LELO Lyla 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula -TESTIVOITTAJA

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • LELO Lyla 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula -TESTIVOITTAJA 1
 • LELO Lyla 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula -TESTIVOITTAJA 2
 • LELO Lyla 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula -TESTIVOITTAJA 3
 • LELO Lyla 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula -TESTIVOITTAJA 4
 • LELO Lyla 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula -TESTIVOITTAJA 5
 • LELO Lyla 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula -TESTIVOITTAJA 6
 • LELO Lyla 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula -TESTIVOITTAJA 7

LELO Lyla 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula -TESTIVOITTAJA

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

140,00 €

  Kuvaus

  LELO Lyla 2 on päivitetty versio alkuperäisestä Lylasta. Se on ylellinen, langattomasti kauko-ohjattava kiihotinkuula, joka on sunniteltu sekä sisäiseen että ulkoiseen nautintoon.

  Anna kumppanisi hallita nautintoasi makuuhuoneessa tai julkisella paikalla. Hän voi säätää Lyla 2:n kuutta eri värinätasoa jopa 12 metrin päässä sinusta. Kiihotinkuula on erittäin huomaamaton ja hiljainen, myös voimakkaimmalla värinätasolla.

  Kuula toimii ns. SenseMotion-teknologialla, mikä tarkoittaa, että värinän voimakkuutta voi säätää liikkeen avulla. Jos kaukosäädintä pitää vaakatasossa, vibraattori värisee kevyesti ja pehmeästi. Värinät tehostuvat sitä mukaa kun kaukosäädintä kääntää pystympään asentoon. Ja koska kaukosäädin värisee samaan tahtiin kuin vibraattorikin, on sen käyttäjä aina tietoinen siitä missä mennään.

  Jos taas Lylaa haluaa käyttää yksin, voi kaukosäädintä käyttää klitorisvibraattorina samalla kun kiihotinkuula värisee emättimessä, tai kiihotinkuulaa voi käyttää täysin ilman kaukosäädintä. Kaukosäätimen värinän voi myös kytkeä pois päältä, jos Lylaa haluaa käyttää vain manuaalisesti.

  Lyla 2 on valmistettu silkinpehmeästä ja erittäin laadukkaasta lääketieteellisestä silikonista. Voit käyttää sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, jolloin se tuntuu entistä silkkisemmältä. Sen puhdistaminen on helppoa LELO:n omalla puhdistussuihkeella.

  Lyla 2 on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä suihkussakin. Se on ladattava, ja sen mukana tulee laturi, kaukosäätimen paristot ja satiininen säilytyspussi.

  Lyla 2 verrattuna alkuperäiseen Lylaan: 50% voimakkaammat värinät, mahdollisuus säätää värinää pelkästään kiihotinkuulan avulla, kolme kertaa vahvempi yhteys kiihotinkuulan ja kaukosäätimen välillä.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni ja ABS-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 7,6 cm.
  HALKAISIJA: 3,2 cm leveimmässä kohdassa.
  PAINO: 28 g.
  KANTAMA: 12 m.
  AKKU: Litium-ioni 70 mAh ja 2 x AAA-paristoa kaukosäätimeen (mukana).
  VÄRINÄTASOT: 6.
  ÄÄNITASO: Hiljainen.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, ruotsi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  5/5 Tuote on hiljainen ja ulkonäöltään kaunis. Värinät on hyviä ja monipuolisia ja kaukosäätimellä saa säädettyä voimakkuutta monella eri tavalla. Hinta-laatu suhde kohtaa. Käyttöohje on englanniksi!
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Sopivan punainen Laadukas ja miellyttävä. Keveys yllätti positiivisesti. Pysyy hyvin paikoillaan myös liikkeessä. Sopivan kokoinen.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Ihana jännityksentuoja Näppärän näköinen ja käyttöinen laite. Helppo asettaa paikalleen ja käyttää. Annan yleensä kaukosäätimen miehelleni kun menemme julkisille paikoille, jotta hän saa kiusoitella minua sillon kun haluaa. Voin suositella jokaiselle ;)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  voin suositella lämpimästi ;-) Ensin ajattelin, että onpa kallis, mutta tämä on todellakin hintansa arvoinen. Se on valmistettu ihanasta materiaalista ja sen pinta on aivan sileä. Kuula on helppo asettaa paikalleen etenkin jos käyttää vähän liukkaria sen kanssa. Yllätyin siitä miten kevyt kuula on. Kun kuulan ja kaukosäätimen värinän yhdistää, kokemus on todella huumaava. Pääsin suoraan huipulle melkein välittömästi. Parisuhteessa siitä saa vielä enemmän irti jos antaa kaukosäätimen miehelle, ja siinä auttaa myös se, että sama värinä tuntuu sekä kaukosäätimessä että kuulassa, joten mies tietää aina missä mennään.
  Aivan upea nautinto käytti sitä yksin tai vaikka roolileikissä miehen kanssa ;-)
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: LELO Lyla 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula -TESTIVOITTAJA

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *