Pienet Dildot

Koolla on väliä, erityisesti mitä dildoihin tulee. Jotkut haluavat suuren, mutta toisille pienet dildot ovat ainoa oikea valinta. Pienet dildot sopivat täydellisesti ensimmäistä seksileluaan ostavalle, tai jos vain kertakaikkiaan nautit enemmän kevyemmästä stimulaatiosta. Älä anna koon hämätä, sillä pienillä dildoilla saa aikaan suurta nautintoa!

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Pituus
Sisään asetettava pituus
Halkaisija
Ominaisuudet
Paristokäyttöinen (1)
Realistic (14)
Suction Cup (20)
Valjaskäyttöön sopiva (26)
Vesitiivis (1)
Vibrating (1)
Materiaali
ABS-muovi (1)
PVC (2)
Ruostumaton teräs (1)
Silikoni (23)
TPE (6)
TPR (1)
Tuotemerkki
Amaysin (2)
baseks (1)
CalExotics (4)
Fleshlight (1)
Fun Factory (2)
King Cock (1)
Love To Love (1)
njoy (1)
Sinful (3)
Sportsheets (1)
Tantus (7)
Vixen Creations (2)
Willie City (6)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 35 tuotetta
Olet nähnyt 35 yhteensä 35 tuotteesta

Pienet dildot sopivat erinomaisesti aloittelijoille

Pienet dildot auttavat alkuun

Jos etsit ensimmäistä dildoasi ja mietit, mitä kannattaisi ottaa huomioon, ihan ensimmäiseksi kannattaa pohtia sen kokoa. Pieni dildo on erinomainen lelu aloittelijalle, sillä se ei haasta käyttäjäänsä liikaa. Pieni voi tässä yhteydessä tarkoittaa niin pituutta kuin paksuuttakin, joten kumpaankin niistä kannattaa kiinnittää huomiota. Pitkäkin dildo voi olla ihan hyvä aloittelijavalinta, jos se on sopivan kapea. Paksut dildot vaativat kuitenkin käyttäjältään enemmän, joten niihin kannattaa siirtyä vasta vähän myöhemmin. Hyvä aloittelijapituus dildolle on yleensä enintään 15 cm, paitsi jos on kyse selkeästi kapeasta dildosta, jonka halkaisija on enintään 3 cm:n tienoilla.

Valikoimastamme löydät monenlaisia pieniä dildoja, joten kaipasitpa sitten aidonkaltaista tekopenistä tai abstraktimpaa sauvaa, meiltä löydät varmasti etsimäsi. Tarjolla on myös runsaasti värivaihtoehtoja aina eri ihon sävyistä mm. pinkkeihin, violetteihin, punaisiin ja mustiin. Meiltä löydät myös laajenninsettejä, joista voi olla apua emätinkouristuksesta kärsiville. Niiden avulla voi totutella penetraation tuntemukseen pikkuhiljaa aloittamalla kapealla, pienellä dildolla ja lisäämällä pituutta ja paksuutta vähitellen.

Millainen kannattaisi valita?

Pieniä dildoja valmistetaan erilaisista materiaaleista. Niiden osalta kannattaa pitää mielessä se, että pehmeät materiaalit ovat usein huokoisia. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että materiaalissa on mikroskooppisia reikiä, joihin voi kertyä epäpuhtauksia, jos dildoa ei puhdista huolellisesti joka käyttökerran jälkeen. Pehmeistä materiaaleista ainoastaan silikoni on huokoseton, joten jos haluat olla täysin varma siitä, että hygienia pysyy kunnossa, satsaa silikonidildoon. Pieniä dildoja on saatavilla myös kovista materiaaleista valmistettuina, mutta aloittelijalle suosittelemme ensisijaisesti pehmeää dildoa.

Muita dildon tärkeitä ominaisuuksia ovat sen kaarevuus ja pohjan muoto. Jos haluat dildon, joka stimuloi käytön aikana myös G-pistettä, kannattaa valita kaareva sauva, ja voi myös harkita värisevää dildoa, sillä silloin saa lisästimulaatiota. Jos taas haluat dildon valjaisiin tai käyttää sitä ilman käsiä, valitse imukupilla varustettu versio. Sen voi kiinnittää koville, sileille pinnoille, kuten esim. kylpyhuoneen laatoille, jolloin sitä voi käyttää ilman käsiä. Imukupilla tai pelkällä pohjalevikkeellä varustettu dildo sopii myös strap-on -valjaisiin, jolloin sitä voi käyttää kumppanin kanssa. Stopperilla varustettu pieni dildo on myös hyvä valinta anaalikäyttöön.

Korvaako dildo aidon asian?

Lyhyt vastaus on ei, eikä seksileluja sinänsä kannata ajatellakaan korvikkeena millekään, vaan apuvälineinä seksielämän rikastamiseen. Mutta jos ajatellaan dildoihin liittyviä ominaisuuksia, niiden aidonkaltaisuus ja luonnollisuus kehittyy koko ajan. Valmistajat tuovat jatkuvasti markkinoille yhä erehdyttävämmin aitoa ihoa muistuttavia materiaaleja, jotka sekä näyttävät että tuntuvat todella hämäävän luonnollisilta. Siinä mielessä voi toki ajatella, että nykyään on saatavilla niin realistisia dildoja, että ne käyvät aidosta asiasta. Ja mikäpä sen mukavampaa, sillä niiden avulla on helpompaa myös fantasioida, jos sellaisesta nauttii.

Sitten kun olet löytänyt valikoimasta itsellesi täydellisen pikkudildon, kannattaa satsata myös laadukkaaseen liukuvoiteeseen, sillä pehmeiden seksilelujen materiaalit ovat aitoa ihoa kitkaisempia, joten niiden kanssa on aina hyvä käyttää liukkaria. Silloin käyttökokemus on huomattavasti miellyttävämpi ja tuntuukin aidommalta. Valitse pehmeälle seksilelulle kaveriksi vesipohjainen liukuvoide. Lisäksi on hyvä hankkia seksileluille suunniteltu puhdistussuihke, jolla dildon voi puhdistaa sekä ennen ensimmäistä käyttökertaa että jokaisen käyttökerran jälkeen. Sitten oletkin valmis leikkimään!

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi