Fifty Shades of Grey The Pinch Nänninipistimet

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fifty Shades of Grey The Pinch Nänninipistimet

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

19,90 €

  Kuvaus

  Nämä tyylikkäät nänninipistimet ovat alkuperäiseltä nimeltään Fifty Shades of Grey The Pinch Nipple Clamps. Ne ovat osa virallista Fifty Shades of Grey -tuotesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä huippusuositun kirjasarjan kirjoittaneen E. L. Jamesin kanssa.

  Upeat, metalliset nänninipistimet ovat säädettävät, joten ne sopivat erinomaisesti myös aloittelijoille. Kumpikin nipistin on koristeltu neljällä metallikuulalla, jotka painavat nautinnollisesti nipistimien ollessa käytössä. Ne liikkuvat vapaasti liikkeidesi mukana lisäten stimulaatiota.

  Vie nipistimissä olevat pienet metallilevyt mahdollisimman alas, jotta saat nipistimen kunnolla auki. Aseta nipistimet nännien ympärille ja kiristä ne sopivalle kireydelle kuljettamalla metallilevyä kohti nänniä.

  Pakkauksen mukana saat myös kauniin kankaisen säilytyspussin.

  Tiedot

  MATERIAALI: Metalli ja silikoni.
  SÄÄDETTÄVÄ: Kyllä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Ylitti odotukset Olen miettinyt miten saisin vaimoni innostumaan seksileluista. Tänä jouluna ostin nämä nänninipistimet hänelle lahjaksi. Päätin antaa lahjani ollessamme kahdestaan hämärässä joulusaunassa. Kerroin paketin sisältävän jotain yhteisiin hetkiin.
  Kun paketti oli saatu auki, pääsi häneltä (helpottunut?) nauru ja kysymys ”mitkä nämä on?”. Kerroin niiden olevan nänneihin asetettavat korut. Ja että ne pysyvät paikallaan liu’uttamalla rakoa pienemmäksi. Niitä sitten yhteistuumin kokeiltiin saunan lämmössä paikalleen. Kun molemmat olivat paikoillaan, puolisoni vaikutti olevan kovasti tyytyväinen lahjaani. Tämän hän vahvisti omin sanoin ja varmistin sanat todeksi viemällä sormet hänen häpyhuulilleen. Totesin jalkovälin märemmäksi kuin pitkiin aikoihin pitkän liittomme aikana. Kylpyhetki päättyi saunaakin kuumempaan seksiin!
  Voin suositella lämpimästi!
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Fifty Shades of Grey The Pinch Nänninipistimet

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *