Fetish Fantasy Tanssitanko

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fetish Fantasy Tanssitanko

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Saatavilla 20.8.2020 alkaen Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

173,00 €

145,00 €

  Kuvaus

  Fetish Fantasy Tanssitanko on tyylikäs ja korkealaatuinen tanko, jonka avulla voit olla tähti omassa olo- tai makuuhuoneessasi. Ei-pyörivää tankoa voi käyttää sekä eroottiseen tanssiin että tankotanssiharjoituksiin.

  Tanko on erittäin vakaa ja sen pituutta voi säätää. Lisäksi se on todella helppo asentaa. Voit asentaa sen paikalleen n. 10-15 minuutissa, jonka jälkeen olet valmis tanssiin. Tangon voi myös irrottaa paikaltaan helposti käytön jälkeen.

  Tanko sopii tilaan, jonka korkeus on 2,20-2,80 m ja se kestää enintään 100 kg:n painon. Se on suunniteltu kestämään kieppumista.

  Settiin kuuluu kaksiosainen metallitanko, kattoon kiinnitettävä asennusteline sekä siihen tarvittavat ruuvit ja kiinnikkeet. Huomioithan, että asennusteline ja ruuvit soveltuvat kiinnitettäväksi puukattoon.

  Muista aina huolehtia omasta ja ympärillä olevien turvallisuudesta käyttäessäsi tankoa. Asenna se tilaan, jossa kieppuminen ei aiheuta vahinkoa ympärillä oleville ihmisille tai esineille. Suosittelemme myös, että voimakkaammat kieppumisliikkeet tehdään vastapäivään, jotta tanko ei vahingossakaan ruuvaudu irti katosta.

  Tiedot

  MATERIAALI: Teräs.
  KANTOKYKY: 100 kg.
  HALKAISIJA: 5 cm.
  TAKUU: 2 vuotta.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Fetish Fantasy Tanssitanko

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *