Sidontasetit

Miksi tyytyä pelkkiin käsirautoihin kun voit sitoa kumppanisi koko vartalon sänkyyn, oveen tai mihin ikinä haluat käyttämällä sidontasettiä? Löydät Sinful.fi:n kattavasta valikoimasta laadukkaat sidontasetit, joiden avulla saat kumppanisi kädet ja jalat hallintaasi teidän molempien suureksi nautinnoksi. Setit sopivat täydellisesti osaksi kiihottavaa ja kinkyä dominanssileikkiä.

Suosio
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Bijoux Indiscrets (1)
Fetish Fantasy (6)
Fifty Shades of Grey (1)
Frisky (1)
Kink by Doc Johnson (1)
Master Series (2)
Obaie (11)
Rimba (1)
Scandal (3)
Sex & Mischief (1)
Sinful Æsker (1)
Sportsheets (3)
Strict Leather (2)
ToyJoy (1)
You2Toys (1)
Zado (1)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 38 tuotetta
Olet nähnyt 38 yhteensä 38 tuotteesta

Sidontasetit avaavat oven helppoon ja nopeaan bondageen

Miksi valita sidontasetti köyden sijaan?

Sidontasetti on heti yksittäisten kahleiden jälkeen se kaikista helpoin väline, jolla päästä alkuun bondagessa. Setin käyttö ei vaadi köysimateriaalien tai solmujen opettelua saati juurikaan etukäteisvalmisteluja, vaan se sisältää yleensä kaiken tarvittavan ensimmäisiin bondage-sessioihinne. Toki tarjolla on muunkinlaisia sidontasettejä kuin ihan aloittelijoille suunnattuja, mutta kaikista edistyneimmätkin versiot ovat pääsääntöisesti helppoja käyttää. Siksi sidontasetti on erinomainen valinta bondagesta kiinnostuneille vasta-alkajille ja BDSM-leikkejä jo harrastaville, jotka haluavat toisinaan päästä huomattavan helpolla.

Helppous ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö kaikki BDSM:n yleiset säännöt pätisi myös sidontasettiä käyttäessä. Vaikka tarranauhalla kiinnitettävät kahleet saa paikoilleen muutamassa sekunnissa, ne pitävät sidotun aloillaan useimmiten aivan yhtä tehokkaasti kuin järeämpi kalusto, mikä tarkoittaa sitä, että skenaariosta tulee puhua etukäteen ja turvasanasta sopiminen on enemmän kuin suositeltavaa.

Millainen setti kannattaa hankkia?

Tarjolla on monenlaisia sidontasettejä, joten ihan ensimmäisenä kannattaa miettiä omia tarpeita. Haluatteko setin, jossa on kahleet sekä ranteille että nilkoille? Pitäisikö olla BDSM-kaulapantakin? Onko levitystangolle käyttöä? Haluatteko sänkyyn tai oveen kiinnitettävän setin? Onko materiaalilla, värillä tai kuosilla väliä? Useimmissa seteissä kahleet ovat irrotettavissa remmeistä tai valjaista, joten ne voi kiinnittää helposti toisiinsa tai muihin bondage-välineisiin. Silloin setti mahdollistaa erilaiset asennot, mikä tuo leikkeihin vaihtelevuutta.

Monissa seteissä on mukana myös silmänaamio, joka ei välttämättä kuulosta maailman jännittävimmältä seksivälineeltä, mutta sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Kun näköaistin poistaa pelistä, muut aistit terästyvät, jolloin pienimmätkin kosketukset tuntuvat intensiivisemmiltä - etenkin, koska niitä ei osaa odottaa. Aistileikit ovat mainio lisä kaikenlaiseen bondageen, eikä niihin tarvitse välttämättä liittyä kipua, jos se ei tunnu ajatuksena kiinnostavalta. Yksinkertaisen höyhenkutittimen tai floggerin lisääminen leikkiin tuo siihen aivan aivan uusia ulottuvuuksia, jääpalasta tai lämpimästä hierontakynttilän vahasta puhumattakaan.

Vinkkejä ensimmäisiin leikkeihin

Kunhan molemmat osapuolet ovat ajan tasalla siitä, mitä suunnilleen tulee tapahtumaan, on ihan mahdollista ottaa sidontasetti tai muita BDSM-välineitä seksiin mukaan ilman sen kummempaa suunnittelua, mutta monille iso osa kinkyilyn viehätyksestä tulee nimenomaan sen psykologisesta puolesta, jolloin tunnelmalla on väliä. Siksi dominoivan osapuolen kannattaa miettiä etukäteen ainakin löysää käsikirjoitusta yhteiselle sessiolle. Mitä tapahtuu sitten, kun kumppani makaa sängyllä kädet ja jalat sidottuina levälleen? Jos siinä kohtaa domilla menee jauhot suuhun, voi tunnelma romahtaa varsin nopeasti.

Ensimmäinen sidontasessio voi olla niinkin yksinkertainen kuin sidotun osapuolen kiihottaminen tavalla tai toisella kliimaksiin asti, oli se sitten suuseksin, kädellä tai seksilelulla stimuloinnin tai vaikkapa perinteisen yhdynnän avulla. Uskaliaammat aistileikit, kuten esim. piiskauksen tai nipistimillä leikkimisen, voi huoletta jättää seuraaviin sessioihin, jos ja kun ensimmäinen osoittautuu menestykseksi. Kaikki eivät halua leikkeihinsä varsinaista alistuselementtiä, mutta jos se sopii teille, sitäkin voi lähteä kokeilemaan vähitellen seuraavilla kerroilla.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi