TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Sidontasetit

Miksi tyytyä pelkkiin käsirautoihin kun voit sitoa kumppanisi koko vartalon sänkyyn, oveen tai mihin ikinä haluat käyttämällä sidontasettiä? Löydät Sinful.fi:n kattavasta valikoimasta laadukkaat sidontasetit, joiden avulla saat kumppanisi kädet ja jalat hallintaasi teidän molempien suureksi nautinnoksi. Setit sopivat täydellisesti osaksi kiihottavaa ja kinkyä dominanssileikkiä.

Sidontasetit avaavat oven helppoon ja nopeaan bondageen

Miksi valita sidontasetti köyden sijaan?

Sidontasetti on heti yksittäisten kahleiden jälkeen se kaikista helpoin väline, jolla päästä alkuun bondagessa. Setin käyttö ei vaadi köysimateriaalien tai solmujen opettelua saati juurikaan etukäteisvalmisteluja, vaan se sisältää yleensä kaiken tarvittavan ensimmäisiin bondage-sessioihinne.

Toki tarjolla on muunkinlaisia sidontasettejä kuin ihan aloittelijoille suunnattuja, mutta kaikista edistyneimmätkin versiot ovat pääsääntöisesti helppoja käyttää. Siksi sidontasetti on erinomainen valinta bondagesta kiinnostuneille vasta-alkajille ja BDSM-leikkejä jo harrastaville, jotka haluavat toisinaan päästä huomattavan helpolla.

Helppous ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö kaikki BDSM:n yleiset säännöt pätisi myös sidontasettiä käyttäessä. Vaikka tarranauhalla kiinnitettävät kahleet saa paikoilleen muutamassa sekunnissa, ne pitävät sidotun aloillaan useimmiten aivan yhtä tehokkaasti kuin järeämpi kalusto, mikä tarkoittaa sitä, että skenaariosta tulee puhua etukäteen ja turvasanasta sopiminen on enemmän kuin suositeltavaa.

Tarjolla on monenlaisia sidontasettejä, joten ihan ensimmäisenä kannattaa miettiä omia tarpeita. Haluatteko setin, jossa on kahleet sekä ranteille että nilkoille? Pitäisikö olla BDSM-kaulapantakin? Entä body harness -valjaat? Onko levitystangolle käyttöä?Haluatteko sänkyyn tai oveen kiinnitettävän setin? Onko materiaalilla, värillä tai kuosilla väliä? Useimmissa seteissä kahleet ovat irrotettavissa remmeistä tai valjaista, joten ne voi kiinnittää helposti toisiinsa tai muihin bondage-välineisiin. Silloin setti mahdollistaa erilaiset asennot, mikä tuo leikkeihin vaihtelevuutta.

Monissa seteissä on mukana myös silmänaamio, joka ei välttämättä kuulosta maailman jännittävimmältä seksivälineeltä, mutta sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Kun näköaistin poistaa pelistä, muut aistit terästyvät, jolloin pienimmätkin kosketukset tuntuvat intensiivisemmiltä - etenkin, koska niitä ei osaa odottaa. Aistileikit ovat mainio lisä kaikenlaiseen bondageen, eikä niihin tarvitse välttämättä liittyä kipua, jos se ei tunnu ajatuksena kiinnostavalta. Yksinkertaisen höyhenkutittimen tai floggerin lisääminen leikkiin tuo siihen aivan aivan uusia ulottuvuuksia, jääpalasta tai lämpimästä hierontakynttilän vahasta puhumattakaan

Vinkkejä ensimmäisiin leikkeihin

Kunhan molemmat osapuolet ovat ajan tasalla siitä, mitä suunnilleen tulee tapahtumaan, on ihan mahdollista ottaa sidontasetti tai muita BDSM-välineitä seksiin mukaan ilman sen kummempaa suunnittelua, mutta monille iso osa kinkyilyn viehätyksestä tulee nimenomaan sen psykologisesta puolesta, jolloin tunnelmalla on väliä. Siksi dominoivan osapuolen kannattaa miettiä etukäteen ainakin löysää käsikirjoitusta yhteiselle sessiolle. Mitä tapahtuu sitten, kun kumppani makaa sängyllä kädet ja jalat sidottuina levälleen? Jos siinä kohtaa domilla menee jauhot suuhun, voi tunnelma romahtaa varsin nopeasti.

Ensimmäinen sidontasessio voi olla niinkin yksinkertainen kuin sidotun osapuolen kiihottaminen tavalla tai toisella kliimaksiin asti, oli se sitten suuseksin, kädellä tai seksilelulla stimuloinnin tai vaikkapa perinteisen yhdynnän avulla. Uskaliaammat aistileikit, kuten esim. piiskauksen tai nipistimillä leikkimisen, voi huoletta jättää seuraaviin sessioihin, jos ja kun ensimmäinen osoittautuu menestykseksi. Kaikki eivät halua leikkeihinsä varsinaista alistuselementtiä, mutta jos se sopii teille, sitäkin voi lähteä kokeilemaan vähitellen seuraavilla kerroilla.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful