TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Stripparitangot

Luo juuri oikeanlaista tunnelmaa olohuoneeseen tai makuuhuoneen puolelle stripparitangon avulla. Strippaustangot tarjoavat mahdollisuuden treenata fyysisesti haastavia seksiasentoja varten tai maustaa esileikkiä viettelyksellä, joka ei varmasti jätä kylmäksi. Vapauta sisäinen viettelijäsi ja anna kumppanillesi show, jota hän ei takuulla tule unohtamaan.

Myydyimmät tuotteet

Stripparitangot - tiesi tuhmaan viettelyyn

Vapauta sisäinen viettelijäsi stripparitangon avulla

Kaikki nauttivat tuntiessaan itsensä tuhmaksi ja seksikkääksi. Miksi et siis panostaisi seksikkyyteesi oikein kunnolla kokeilemalla stripparitankoa? Strippaustangon avulla on helppoa vapauttaa sisäinen viettelijäsi samalla kun liikehdit tangon ympärillä ja uskaltaudut kenties jopa kokeilemaan hyppyjä ja pyörähdyksiä. Anna vartalosi ottaa ohjat käsiinsä kun kieput viileän metallitangon ympärillä ja nauti kumppanisi kuumista katseista. Kuka tietää mihin ilta teidät johtaa?

Kukaan ei aseta sinulle rajoituksia leikkiessäsi stripparitangolla, vaan ohjat ovat täysin omissa käsissäsi. Luvassa on takuuvarmasti todella seksikäs kokemus, myös sinulle itsellesi. Luo sopivaa tunnelmaa himmentämällä valoja ja laittamalla juuri sellaista musiikkia soimaan, joka suorastaan kutsuu vartaloasi liikkumaan. Jos haluat laittautua ja pukea jotain viettelevää yllesi, sekin auttaa sinua saavuttamaan eroottisen mielentilan. Stripparitangon voi kiinnittää makuu- tai olohuoneeseen, mutta kannattaa varmistaa, että sen ympärillä on tarpeeksi tilaa, jotta voit liikkua vapaasti.

Treenaa tanssitangolla

Sen lisäksi, että strippaustanko on erinomainen lisä tuhmaan esileikkiin, sopii se mainiosti myös vartalon treenaamiseen. Vaikka monet atleettiset tankotanssijat saavat tankotemput näyttämään lastenleikiltä kieppuessaan sen ympäri ja roikkuessaan jalkojensa varassa, ihan niin helposta lajista ei kuitenkaan ole kyse. Vartalon core-lihaksiston tulee olla todella vahvassa kunnossa, jotta tangolla pystyy tekemään haastavampia asentoja. Harjoitus tekee kuitenkin mestarin ja oppia voi lähteä hakemaan myös tankotanssikursseilta.

Stripparitangon aktiivinen käyttö lisää myös notkeutta. Ja mitä notkeampi vartalo on, sitä helpompaa on saavuttaa ne vaativammatkin asennot, jotka tuovat strippausesitykseesi entistäkin enemmän maustetta. Jos vartalosi voisi olla notkeampikin, kannattaa aloittaa harjoittelu helpommasta päästä ja lisätä haastetta pikkuhiljaa. Harjoittelun ollessa hauskaa notkeuttakin tulee lisää aivan huomaamatta.

Käytä strippaustankoa luodaksesi tunnelmaa

Vaikka strippaustanko sopiikin erinomaisesti pariskunnille, jotka haluavat tuoda yhteisiin nautintoihinsa uusia vivahteita, tankoa päätynee kuitenkin käyttämään vain toinen teistä kerrallaan - ja useimmiten tanssijan rooli lankeaa naiselle. Käyttäkää tankoa viettelevänä elementtinä osana esileikkiä, jolloin se toimii rekvisiittana vaikkapa strippausesityksessä. Mikään ei tietenkään estä vaihtamasta rooleja välillä, jolloin mies voi puolestaan liikkua eroottisesti tangon ympärillä samalla kun vaatteet vähenevät yksitellen. Show’n seuraavan askeleen päätätte te, ja leikkiä voi aina jatkaa makuuhuoneen puolella.

Strippaustangon voimauttavaa vaikutusta ei kannata jättää huomiotta, sillä aivan liian monesti oma seksikkyys jää arkisten asioiden alle piiloon, jolloin sitä ei enää edes muista. Vaikka liikkeet tangon ympärillä olisivat alkuun kankeita, uskaltautukaa heittäytymään hetkeen ja löytäkää sieltä arkikerrosten alta se villi puoli, jota ei hävetä yhtään. Itsevarmuus on maailman seksikkäin asia, joten vaikka taitoa ei vielä löytyisikään, jo pelkkä uskallus saa teidät loistamaan toistenne silmissä - ja myös omissanne.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful