Fun Factory Amor Imukuppidildo

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Fun Factory Amor Imukuppidildo 1
 • Fun Factory Amor Imukuppidildo 2
 • Fun Factory Amor Imukuppidildo 50
 • Fun Factory Amor Imukuppidildo 100

Fun Factory Amor Imukuppidildo

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

29,90 €

  Kuvaus

  Oletko hankkimassa ensimmäistä seksileluasi tai kaipaatko muuten vain pienikokoista laatudildoa? Fun Factory Amor on erinomainen valinta aloittelijalle, sillä se on kooltaan hieman pienempi kuin monet aidonkaltaiseksi muotoillut dildot.

  Vaikka Amor-dildo on aavistuksen keskimääräistä pienempi, se on silti paksuudeltaan luonnollinen, mikä tekee sen käytöstä intensiivisen nautinnollista.

  Dildon pohja toimii imukuppina, joten voit kiinnittää sen sileisiin pintoihin ja käyttää sitä täysin ilman käsiä. Imukuppi tekee dildosta sopivan myös sekä valjaisiin että anaalikäyttöön, joten Amorista on todellakin moneksi.

  Amor-dildo on valmistettu erittäin korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista. Se tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten, mutta on myös sopivan tukeva käytössä. Suosittelemme käyttämään sen kanssa Fun Factoryn vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen.

  Käytön jälkeen puhdistat sen helposti lämpimällä vedellä ja Fun Factoryn seksilelun puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKONAISPITUUS: 13,5 cm, josta 11,3 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 3,6 cm.
  VALJASKÄYTTÖÖN SOPIVA: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Saksa, englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Hyvä perusdildo Oikein miellyttävä tuntu, ja sopiva koko. Tuote on mukavan sileä, ja liukkarin kanssa tuntuu todella hyvältä. Tätä on helppo käyttää yksin. Imukuppi on vahva, eikä se irtoa helposti, joten tämän tuotteen käytössä vain mielikuvitus on rajana. Fun factory oli minulle ennestään tuntematon merkki, mutta tämän tuotteen myötä kiinnostaa kokeilla muitakin tuotteita.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  kiva pikkulelu Sopii strap-onin kanssa käytettäväksi silloin kun haluaa työnnellä rajusti ja kauan, ei tule paikat kipeäksi, mutta tuntuu ihanalta. Tosin jossain vaiheessa tulee vaihdettua sitten isompaan, kun alkaa tekemään mieli enemmän. Mukava käyttää itsekseen masturboidessa, ideaalinen siihen. Ei tuoksu miltään ja materiaali on laadukas ja turvallinen. Fun factory -merkki on saanut pysyvän aseman makkarissani!
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Laadukas Miellyttävän tuntuinen ja rakenteinen, ja ulkonäkökin on kiva. Hyvin sileä. Materiaaliin tarttuu hiuksia ym. lakanoista heti. Pituus jää strap-onin kanssa vähän lyhyeksi, lipsahtaa ulos helposti, tosin voi johtua myös harjoittelun vähäisyydestä. Pysyy valjaissa ongelmitta. Muutaman käyttökerran jälkeen on alkanut kiinnostaa isomman samanmerkkisen kokeilu, eli muuten olen ollut aivan tyytyväinen. Ei haise muoviselle tms.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Fun Factory Amor Imukuppidildo

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *