Icicles No 48 Lasinen Anustappi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

  • Icicles No 48 Lasinen Anustappi  1
  • Icicles No 48 Lasinen Anustappi  2
  • Icicles No 48 Lasinen Anustappi  3
  • Icicles No 48 Lasinen Anustappi  4

Icicles No 48 Lasinen Anustappi

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

29,90 €

Kuvaus

Icicles No 48 Lasinen Anustappi on huikean kaunis ja kiihottava tuttavuus.

Tämä tyylikäs anustappi näyttää yhtä upealta kuin miltä se tuntuu. Se stimuloi sinua sekä sisäisesti että anuksen ympäriltä.

Icicles No 48 on valmistettu karkaistusta lasista. Sen pinta on täysin sileä ja se tuntuu miellyttävän painavalta käytössä. Voit lämmittää tai viilentää sitä ennen käyttöä pitämällä sitä vesihauteessa tai jääkaapissa n. 10 minuutin ajan ennen käyttöä. Kokeile kuitenkin lämpötilaa ensin esim. käsivarren iholle.

Anustapin halkaisija on 3,2 cm leveimmästä kohdasta ja pituudeltaan se on 9 cm, josta n. 7 cm on sisään asetettavaa. Kukanmuotoinen stopperi pitää huolen siitä, että tappia on täysin turvallista käyttää.

Tiedot

MATERIAALI: Lasi.
FTALAATITON: Kyllä.
LATEKSITON: Kyllä.
ALLERGIAA AIHEUTTAMATON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
PITUUS: 9 cm, josta n. 7 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 3,2 cm leveimmillään.
PAINO: Noin 95 g.
LIUKUVOIDESUOSITUS: Anaaliliukuvoide.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Käytettävyys
Nätti ja nami! Tuote on hienosti pakattu, ja ihastuttavan kaunis. Virheetön ja täydellisen sileä muoto kutsuu työntämään tämän samantien anaaliin. Sinne se sujahtaakin helposti pienen liukkaritipan avustamana. Tuntuma on todella hyvä, pidin tappia heti ekalla kerralla monta tuntia. Tappi ei ole kovin suuri eikä täyttävä, se pysyy mahtavasti paikoillaan eikä ala ärsyttää mitenkään, kukkakantakin on mukava pakaroiden välissä sekä istuessa että kävellessä. Sitä ei kuitenkaan pääse hetkeksikään unohtamaan, parhaiten kuvailisin tunnetta niin että peppuni imeskelee tätä, mikä tuntuu todella miellyttävältä. Kävellessä lasin painon myös huomaa joka askeleella. Rakastellessa tämä toimii yhtä hyvin: pysyy paikallaan, voimistaa tuntemuksia ja tekee orgasmista tosi syvän ja tyydyttävän. Tälle tulee paljon käyttöä!
5 5 1

Olet antamassa arviosi: Icicles No 48 Lasinen Anustappi

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *