Fifty Shades of Grey Hard Limits Sänkysidontasetti

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fifty Shades of Grey Hard Limits Sänkysidontasetti

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

59,90 €

  Kuvaus

  Fifty Shades of Grey:n Hard Limits Sänkysidontasetti on osa virallista Fifty Shades of Grey -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä bestseller-trilogian kirjoittaneen E.L. Jamesin kanssa.

  Sidontasetin avulla muutatte tavallisen sängyn aidoksi bondage-näyttämöksi, jossa nautinto, alistuminen ja hallinta ovat pääosassa. Setin avulla sekä jalat että kädet voi kiinnittää sänkyyn nopeasti ja helposti.

  Säätäkää ensin pitkä remmi hieman sänkyänne pidemmäksi ja laittakaa se sitten pitkittäissuunnassa patjan alle niin, että sen molemmat päät tulevat patjan päistä sen päälle. Remmit ovat säädettävät, ja ne sopivat sekä kapeaan että leveään sänkyyn, mutta eivät kuitenkaan yli 180 cm leveään parisänkyyn.

  Remmien ollessa paikallaan voitte kiinnittää kahleet paikalleen. Setti sisältää neljä kahletta, jotka kiinnitetään ranteisiin ja nilkkoihin tarrakiinnityksellä. Kahleiden sisäpuoli on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten eikä jätä jälkiä. Kahleissa olevilla metallipidikkeillä voi myös lukita ne kiinni toisiinsa.

  Setin mukana tulee myös silmäside, joka tuo leikkiin lisämaustetta. Kaikki setin osat on valmistettu korkealaatuisista ja ylellisistä materiaaleista.

  Tiedot

  KAHLEIDEN MATERIAALI: Satiini ja metalli.
  SILMÄNAAMION MATERIAALI: Satiini, neopreeni, koristenahka ja joustonauha.
  KOKONAISPAINO: 354 g.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Loistava setti!!! Aivan mahtava, säätövaraa löytyy ja sitä kautta käyttövaihtoehtoja. Laadukkaat materiaalit, ja miellyttävät käyttäjille. Helpot lukot, jolloin raajat voi vapauttaa nopeasti, eikä härväämiseen mene liikaa aikaa tai huomiota.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Fifty Shades of Grey Hard Limits Sänkysidontasetti

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *