TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Kiihotinkuulat

Kiihotinkuulat ovat suosittuja etenkin pariskuntien keskuudessa, sillä ne tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia nautinnollisiin leikkeihin sekä makuuhuoneessa että kodin ulkopuolella. Kiihotinkuulat ovat pieniä ja hiljaisia emättimeen asetettavia vibraattoreita, joiden värinää voi säätää kaukosäätimellä, jota hallitset joko itse tai jonka annat kumppanisi käsiin. Niitä voi käyttää myös muiden erogeenisten alueiden kiihottamiseen.

Kiihotinkuula - huomiota herättämätön, tehokas ja hiljainen seksilelu

Mikä on kiihotinkuula?

Kiihotinkuula (englanniksi vibrator egg) muistuttaa monesti muotoilultaan munaa tai isoa kuulaa. Se sujautetaan emättimeen, jossa se värisee nautinnollisesti. Muiden kauko-ohjattavien vibraattorien tapaan sen värinää voi ohjailla kaukosäätimen avulla, joka on mallista riippuen johdollinen tai johdoton. Kiihotinkuulat sopivat erinomaisesti soololeikkeihin, mutta ne ovat erityisen sopivia myös kiihottaviin parileikkeihin, jolloin voit antaa nautintosi ohjat kumppanisi käsiin.

Älä anna kompaktin koon hämätä, sillä kiihotinkuulat ovat pääsääntöisesti ihan yhtä tehokkaita kuin monet isommat vibraattorit, ja niissä on yleensä monia erilaisia värinätasoja. Lisäksi ne ovat varsin hiljaisia, joten niitä voi käyttää myös julkisilla paikoilla erityisen tuhmiin parileikkeihin. Kaikki kiihotinkuulat tarjoavat sisäistä stimulaatiota, mutta osa niistä on myös erityisesti muotoiltu osumaan G-pisteeseen, jolloin niiden stimulaatio on tavallista syvempää ja intensiivisempää. Vaan ei huolta, kiihotinkuulaa voi käyttää myös ulkoiseen stimulaatioon. Helposti käsiteltävän kokonsa ansiosta ne sopivat hyvin myös klitoriksen tai vartalon muiden erogeenisten alueiden stimulointiin osana herkullista esileikkiä tai nautinnollista soololeikkiä.

Kiihotin kuula - täydellinen valinta kodin ulkopuolisiin parileikkeihin

Oletko joskus fantasioinut kiihottavista leikeistä julkisella paikalla? Paikaksi sopii vaikka uimaranta, elokuvateatteri tai kumppanisi työpaikan järjestämä tylsä illallisjuhla, johon sinut on raahattu mukaan. Todella monilla on fantasioita seksistä muualla kuin kotona. Kiihotin kuulan avulla voit toteuttaa fantasiasi ilman että kukaan saa tietää. Hiljaista kuulaa voi huoletta käyttää makuuhuoneen ulkopuolella joko yksin tai kumppanisi kanssa. Sujauta kuula paikalleen ennen kuin lähdet kotoasi ja säädä sen voimakasta värinää kaukosäätimen avulla helposti ja huomaamattomasti. Jos kumppanisi on leikissä mukana, voit antaa kaukosäätimen hänelle, jolloin leikki on entistä tuhmempaa. Monia kiihotin kuulia voi käyttää useiden metrien päästä, joten vain mielikuvitus asettaa rajat leikillenne.

Voit toki nauttia kiihotinkuulasta myös kotonasi. Siellä se sopii erinomaisesti osaksi tuhmaa esileikkiä kumppanisi kanssa. Mutta sinkkuna saat myös paljon irti kiihotinkuulasta. Kokeile esimerkiksi tuhmaa soololeikkiä, jossa kiellät itseltäsi orgasmin saamisen mahdollisimman pitkään, kunnes lopulta sallit itsellesi kiihotinkuulan tuottaman nautinnon.

Kiihotinkuula vai kiihotin kuula?

Kiihotinkuulia on saatavilla monenmuotoisina, -kokoisina ja -värisinä. Kuten sanottu, monet niistä ovat munanmuotoisia tai pitkulaisia, mutta markkinoilta löytyy myös mielikuvituksellisempiakin kiihotinkuulia. Mitä todennäköisimmin voit löytää kiihotinkuulan lempiväreissäsi, riippumatta siitä haluatko viettelevän violetin vai klassisen mustan kuulan. Valikoimastamme löydät kutakuinkin kaikki sateenkaaren värit.

Kirjoitustavallakaan ei niin väliä, eli kysyit sitten kiihotinkuulaa tai kiihotin kuulaa, asiakaspalvelumme tietää kyllä, mistä on kyse. Sinful.fi:stä löydät suuren valikoiman todella laadukkaita seksileluja. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota kattavan valikoiman asiakkaillemme, mutta tiedämme myös, että suuresta valikoimasta voi olla vaikea valita. Jos et osaa itse valita juuri sinulle parhaiten sopivaa kiihotinkuulaa, ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa voit jutella asiasta asiantuntijoiden kanssa. Autamme mielellämme asiakkaitamme löytämään heille parhaiten sopivat tuotteet.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful