitukseen täydellisiä. Niitä voi käyttää, vaikka olisitte maapallon eri puolilla, kunhan teillä on nettiyhteys. Esittelemme seuraavaksi 5 tähtimallia, jotka löydät myös Sinful-verkkokaupasta.

Lovense Lush 3

Lovensen Lush-tuotteet ovat tunnetuimpien sovelluksella ohjattavien vibraattoreiden joukossa. Uusin malli, Lovense Lush 3, on paranneltu versio edeltäjästään, Lovense Lush 2:sta.

Uusi malli on parantanut erityisesti sovellustekniikkaa, joten se on paljon tehokkaampi ja tarjoaa fantastisen vakaan yhteyden.

Vibraattorin pullea osa asetetetaan emättimeen ja sen anatomiaan mukautuva uloke pitää laitteen tukevasti paikoillaan. Voit siis käyttää käsiäsi tuhmien viestien kirjoitteluun samalla kun kumppanisi ohjaamat tehokkaat värinät hemmottelevat G-pistettäsi. Luvassa on intensiivisiä ja unohtumattomia orgasmeja yhdessä etäkultasi kanssa.

Satisfyer Curvy 3+

Satisfyer Curvy 3+ on paineaaltokiihotin, jonka tehokkaat paineaallot vievät nautinnon aivan uudelle tasolle. Kiihottimen voi yhdistää sovellukseen, josta löytyy paljon erilaisia mahdollisuuksia tuhmiin leikkeihin.

Voit mm. kokeilla erilaisia paineaaltorytmejä, nauttia paineaalloista suosikkimusiikkisi tahtiin, tehdä omia stimulaatio-ohjelmia ja tietenkin antaa kumppanisi ottaa ohjat mistä tahansa maailman kolkasta käsin.

Satisfyer Mono Flex Rabbit

Satisfyerilta löytyy toinenkin ilmiömäinen sovelluksella ohjattava tuote, josta voit nauttia sekstaillessasi kumppanin kanssa.

Mono Flex Rabbit Vibraattori stimuloi sekä G-pisteen että klitoriksen aluetta samanaikaisesti ja sen rymisevät värinät vievät orgasmisi aivan uusiin ulottuvuuksiin.

We-Vibe Moxie Alushousuvibraattori

We-Viben sovelluksella ohjattava alushousuvibraattori Moxie on täydellinen vaihtoehto, kun haluat ottaa seksilelut mukaan sekstailuun.

Siinäkin kumppanisi voi ohjata värinöitä pitkien etäisyyksien päästä, mutta erityisen kokemuksesta tekee se, että voit itse kulkea vaikka julkisilla paikoilla ilman, että kukaan huomaa salaisuuttasi. Vibraattori pysyy tukevasti kiinni alushousuissa magneetin avulla ja voit tekstailla kumppanillesi tuhmia fantasioitasi samalla kun hän lähettää pöksyihisi kiihottavia värinöitä.

Lovense Hush Anustappi

Lovense Hush -anustappi sopii kaikille, jotka nauttivat anaalistimulaatiosta. Kumppanisi voi ohjata tapin kiihottavia värinöitä sovelluksen kautta.

Tämä herkku on saatavilla useammassa eri koossa, joista löydät varmasti omaan tarpeeseesi ja kokemustasoosi sopivan mallin. Toisin kuin aiemmin esitellyt, pääosin naisille suunnatut seksilelut, tappia voi käyttää kuka vain sukupuolesta riippumatta, joten se on todella monipuolinen nautintoväline.

4: Älä säästele kehuja

Itseluottamus on vastustamattoman seksikästä, joten kannattaa rohkeasti ilahduttaa kumppania kehuilla, flirtillä ja kohteliaisuuksilla sekstailun aikana.

Kohteliaisuudet voivat lisätä kumppanisi itseluottamusta ja se paistaa takuulla läpi tuhmista viesteistä, joita lähettelette toisillenne. Näin molemmat teistä voivat tuntea olonsa turvalliseksi, jolloin teidän on helpompi olla kokeilevampia ja rehellisempiä leikeissänne.

Pidä mielessä, miten nautinnolliselta sinusta tuntuu, kun saat häneltä kehuja.

5: Höystä viestejä huumorilla

Vasta-alkajalle sekstailu saattaa tuntua todella vakavalta, mikä voi olla jopa pelottavaa. Siksi sitä kannattaa höystää ripauksella huumoria (ja emojeja).

Esimerkkinä toimikoon vaikkapa seuraava:

“Saat mut niin kuumaksi, että pakko istua pyyhkeen päällä. Muuten tulee kosteusvaurioita ;)”

Jos olet astetta luovempi, voit revitellä oikein kunnolla. Kirjoita esimerkiksi tuhmat ajatuksesi ja toiveesi riimeiksi.

6: Pidä huolta itsestäsi

Vaikka sexting on parhaimmillaan hurjan hauskaa ja kiihottavaa, on tärkeää pitää huolta omista rajoistaan. Kiinnitä huomiota sekä omiin että sekstailukumppanisi tunteisiin ja tuntemuksiin viestittelyn aikana.

Yksi sekstailun kääntöpuolista on se, että voi olla vaikeaa asettaa rajoja, etenkin kun ette voi lukea toistenne eleitä ja ilmeitä. Älä anna kenenkään painostaa sinua jakamaan jotain, mihin et ole valmis, ja kunnioita sinäkin kumppanisi rajoja. Huonoimmassa tapauksessa viestittely voi aiheuttaa paljon pahaa mieltä, ja viestit saattavat päätyä myös muillekin kuin tarkoitetulle vastaanottajalle.

Sekstailuun kannattaakin ryhtyä vain henkilön kanssa, johon voit varmasti luottaa. Näin saat antoisan ja ihanan kokemuksen, joka tuo sinua ja häntä lähemmäksi toisianne.

Puhelin takataskussa

Nyt olet sexting-ekspertti!

Näillä vinkeillä pääset hyvin alkuun sekstailun jalossa taidossa. Jos mielessäsi on joku erityinen, joka ansaitsee rakkausviestejä (ja jonka tiedät ottavan niitä mielellään sinulta vastaan), anna mennä vaan. Nauti leikkisästä sekstailusta ja ilahduta häntä viesteilläsi!

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful